Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

FoSte95
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FoSte95 » 05 jun 2016, 14:19

alanford87 je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la: Ako cemo o manjimana sto se vjere tice i ja sam manjina pa se ne hvalim :P
Btw sacuvacete vi sve ne sekiram se ja evo u Sarajevu imate i Katolicki Skolski Centar :kafa:
Druze prvo ja sam iz Tuzle. Ima i u Tuzli KSC, u strogom centru ;)
Ne znam na sta ciljas sa manjinama o vjeri, ne bih javno ovdje da se deklarisem. Mozda smo iste vjere i slicnog razmisljanja :mrgreen:
Samo kazem da se neke stvari trebaju gledati i iz druge perspektive.

U Spaniji istu politiku kluba vode Baski u Athletic Bilbau :kafa:
A govorim glupa vise ta prica kao manjna pa se boji da ce ga nestati, nece jaro :thumbup:
Ugl nije ni bitno :crazy: :crazy:

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 05 jun 2016, 14:32

FoSte95 je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la: Ako cemo o manjimana sto se vjere tice i ja sam manjina pa se ne hvalim :P
Btw sacuvacete vi sve ne sekiram se ja evo u Sarajevu imate i Katolicki Skolski Centar :kafa:
Druze prvo ja sam iz Tuzle. Ima i u Tuzli KSC, u strogom centru ;)
Ne znam na sta ciljas sa manjinama o vjeri, ne bih javno ovdje da se deklarisem. Mozda smo iste vjere i slicnog razmisljanja :mrgreen:
Samo kazem da se neke stvari trebaju gledati i iz druge perspektive.

U Spaniji istu politiku kluba vode Baski u Athletic Bilbau :kafa:
A govorim glupa vise ta prica kao manjna pa se boji da ce ga nestati, nece jaro :thumbup:
Ugl nije ni bitno :crazy: :crazy:
Nije to nista novo na nasim prostorima. U Jugi su se Hrvati i Muslimani(taj naziv se koristio) osjecali ugrozeni, jer su Srbi bili vecina. Danas kada su u Bosni Bosnjaci vecina, osjecaju se ugrozeni Srbi i Hrvati.
Ovi koji su vecina(Srbi u Jugi, Bosnjaci u Bosni) uglavnom nervira manjina sa njihovim pravima.
Trebas da shvatis to stanje zbog sebe a i zbog bh drustva ;) Bit ce nam svima bolje :bih:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 jun 2016, 14:37

Nije to nista novo na nasim prostorima. U Jugi su se Hrvati i Muslimani(taj naziv se koristio) osjecali ugrozeni, jer su Srbi bili vecina. Danas kada su u Bosni Bosnjaci vecina, osjecaju se ugrozeni Srbi i Hrvati.
Ovi koji su vecina(Srbi u Jugi, Bosnjaci u Bosni) uglavnom nervira manjina sa njihovim pravima.
Trebas da shvatis to stanje zbog sebe a i zbog bh drustva ;) Bit ce nam svima bolje :bih:
A upravo ti ti govorim, dojadila ta prica :D
Ugl bitno je da smo mi nezaposleni u velikoj većini hahaha

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 jun 2016, 14:42

Neće Fenan u Široki , daleko mu džamija.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 jun 2016, 14:43

Jes meni ovo HNK smijesno, dobro ovdje ove kod nas razumijem, ali u HR... :shifty:

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 05 jun 2016, 15:00

FoSte95 je napisao/la:
Pa jest :thumbup: Upravo po toj matrici ovi debili(zastitnici nac. interesa) vladaju :tralala: Perpetuiraju strah od drugog i zasnivaju svoju politiku na ugrozenosti ovih, onih :think:
Kad se ovi nemaju cega bojati(obican narod) onda nece imati taj pijesak u ocima (strah od drugog) tj. progledat ce :shock: i pocet ce drzava i ekonomija da se gradi :bih:
Zato im treba prestati hraniti taj strah od drugog(i od obicnog gradjanina), jer ih je propaganda usmjerila na taj nacin razmisljanja :roll:
Sto vise osporavamo jedni drugima i trkeljamo o tome, ovi(stranke) se smiju i trljaju ruke :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2016, 15:17

miki651 je napisao/la:vidi simpatizera isisa što pjene..ne valjaju hrvati ne valjaju srbi samo islam a ko fol glume multikulti..
To niko nikad nije izjavio. Prestani biti zatucani kamenjar **** ti isis sve poremeceno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 05 jun 2016, 15:19

Dzidic ce prije u Tuzlu nego u Sarajevo

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 05 jun 2016, 15:19

Evolve je napisao/la:Ma bezze se uhvatili za ovog tetrapaka, lik buba, iznosi svoja misljenja kao da su Zakoni, samo ignore hejtere. Uvijek se isti grabe na ono igranje i ko sve moze da igra u Širokom, nemaju pametnijeg posla, lik ima 90% postova na temi prepucavanja, sa zbananim accountovima Bog zna koliko, toliko o ozbiljnosti istog. A dovoljan je samo jedan da odmah stranice i stranice mrzovoljnih postova navale.
Nemoj mi to raditi molim te. Sta cu od svog zivota ako me ti budes ignorisao?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2016, 15:23

