FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
hocu i ja pp 

Znači ništa od FK Sloboda iPhone

Nisam mislio da je moguće, al ovaj još boljiChinaglia je napisao/la: ne salji ako nije Chima, onaj pravi

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
napisi ko je na pp ako nije problemwobly92 je napisao/la:Znači ništa od FK Sloboda iPhone![]()
Nisam mislio da je moguće, al ovaj još boljiChinaglia je napisao/la: ne salji ako nije Chima, onaj pravi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma dobro ovaj zadnji spada pod "mokri snovi" 
A Azmir kaze doci ce 4 crnca, dva dosla, jos 2. A vjerovatno svi na probu. Ni on ni Vugdalic nisu pricali o pravom Chimi i ovom u nekom smislu ..

A Azmir kaze doci ce 4 crnca, dva dosla, jos 2. A vjerovatno svi na probu. Ni on ni Vugdalic nisu pricali o pravom Chimi i ovom u nekom smislu ..
Što se tiče pojačanja, ja mislim da je to to. Možda još jedan igrač dođe na pripremama.
Ma ja ba, dosta su nam trojica 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
daaaj nek posalje neko poruku poludit cu 

-
- Kontakt:
Kad je registrovanje igraca za EL ?
Na osnovu čega to misliš?Thranduil je napisao/la:Što se tiče pojačanja, ja mislim da je to to. Možda još jedan igrač dođe na pripremama.

Sad su iz uprave rekli da će doći 8-9, zašto im ne bi vjerovali? I pregovara se s tolikim imenima, uprava stvarno ulaže dosta napora, a plodove toga očekujemo ovih dana...
Možda ih neće toliko doći, ali sigurno na ovome neće ostati.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
POTVRDJENI:
-Eric
-Tomic
-Grahovac
PROBE:
-Hiram Laud Anderson
-Chima Uchechi
-taj sto nije trenirao (ne znamo mu ime)
+ jos jedan Afrikanac.
ODLAZAK Pirije?
-Bobic.
Znaci trenutno 3, u slucaju transfera i dobrih proba igraca maksimalno 8.
Ja bih bio zadovoljan kada bi doveli neka tri igraca dobra sa nasih prostora za prve postave, a da niko ne ostane od ovih Afrikanaca
Vise bih volio uz ova tri potvrdjena jos neka 3-4 igraca sa Balkana.
Jedino ako to nije neko kao ovaj zadnji crnac cije ime dobijamo na PP ili Chima Chukwu. Neko tog ranga, oni su odlicni i bolji od ovih nasih igraca domacih.
-Eric
-Tomic
-Grahovac
PROBE:
-Hiram Laud Anderson
-Chima Uchechi
-taj sto nije trenirao (ne znamo mu ime)
+ jos jedan Afrikanac.
ODLAZAK Pirije?
-Bobic.
Znaci trenutno 3, u slucaju transfera i dobrih proba igraca maksimalno 8.
Ja bih bio zadovoljan kada bi doveli neka tri igraca dobra sa nasih prostora za prve postave, a da niko ne ostane od ovih Afrikanaca

Jedino ako to nije neko kao ovaj zadnji crnac cije ime dobijamo na PP ili Chima Chukwu. Neko tog ranga, oni su odlicni i bolji od ovih nasih igraca domacih.
Trebalo bi ba još pojačanja biti sigurno. Ipak će biti i duga sezona, te EL i kup imaju još, naučili su, ako ništa drugo, iz prošle sezone da se ne može sa tankom klupom... valjda 

