Pa sta hoces da kaze,da bi trebalo pustit da narod preko tv gleda kamione i radnike,de majketi ne pametuj .Ako ti imas sta pametnije,slobodno reci.Marin je napisao/la:U životu nisam čuo gluplji izgovor za nedopošutanje prenosaharry_90 je napisao/la: Sta si htjeo time da kazes,sto Sloboda nije dala prenos meca iz lige,da nije namjestala mozda ??? Mec BiH-Turska je se prenosio sa strane gdje su klupe za domace i gostujuce rezervne igrace,znaci da se ne prikazuju kamioni itd.dok kad ligu prenose,kamere se stave gdje su tribine,i naravno narod nece da gleda kamion i radnike na stadiona.Ni Sarajevo nije dalo da se prenose neke tekme![]()
![]()
I u Sarajevu se vole praviti ludi...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Bilo bi dobro da Stana dodje,bio bi dobro pojacanje,jos da Smajlovic ostane,on izgleda ce sutra donijet odluku dal ostaje u Slobodi ili ide u Sarajevo.ultrasstyle_tz je napisao/la:evo kaze mi manijak jedan da je stana 100% nas,pa vidjet cemo koliko je upravu![]()
uh kako bi nam Stana godio.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- slani grad
- Kontakt:
odlicno bi bilo kad bi ostao Smajlovic i kad bi Stanu vratili nazad...mislim da cemo jos sa 2 pojacanja biti u samom vrhu...znaci prva 3 mjesta....sve ce se znat vrlo brzo....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Omerbavarac
- Kontakt:
Slazem se. Stana je prijeko potreban. Sa njim bi dobili na jos vecoj brzini i ubojitosti po strani.....slani grad je napisao/la:odlicno bi bilo kad bi ostao Smajlovic i kad bi Stanu vratili nazad...mislim da cemo jos sa 2 pojacanja biti u samom vrhu...znaci prva 3 mjesta....sve ce se znat vrlo brzo....
Mislim da ce Smajlovic ipak ostati kod nas.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ček malo, vas su "izbacili sa tribine"SaltCityAttack je napisao/la:
KO SE BA SALI? COVJECE MI HOCEMO PRIJE SVEGA NA SVOJ ISTOKKK TO JESTE ona strana gdje je bilo stajanje, a posto je nelogicno ocekivat da nam ustuope istok jer ce biti tu velika tribina, onda nam sjever ovaj koji se gradi sigurno pripada.Fukare nece nigdje drugo vise gdje ce se mjesati sa simpatizerima i to moras da svatis.Dok god budu uz nas oni simpatizeri mi cemo stajati u mjestu i nema logike da nakon izgradnje ove tribine ponovo budemo na A ILI D tribini.Mi na taj nacin nikada ne mozemo napredovati.Zelimo nazad nasu tribinu, koju smo imali godinama i gdje mozemo napredovati.Na onj postojecoj tribini, mi ne mozemo uraditi ni koreo kako treba.Zbog onakvih uslova mnogi stari navijaci su se povukli i vise ne dolaze na tribinu.Svi danas cekaju tu nasu dugoocekivanu tribinu i vjeruj mi da ce se 90% njih vratiti nazad.

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sa koje su nas tribine iizbacili?... ako mislis na Istok i stajanje tu nismo izbaceni, vec je sruseno to stajanje.Ako mislis da smo bili jednom premjesteni sa D tribine protiv Celika , nakon cega je nastupio i bojkot onda ok.Ali poslije naravno nismo ni dozvolili da bilo ko drugi dodje na tu D tribinu dok se nasa tribina ne zavrsi i vi ste to osjetili, zato ste kod skole i bili
...da se nije reagovalo sigurno bi vi tad bili na D tribini

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- nikad_izvini
- Kontakt:
Napisao si slijedeće:SaltCityAttack je napisao/la:sa koje su nas tribine iizbacili?... ako mislis na Istok i stajanje tu nismo izbaceni, vec je sruseno to stajanje.Ako mislis da smo bili jednom premjesteni sa D tribine protiv Celika , nakon cega je nastupio i bojkot onda ok.Ali poslije naravno nismo ni dozvolili da bilo ko drugi dodje na tu D tribinu dok se nasa tribina ne zavrsi i vi ste to osjetili, zato ste kod skole i bili...da se nije reagovalo sigurno bi vi tad bili na D tribini
Ako znam da čitam, a čini mi se da znam, spominješ Istok, Sjever i neke varijante. Uglavnom, nešto ne štimaSaltCityAttack je napisao/la: KO SE BA SALI? COVJECE MI HOCEMO PRIJE SVEGA NA SVOJ ISTOKKK TO JESTE ona strana gdje je bilo stajanje, a posto je nelogicno ocekivat da nam ustuope istok jer ce biti tu velika tribina, onda nam sjever ovaj koji se gradi sigurno pripada.

