Boli na s tuki i za kinezom usukanim i za akademiju strasnu....prebaci se na opšte diskusije al i tamo nemaš šta pisati o jufkamazagor1987 je napisao/la:To ti mislis citajuci gluposti na forumu,nesto kao ismijavas covjek prodan za 1.3 mil? Nemoj se brinut za pojedince jedini covjek koji se pitao za njegovu prodaju bio Tan za koliko i kad,tako da opusteno samo sve je pod kontrolom. Ruzno je neistine pisat,al svakako najveci transfer u historiji ove lige. I za tvoju informaciju nasi ne prodaju i ne odlucuju kad ce nekog pustiti vec iskljucivo Tan i njjegovi ljudi tako da ti prica pada u vodu. Za akademiju se takodje nemoj brinut rezultatinnjeni sve govoredzabula je napisao/la:zagor1987 je napisao/la:Najbolji igrac je prodat za mil i 300 milja eura,plus 20-25 posto od sljedeceg transfera,a izgleda ode u bundes ligu plus 1.5% naknade za treniranje kod nas.
Ma nema dalje.Jos je i vas akademac![]()
Niste vi hajrovali ni 25% cjelokupnog transfera,zahvaljujuci pojedincima
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vidjelo se sve ko odlucuje,da je na kraju poslao svog covjeka koji se jos ibreti jer se sa slicnim situacijama nisu susretali.Gdje su sve pare procerdali,kosooki ne moze da sebi dodje.sto se vidjelo.zagor1987 je napisao/la:To ti mislis citajuci gluposti na forumu,nesto kao ismijavas covjek prodan za 1.3 mil? Nemoj se brinut za pojedince jedini covjek koji se pitao za njegovu prodaju bio Tan za koliko i kad,tako da opusteno samo sve je pod kontrolom. Ruzno je neistine pisat,al svakako najveci transfer u historiji ove lige. I za tvoju informaciju nasi ne prodaju i ne odlucuju kad ce nekog pustiti vec iskljucivo Tan i njjegovi ljudi tako da ti prica pada u vodu. Za akademiju se takodje nemoj brinut rezultatinnjeni sve govoredzabula je napisao/la:zagor1987 je napisao/la:Najbolji igrac je prodat za mil i 300 milja eura,plus 20-25 posto od sljedeceg transfera,a izgleda ode u bundes ligu plus 1.5% naknade za treniranje kod nas.
Tjesite se i dalje mitomani,uhh pardon,nije se Zuban ukazao nego mitoloski neki lik.
Hoce li ikada prestati ljudi srati po temi,i bas nikada nema administracije.
Yebo vas i brkica i zuban.
Yebo vas i brkica i zuban.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
upravo gledam trening novajlija , 3 crnca su tu , Chima , Anderson i jos jedan .... ako se ne varam ovaj visoki stper je Anderson i po ovome sto pokazuje ne uliva mi povjerenje , ali mozda je rano suditi ....
Chima ( ako sam ga prepoznao ) je EXTRA igrac , tehnicar odlican , fina motorika , odlicno trci , sut ostar .....
Ovaj treci crnac se nije nesto mnogo isticao , dobar je na lopti , ali rano se suditi o svima .
Ostali igraci .... za sad - nezapazeni .
Chima ( ako sam ga prepoznao ) je EXTRA igrac , tehnicar odlican , fina motorika , odlicno trci , sut ostar .....
Ovaj treci crnac se nije nesto mnogo isticao , dobar je na lopti , ali rano se suditi o svima .
Ostali igraci .... za sad - nezapazeni .
Vidjelo se sve ko odlucuje,da je na kraju poslao svog covjeka koji se jos ibreti jer se sa slicnim situacijama nisu susretali.Gdje su sve pare procerdali,kosooki ne moze da sebi dodje.sto se vidjelo.dzabula je napisao/la:To ti mislis citajuci gluposti na forumu,nesto kao ismijavas covjek prodan za 1.3 mil? Nemoj se brinut za pojedince jedini covjek koji se pitao za njegovu prodaju bio Tan za koliko i kad,tako da opusteno samo sve je pod kontrolom. Ruzno je neistine pisat,al svakako najveci transfer u historiji ove lige. I za tvoju informaciju nasi ne prodaju i ne odlucuju kad ce nekog pustiti vec iskljucivo Tan i njjegovi ljudi tako da ti prica pada u vodu. Za akademiju se takodje nemoj brinut rezultatinnjeni sve govoredzabula je napisao/la:zagor1987 je napisao/la:Najbolji igrac je prodat za mil i 300 milja eura,plus 20-25 posto od sljedeceg transfera,a izgleda ode u bundes ligu plus 1.5% naknade za treniranje kod nas.
Tjesite se i dalje mitomani,uhh pardon,nije se Zuban ukazao nego mitoloski neki lik.[/quote]
Oni su tu uvijek bili nije nikoga slao. Zna se ko kontrolise transfere,uostalom misli sta hoces imamo najvise para,poslujemo u debelom plusu nema zime
Kakav ba treći crnac o.O kako to ne znamo 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Znaci pocelo je polakoAerials je napisao/la:Kakav ba treći crnac o.O kako to ne znamo

- tuzlak1987
- Kontakt:
Imal taj treci kikice? 

tuzlak1987 je napisao/la:Imal taj treci kikice?
NE
Zna li se kad je utakmica te dvije ekipe igrača na probi?
Rekli su valjda u srijedu, al' ne znam u koliko sati.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Hvala 

- alanford87
- Kontakt:
Zao mi je Celika, ali mi bi trebali dovest par igraca koji svakako idu
Mislim da je to i Azmir spominjao, jer ti igraci cekaju ponudu iz inostrastva prije nego sto potpisu ugovor sa bh klubom
Jos koji dan i znat ce se mnogo toga

Mislim da je to i Azmir spominjao, jer ti igraci cekaju ponudu iz inostrastva prije nego sto potpisu ugovor sa bh klubom

Jos koji dan i znat ce se mnogo toga

Zoran Kokot slobodan igrac :kafa:
#dođinajdrazi

#dođinajdrazi

Sad s pomoćnog s rekreacije na velike, iza nas trening (proba) za novajlije. Treći crnac je nepoznanica, ali mi momak iz kluba reče da ima još jedan, ostao u hotelu nije mogao jutros na trening jer je tek sinoć stigao. Od ostalih, znam samo jednog momka koji je igrao rekreaciju s nama prošle godine...
P.S. Molim ovom prilikom administraciju, nakon mnogo pokušaja, da mi pasw pošalju jer sam zaboravio, kako bih se mogao logovati i s telefona. Hvala!
P.S. Molim ovom prilikom administraciju, nakon mnogo pokušaja, da mi pasw pošalju jer sam zaboravio, kako bih se mogao logovati i s telefona. Hvala!
Umjesto što dovode pojačanja,našim konkutrentima bi bolje bilo sredstva usmjeriti na kupovinu vazelina.
Crne mambe. 

Joj sad prođe jedan ugljesa. Seta u papucama oko mupa. Odmah mu tri cetri zdrebice priskocise u pimoć. Joj braćo jest mrk ko cumurka. Al ga ima.
Jel Husref tu ili ih Omerović i pomoćnici prate?
Ima li slika poslije sinoćnjeg seljačkog folklora na Tušnju, u kakvom je stanju teren da vidimo?
Ima li slika poslije sinoćnjeg seljačkog folklora na Tušnju, u kakvom je stanju teren da vidimo?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Svaka cast vama svima sto ste pratili danasnji trening al ja iskreno cekam komentar Sloboda 72 o danasnjem treningu odnosno probi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.