Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

VGS
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la VGS » 05 jun 2016, 16:38

AA23 je napisao/la:Smiješan je komentator, toliko samo

Hajde Endi dolazi sebi malo
Bruda jesi li to pisao dok su navijali za naseg Damira u svakom mecu, nikome nije palo na pamet da pise ovo.

Ja se izvinjavam, smarajuca tema maksimalno al svaki put se vrti ovo. Ja necu dalje, visak je svaki komentar.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 05 jun 2016, 16:39

Odlican set Djokovica, Murray pao nakon prvog seta. Za Djokovica je steta sto publiku nije definitivno pridobio na svoju stranu, a imao je sansu, da je samo s malo vise emocija proslavljao poene. Ovako je bio u stilu Nishikorija i publika vrlo brzo moze preci na stranu Murraya.

Znali ste i prije meca da ce komentator navijati za Djokovica, tako da ste blagovremeno mogli pronaci stream koji vam odgovara, ne vidim razlog da po 100x citamo iste komentare na ovu temu.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 05 jun 2016, 16:40

xaves je napisao/la: Dzumhur ne igra, naseg komentatora nema pa ne pokusavajte ispadat pametni. Kanal se zove ES International, i sad sto on otvoreno navija i sto je najgore iritira ne bi nam trebalo smetat?
Na istom tom kanalu se otvoreno navijalo za Dzumhura,na Arenama isto tako samo valjda te tad ne iritira,.Šta ima tu čudno što komentator Srbin navija za Novaka Srbina kontra Andy-a Škota,apsolutno ništa,da je drugačije onda bi bilo u najmanju ruku sumnjivo :mrgreen:

Hajmo Nole do titule,vakat je. :salut:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 jun 2016, 16:40

Imam osječaj da je Andy tankov'o drugi set. Ko ovaj set osvoji taj će i pobjedit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 jun 2016, 16:43

Valencia je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Ja ne kontam samo kako iko ziv moze za Murrya navijat, pa ne postoji odvratniji teniser na svijetu. Mater mu je tek posebna prica.
Hahaha...

Marej je zlatan kakvi su Grin i Kari. :urnebes:

Pa ljudi koji ne prate kosarku, koji su potpuno neutralni, govore da je Kari nevjerovatno odvratan lik. Arogancija nevjerovatna. Kako kaze jedan moj drug, Ibrahimovicu i Kantoni pristaje arogancija, jer su face, zajebani tipovi... a ona **** kada glumi, tacno se covjeku povraca. A zvakanje gume je tek posebna prica. Grina ne znaju, sta bi tek za njega kazali. :urnebes:
Jel ti sanjas Stepha slucajno ? Covjek je tolko dobar da ima pravo radit sta hoce po terenu, ja da onakve suteve pogadjam pljuvo bi po terenu jbt. Ovaj Murray ima odvratnu facu, ne moze odvratniji frajer bit. Uostalom, bas me zanima koji ce ti izgovor biti ako Cavsi, za koje sve vrijeme pricas da su tolko jaci od GSWa, izgube ovo finale i to onako lagano.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 05 jun 2016, 16:44

Bice ovdje svasta do kraja al nekako sam siguran da ce prevagnuti mec Djokovicu.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 jun 2016, 16:49

Epidaurus je napisao/la: Jel ti sanjas Stepha slucajno ? Covjek je tolko dobar da ima pravo radit sta hoce po terenu, ja da onakve suteve pogadjam pljuvo bi po terenu jbt. Ovaj Murray ima odvratnu facu, ne moze odvratniji frajer bit. Uostalom, bas me zanima koji ce ti izgovor biti ako Cavsi, za koje sve vrijeme pricas da su tolko jaci od GSWa, izgube ovo finale i to onako lagano.
O kosi cemo na prikladnoj temi.

Marej je drugi igrac svijeta. Od njega njega je bolji samo Djokovic.