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
ni blizu nije to to lijepo azmir rece doce jos 6 igracaThranduil je napisao/la:Što se tiče pojačanja, ja mislim da je to to. Možda još jedan igrač dođe na pripremama.
nek dodje koliko hoce, najbitnije nam je deficitarne pozicije popuniti uz ostanak okosnice tima, a to su:
- DESNO KRILO (prva postava, da ne bi slucajno tu gledali kvazi igraca Mehidica)
- LIJEVI BEK (za klupe)
- DESNI BEK (za klupe)
- NAPADAC (klupa ili prva postava)
ovo nam pod hitno treba,
od ostalih ne bi bilo lose imati jos jednog igraca koji bi mogao zamijeniti nekoga na sredini.
kada saberemo i pogledamo 3 smo doveli+ ovih 5 gore sto sam naveo dolazimo do cifre od 8 igraca, a vjerovatno ce lista biti duza ukoliko neko od prvotimaca ode. I naravno ako mozemo pokupupiti tog Dzidica, kako bi imali i jakog stopera na klupi (Mehmedagica), jer ne znamo tacno sta ce biti sa Skahica.
- DESNO KRILO (prva postava, da ne bi slucajno tu gledali kvazi igraca Mehidica)
- LIJEVI BEK (za klupe)
- DESNI BEK (za klupe)
- NAPADAC (klupa ili prva postava)
ovo nam pod hitno treba,
od ostalih ne bi bilo lose imati jos jednog igraca koji bi mogao zamijeniti nekoga na sredini.
kada saberemo i pogledamo 3 smo doveli+ ovih 5 gore sto sam naveo dolazimo do cifre od 8 igraca, a vjerovatno ce lista biti duza ukoliko neko od prvotimaca ode. I naravno ako mozemo pokupupiti tog Dzidica, kako bi imali i jakog stopera na klupi (Mehmedagica), jer ne znamo tacno sta ce biti sa Skahica.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
ovi crnci sto su dosli naj vise ce jedan ostati mozda 2 sa veliko mozda cujem nisu bas zadovoljni Musemic znaci pored ova tri sto su gore doce jos 6 a ovo pojacanje sto se spominju strasan igrac
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trenutno nam je sastav znaci:
Piric-Eric-Muminovic
Efendic-Todorovic
Mehmedagic-Kostic-Skahic-Merzic
Tomic
Stjepanovic-Grahovac-Ordagic-Zeba-Saric
Veselinovic-Govedarica
Mehidic
Ahmetovic-Krpic.
Posto niko od ovih jos nije potvrdjen u drugom klubu, a predsjednik kaze da su igracima kojima su istekli ugovori zbog plasmana u Evropu produzeni za jos godinu dana.
Ovoj trenutnoj ekipi bi godio brzi napadac, desno krilo, veznjak, stoper i jedan bek.
Piric-Eric-Muminovic
Efendic-Todorovic
Tomic
Veselinovic-Govedarica
Mehidic
Ahmetovic-Krpic.
Posto niko od ovih jos nije potvrdjen u drugom klubu, a predsjednik kaze da su igracima kojima su istekli ugovori zbog plasmana u Evropu produzeni za jos godinu dana.
Ovoj trenutnoj ekipi bi godio brzi napadac, desno krilo, veznjak, stoper i jedan bek.
. . ovdje nedostaje napadač jer ova dvojica to nisu . . ne gine nam opstanak ako budemo čekali ovu dvojicu da zabiju . . .tuzlak1987 je napisao/la:Trenutno nam je sastav znaci:
Piric-Eric-Muminovic
Efendic-Todorovic
Tomic
Veselinovic-Govedarica
Mehidic
Ahmetovic-Krpic.
Ahmetovic-Krpic.
Ovoj trenutnoj ekipi bi godio brzi napadac, desno krilo, veznjak, stoper i jedan bek.[/quote]
. . ovdje nedostaje napadač jer ova dvojica to nisu . . ne gine nam opstanak ako budemo čekali ovu dvojicu da zabiju . . .[/quote]
ako AZMIR ovog dovede sto se prica ne gine nam dupla
Ovoj trenutnoj ekipi bi godio brzi napadac, desno krilo, veznjak, stoper i jedan bek.[/quote]
. . ovdje nedostaje napadač jer ova dvojica to nisu . . ne gine nam opstanak ako budemo čekali ovu dvojicu da zabiju . . .[/quote]

. . ovdje nedostaje napadač jer ova dvojica to nisu . . ne gine nam opstanak ako budemo čekali ovu dvojicu da zabiju . . .[/quote]adnan27 je napisao/la:Ahmetovic-Krpic.

. .dobro, šta se priča . . .daj na pp . .
KojeG?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
I ja se pitam, nek se neko smiluje pa u PP pošalje o kojem je liku riječ pa da i ja držim figeDoeTz je napisao/la:KojeG?

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.