HeraklitMracni je napisao/la:kad smo vec kod protestanata :D jel u zenici ima ta crkva , nesto je wagner spominjao jednom ...
Ima kod nas ako nisi znao :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 jun 2016, 15:23

Muerte je napisao/la:Dzidic ce prije u Tuzlu nego u Sarajevo
Ne znam za slobodu ali Dzidica su kontaktirale kone, i sigurno ce prije kod njih nego u tz

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 05 jun 2016, 15:26

TobeYarabi je napisao/la:
Ne znam za slobodu ali Dzidica su kontaktirale kone, i sigurno ce prije kod njih nego u tz
Kontaktirala su ga sva tri kluba, ko god ga dovede, pojacanje je sigurno.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 jun 2016, 15:28

zeljo ako uzme Dzidica mislim da uzima i naslov
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 jun 2016, 15:29

Thetraphak1921 je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:
Kontaktirala su ga sva tri kluba, ko god ga dovede, pojacanje je sigurno.
Ja bi volio da jesu, ali nasi ga nisu kontaktirali, i slazem se da ce biti pojacanje gdje god da ode.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 05 jun 2016, 15:33

FoSte95 je napisao/la:
Pa jest :thumbup: Upravo po toj matrici ovi debili(zastitnici nac. interesa) vladaju :tralala: Perpetuiraju strah od drugog i zasnivaju svoju politiku na ugrozenosti ovih, onih :think:
Kad se ovi nemaju cega bojati(obican narod) onda nece imati taj pijesak u ocima (strah od drugog) tj. progledat ce :shock: i pocet ce drzava i ekonomija da se gradi :bih:
Zato im treba prestati hraniti taj strah od drugog(i od obicnog gradjanina), jer ih je propaganda usmjerila na taj nacin razmisljanja :roll:
Sto vise osporavamo jedni drugima i trkeljamo o tome, ovi(stranke) se smiju i trljaju ruke :mrgreen:
Znakovito je da je najviše štrajkova i nezadovoljstva u Tuzli, ljudi se penju po silosima i prijete da će se ubiti, drugi ne žele izaći iz rudničke jame, treći štrajkaju glađu a na vlasti je navodno nadnacionalna stranka, SDP... Ko bi se nadao od sredine gdje su, navodno, svi braća i gdje se, navodno, svi vole, gdje, navodno, cvijeta davno zaboravljeno bratstvo i jedinstvo svih naših naroda i narodnosti i gdje, navodno, nema onih koji svoju politiku zasnivaju na strahu od drugoga i drugačijega ... :wtf: :think:
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 05 jun 2016, 15:34

Pa sam covjek kaze da ga jeste kontaktirali. Ali ima kod njega taj lokal patriotizam. Nevjerujem da ce koracati u bilo koji sarajevski klub.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 jun 2016, 15:35

ultrasstyle_tz je napisao/la:zeljo ako uzme Dzidica mislim da uzima i naslov
Dupla kruna

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 05 jun 2016, 15:39

Memara je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:zeljo ako uzme Dzidica mislim da uzima i naslov
Dupla kruna
Nista to ne znaci.. Ako nisi sarkastican. Jeste da bi imali najjacu ekipu, bar u ovom trenutku jer vjerujem da ce Dino sve moguce i nemoguce uraditi da iole zadovolji navijace, ali sve bi to moralo funkcionisati na terenu da bi se uzelo bilo sta.
Cilj je titula, sve mimo toga je neuspjeh.

@Rinuka, 99% da jeste. Uostalom, evo upravo citam da je i sam to izjavio, tako da.. Ipak, kao sto rekose, ovi u Zenici to racunaju kao izdaju iako bas i ne vidim razlog toga. Svaki igrac ide tamo gdje mu je bolje, to je fudbal i to je sasvim normalna stvar.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jun 2016, 15:41

Muerte je napisao/la:Pa sam covjek kaze da ga jeste kontaktirali. Ali ima kod njega taj lokal patriotizam. Nevjerujem da ce koracati u bilo koji sarajevski klub.
slika

slika
Bajraktarevic Pitar-Celik, Zeba Manijak-Sloboda, Adilovic Zenicanin-Zeljo, Dedic i Osmanhodzic Tuzla-Sarajevo, Husref Pitar-Sloboda.

Pusti to evo neki od mnogih primjera Sloboda-Sarajevo-Zeljo-Celik. Ko plati najvise imati ce ga :thumbup:
A iz aviona se vidi da ce biti Zeljo ili Sarajevo nekako.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 jun 2016, 15:46

Mogu zamisliti price Misketa, Dine i Sosoje preko telefona :urnebes: "jel ba, kolko' ti treba samo dodji, pusti ti njihove price" :urnebes:
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 05 jun 2016, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.