Cuo sam da neki likovi ne vole Mareja. Nije ni meni drag. Al' opet, ljudima je odvratniji Kari. Kod mene na poslu, svi saglasni da je lik ljigav kao glista. A vecina ih ne prati kosarku. Vidjeli su Karija 10ak puta i smucio im se prizor, posebno zvakanje gume. Za Grina recimo uopste nisu culi. Znaju desetak NBA kosarkasa nabrojati.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 jun 2016, 16:49

Unofficialpage je napisao/la:Imam osječaj da je Andy tankov'o drugi set. Ko ovaj set osvoji taj će i pobjedit.
Sad ce Andy "tankovati" i ovaj treci set :mrgreen:

vec je krenuo sa slajsovima uveliko :P

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 05 jun 2016, 16:51

Unofficialpage je napisao/la:Imam osječaj da je Andy tankov'o drugi set. Ko ovaj set osvoji taj će i pobjedit.
jes, jes, hau jes no, pa nije Nole levat neki da tankujes protiv njega, sta sad reci kad jos malo uzme brejk, da ce tankat i treci.
Daj ljudi nemojte biti smjesni, otvorite oci malo!

EDIT: I evo sta rece, upeca se tanjirdzija u mrezicu s lopticom, samo par poena kasnije! Sad ce jos malo i cetvrti set da odtanka, igrace se best of 7! :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Daj Nole zavrsi ga do 6 jer moram ici vani tada! :pray:
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 05 jun 2016, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 jun 2016, 16:53

Ma gotov je Andy uzima ovo Nole u 4 seta,ma da se nadam da će otići u 5,pa nek se pobiju
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 jun 2016, 16:54

Andy još jednom pokazuje svoju glavu. Pokloni mj break. :facepalm:

Damir Dzumhur!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2016, 16:55

Epidaurus je napisao/la:Ja ne kontam samo kako iko ziv moze za Murrya navijat, pa ne postoji odvratniji teniser na svijetu. Mater mu je tek posebna prica.
Kakve veze ima njegova mater sa bilo čim? Ne znam da li misliš na onu ženu koja je dizala kredite da bi njen sin igrao tenis?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 05 jun 2016, 16:56

Ma ocigledno je da ovaj forumas Unofficialpage NE VOLI Noleta tako da prepucavanja sa njim na temu Nole nisu uopste potrebna.
ZZ

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 05 jun 2016, 16:57

Postaje ovo lagano walk in the park izgleda..

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 jun 2016, 16:58

moj uzor-S.G je napisao/la:Ma ocigledno je da ovaj forumas Unofficialpage NE VOLI Noleta tako da prepucavanja sa njim na temu Nole nisu uopste potrebna.
A kako si to uspio zaključit?

Damir Dzumhur!!!!

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 05 jun 2016, 17:00

Unofficialpage je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Ma ocigledno je da ovaj forumas Unofficialpage NE VOLI Noleta tako da prepucavanja sa njim na temu Nole nisu uopste potrebna.
Mislim da je na osnovu onog da se on protiv vecine tenisera nista ne pita ako su oni na svom nivou :mrgreen:

madridista4ever
Kontakt:

Post Postao/la madridista4ever » 05 jun 2016, 17:00

Ima li neko neki dobar link za stream, ne može se gledati na ES sa ovim komentatorima majke mi, jbt ko da je srbijanska TV...

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 05 jun 2016, 17:02

Unofficialpage je napisao/la:
Brate dragi kad god ja udjem na ovu temu a da Nole igra i uzme brejk, odmah je to greska njegovih protivnika, poklonjen poen ili nesto slicno. Ti se zapitaj je li mozda neki drugi razlog u pitanju :stop:
I neki dan si pisao da kada su Stan/Thiem u elementu da prednost dajes njima u odnosu na Noleta :mrgreen:
ZZ

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 jun 2016, 17:03

Škotsko gunđalo je počelo da se raspada čim je Novak podigao nivo igre, toliko o moći njegove defanzive...Ne gotivim nijednog, al' eto Đoković je bar zaslužio da kompletira slem zbog igre i dominacije u zadnje 2-3 godine.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 jun 2016, 17:03

Ne brinite ;) ide ovo Marejevo tankiranje svojim planiranim tokom, sve je ovo dio jednog velikog master plana da škot zablista na engleskoj travi :kafa:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.