akisarajevo92 je napisao/la:posebno je nezaboravno za nas koji smo taj mec gledali uz komentar Fedje Fetahagica na OBN-u

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
akisarajevo92 je napisao/la:posebno je nezaboravno za nas koji smo taj mec gledali uz komentar Fedje Fetahagica na OBN-u
Hahahah i to su bila vremena, Wimbledon na OBN-u i nezamjenjivi Feđa Fetahagić..akisarajevo92 je napisao/la:posebno je nezaboravno za nas koji smo taj mec gledali uz komentar Fedje Fetahagica na OBN-u
Finale Wimbledona 2008 je najbolji mec ikada, i sa tim su se slozile sve najvece teniske legende, ne znam gdje si ti nasao taj podatak.let3 je napisao/la:Po mnogima, najbolji teniski meč svih vremena.Sebby je napisao/la:AO 2012.
Po tvome ispade da Noklica igra protiv 137-og igraca na listi. Ovaj isti Andy je pogužvo jucer Stanislava, odmah je iza Novaka tako lista kaze. Sve u svemu za dva koplja je ispred svih kako u igri tako i u glavi i dugo ce vremena proci da mu neko iole naškodi. Dotada ti ostaje da gledaš finala iz 2007...madridista4ever je napisao/la:Mi koji smo mogli gledati finala velike trojke između sebe, trebamo biti itekako zahvalni, ovo je sama kar.na od tenisa otkad toga nema. Ovo na sve liči osim na finale dostojno jednog Slama...
Strašno finale! Nikad nisam prežalio što ga Rodick nije osvojio, to mu je bio zadnji voz, i definitivno ga je bio zaslužio.Pogba je napisao/la:Kad smo vec nostalgicni, meni je jedno od najboljih finale Wimbledona izmedju Federera i Rodicka. Andy strasno odigrao i bas mi je krivo bilo sto je izgubio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.