Imas na torentz ru hd streamove eurosporta sa eng komentatorom, ukucaj na Google nmg ti slati sa moba i treba ti ace stream player.madridista4ever je napisao/la:Ima li neko neki dobar link za stream, ne može se gledati na ES sa ovim komentatorima majke mi, jbt ko da je srbijanska TV...
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: RE: Re: Grand Slam
Re: Grand Slam
Koje pišanje je bio ovaj poen. 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ovako isto dzumhur se obehuti ko andy kad izgubi poen 
gotovo je ovo gledaj kakvim poenom mu uze drugi brejk

gotovo je ovo gledaj kakvim poenom mu uze drugi brejk

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufimadridista4ever je napisao/la:Ima li neko neki dobar link za stream, ne može se gledati na ES sa ovim komentatorima majke mi, jbt ko da je srbijanska TV...
ZZ
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Dosadnije finale odavno nije bilo.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Ipak ništa od 5 setova izgleda. Bravo Nole 

i kad je tesko ti nemoj stati, dobro znaj sve cu tebi dati
dusu ponos zivot svoj, vjecno s tobom sjever tvoj
1946
dusu ponos zivot svoj, vjecno s tobom sjever tvoj
1946
Ko cuva malog Stefana, kad su svi Novakovi u Parizu

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Poklanja Andy i drugi break
Tankiranje teče po planu.

Tankiranje teče po planu.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- madridista4ever
- Kontakt:
@VGS i @moj uzor-S.G. hvala vam 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A nije greška na break u trećem setu? Tačno je da ne navijam za Novaka a i znam šta govoriš. Nema to nikakve veze s tim što ti misliš. Za njega ne navijam na isti način kao što ne navijam za R. Madrid, ako te već zanima.moj uzor-S.G je napisao/la:Brate dragi kad god ja udjem na ovu temu a da Nole igra i uzme brejk, odmah je to greska njegovih protivnika, poklonjen poen ili nesto slicno. Ti se zapitaj je li mozda neki drugi razlog u pitanjuUnofficialpage je napisao/la:A kako si to uspio zaključit?moj uzor-S.G je napisao/la:Ma ocigledno je da ovaj forumas Unofficialpage NE VOLI Noleta tako da prepucavanja sa njim na temu Nole nisu uopste potrebna.![]()
I neki dan si pisao da kada su Stan/Thiem u elementu da prednost dajes njima u odnosu na Noleta
Thiemu nisam nikad dao prednost u odnosu na Novaka a Stan kad igra 100% malo ko mu može odgovorit a i vrlo teško i Nole kao što smo vidjeli i prošle godine, matchup mu ne odogovara.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Na 1-0 nije bilo dosadno.AnkleBreaker je napisao/la:Dosadnije finale odavno nije bilo.

Ja ne znam samo kako neko može mrzit ljudsku veličinu kao što je Novak
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- madridista4ever
- Kontakt:
Ja ne vjerujem da ga iko na ovom forumu mrzi, samo neki ne mogu pojmiti da neko simpatizira Nadala, Federera, Wawrinku, Thiema itd. ili u ovom slučaju Murraya ispred Novaka. Ne mogu nam svima biti isti igrači dragi. A što se tiče ljudske veličine, Nole izgleda kao jedan fin momak, ali pokazao je kakav je igrač onim gestom u meču protiv Berdycha, što je bezbroj puta dosad i radio. Sjetite se kad su Roger ili Rafa to uradili, ili uopšte bacili reketBihac96 je napisao/la:Ja ne znam samo kako neko može mrzit ljudsku veličinu kao što je Novak

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: Grand Slam
Ne znam na sta ciljas, ali ja sam pored Thiema za Novaka od pocetka turnira. Ako je neko zasluzio da kompletira sva 4 GS i krunise ovu dominaciju posljednjih godina onda je to on.Sebby je napisao/la:Na 1-0 nije bilo dosadno.AnkleBreaker je napisao/la:Dosadnije finale odavno nije bilo.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Najinteresantniji dogadjaj na mecu dodjeljivanje direktnog poena Murrayu na kraju prvog seta

@uno i njegov Murray aka tanker a moze i dupla titula tanker tanjirdzija!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ugasio se Andy ko svijeca, covjek uopste vise nema emocije
Rutinsko zavrsavanje Djokovica ide i u 4. setu, zasluzio je osvojiti nakon silnih poraza svih ovih godina.

Rutinsko zavrsavanje Djokovica ide i u 4. setu, zasluzio je osvojiti nakon silnih poraza svih ovih godina.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Poklon vraćen. 

Škot rutinski istankirao dva seta i navukao srbina na tanak led
e sad ce poluditi Marej poluditi i izgubiti 6-4

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam mislio da je cijeli set tankovo, naravno da nije, valjda nije tolika budala
već da je nakon gubitka breaka malo stao i kontao ima i treći set. 
Mislio sam da je Andy napokon postao neki faktor koji može Novaka namučit, pa i pobjedit ali očigledno nije. Nole za njega ima igru i to je to.

Mislio sam da je Andy napokon postao neki faktor koji može Novaka namučit, pa i pobjedit ali očigledno nije. Nole za njega ima igru i to je to.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.