Cuo sam i ja ima 7-8 dana, valjda ce biti kakva oficijalna pressicaLakoste je napisao/la:Neki njemci su u pitanju kako sam ja cuo...
Presica u utorakZlatan najavio: Moj transfer je prava bomba!
Zlatan Ibrahimović će ime novog kluba otkriti u utorak
Samo za tebe PS -vlasnik tima je DRAGAN DZAJICFoSte95 je napisao/la:Ovo je vec ooozbiljnooo, prozivke treba da pocnu a ne zna se ni ko je vlasnik tima
Dobro jarane prosao je prvi april davnopabizo je napisao/la:Samo za tebe PS -vlasnik tima je DRAGAN DZAJICFoSte95 je napisao/la:Ovo je vec ooozbiljnooo, prozivke treba da pocnu a ne zna se ni ko je vlasnik tima
Rekao je Nijaz da je dogovorio sa jednim investitorom, pa se onda pojavio jos jedan msm nije moguce da su oba odustalaMokroguz je napisao/la:Ne budu li ovi investitori dosli, trebamo dovesti Nedima Jusufbegovica na klupi zbog licence, a traziti prinove/pojacanja u gradu, i posudimo par igraca i to je to.
Trebali bi vidjeti prvo ko ce sve ostati pa onda napraviti listu pozicija na kojima treba pojacanja.
Imali bi brigu da osiguramo Otoku i naci dovoljno sponzora.
Nece Radnik propast glavni igrac je tu, Slavko ostao napravice on novu turu extra igracaMokroguz je napisao/la:Tek vidim u kolikim su problemima Celik i Vitez. Evropa ce uzeti barem jednu zrtvu, izlgeda da bi to moglo biti Radnik posto i nemaju neki kadar a odlaze im najvazniji igraci.
Pa i da nebi dobili investitore mogli bi opstati, samo naci te sponzore i dobro odraditi transfere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.