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Istok je bivse stajanje, a posto ce taj istok biti duplo veci od ove sadasnje postojece tribine, jeli logicno da cekamo izgradnju tog istoka i da se smjestimo tu pri zavrsetku iste te tribine?.... pa ako ce nam tu nesto biti bolje, onda ne moramo ni ici sa ove D tribine.....i na tom novom istoku ce svakako biti pomjesani simpatizeri sto ja licno, a vjerovatno i 99% clanova ili bivsih clanova ne zeli.Svakako da cemo odabrati da nasa nova tribina bude sjeverna, koja ce imati nekih 3.500 hiljade sjedecih mjesta(to jeste ova koja se sada izgradjuje), nego li otici na onu koja ce imati nesto vise od 7.000 mjesta, koja ce primati naravno vec spomenute simpatizere.Ipak slozit ces se da je lakse raditi kada si samo ti na tribini, nego li simpatizeri ili oni derbi navijaci za koje isto imam misljenje da su uglavnom simpatizeri
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sorry, kao što sam rekao odnosno napisao ima par strana unazad, ovo u vezi stadiona je opća laž. Izgradili malu tribinicu gdje može stati 10 ljudi i onda su se okanili. Isto kao u Banjaluci.
Jbg Neutral vidjecemo dal je laz,ja bi volio da nije,al eto navodno ti bi se papiri trebali sredit za mjesec ili dva ,ovo kontam na izbore da se stranci SDP u Tuzli digne jos veca popularnost sa ovom vijestima oko stadiona,i valjda tad legnu pare i pocne se radit vecom brzinom.Neutral je napisao/la:Sorry, kao što sam rekao odnosno napisao ima par strana unazad, ovo u vezi stadiona je opća laž. Izgradili malu tribinicu gdje može stati 10 ljudi i onda su se okanili. Isto kao u Banjaluci.
Imal ko kakvih informacija o Nikolicu i Smajlovicu ???
Ma sve ti je skoro u našoj državi opći haos, zato sam ono i napisao. Jednostavno svako gleda kako da ugrabi sebi nešto ne gledajući na ostale. Žalosno, no istinito.
- Probisvjet
- Kontakt:
Radovi na stadionu Tusanj se tempiraju da budu negdje zavrseni oko izbora! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ajde ti meni reci koje su se to utakmice prenosile ??? pa sarajevo je otjeralo novinare ! sta je sa ostalih ???? ajde pametnjakovicu........gollum je napisao/la:Slabi uslovi na Tusnju su cijele sezone izgovor za neprenosenje utakmica. Medjutim, 27. aprila su na Tusnju igrale mlade reprezentacije BiH i Turske, i naravno prijenos je odradjen bez ikakvih problema. Sad vi meni recite ko tu koga laze? Krivimo Savez za (skoro) sve, a ustvari je to sve isto, ne zna se ko je gori.
Znal ko sta je sa Smajlovicem,dal ostaje ili ide negdje drugo ?
Vaga ponude idalje.harry_90 je napisao/la:Znal ko sta je sa Smajlovicem,dal ostaje ili ide negdje drugo ?

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Konkretno ceka sta da vidi sta mu se nudi iz Sarajeva, kod nas jos nije bila prica sa novom upravom oko pojacanja ,niti se zna dali ostaje ovaj trener...AulleTa je napisao/la:Vaga ponude idalje.harry_90 je napisao/la:Znal ko sta je sa Smajlovicem,dal ostaje ili ide negdje drugo ?
Do petka bi trebali vise znati posto je u cetvrtak kod nas sjednica na kojoj ce se izmedju ostalog govoriti i o transferima,pa vam napisem ako bude nesto konkretno posto normalno i vas zanima dali ce ostati kod vas ili ide

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znam da je izjavio da ce u ponedjeljak izjavit gdje prelazi,al evo utorak vec od njega ni rijeci.Nije Ronaldo pa da se ceka na odgovor,ili ostajes ili ides .
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo gotova je tribina sa krovom za gostujuce navijace!Marin je napisao/la:Taman za 300-400 gostujućih navijača. Ne morate dalje ni praviti, samo krov završite

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Normalno da je za pitare! Mi popravljamo odnose tako da ce se za vas naci dio na pravoj tribini!zlaja-73TM87 je napisao/la:Nekako mi ta tribina vuče na bordo,pa kontam sigurno je napravljena maxuz za pitare!Pozdrav Tuzli.

Neka vam je sa srecom u LP! Dolazim na tekmu kada bude u Sarajevu!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.