Po ovakvom vremenu?NoName je napisao/la:Guzio maloprije, čim je utakmica završila.

Moderator/ica: admin
Po ovakvom vremenu?NoName je napisao/la:Guzio maloprije, čim je utakmica završila.
Ma taj dan je bilo sunčanoVirtu4l je napisao/la:Po ovakvom vremenu?NoName je napisao/la:Guzio maloprije, čim je utakmica završila.
Definiši kraj utakmice, zadnjih sat vremena, ili?NoName je napisao/la:Ma taj dan je bilo sunčanoVirtu4l je napisao/la:Po ovakvom vremenu?NoName je napisao/la:Guzio maloprije, čim je utakmica završila.A i podosadna utakmica pa sam krenuo jedno 10 minuta ranije. Doduše, uspio sam pregledati kraj utakmice nakon što sam završio posao
Dakle, krenuo sam 10 minuta prije kraja utakmice (krenuo od nuleVirtu4l je napisao/la:Definiši kraj utakmice, zadnjih sat vremena, ili?![]()
otkud znas da nijeNeprilagodjen je napisao/la:Ti si toliki Nijemac da ne silazis sa bosanskog foruma!
Ako si se toliko integrisao i ako je Njemacka tvoja zemlja,zasto onda nisi na njemackim forumima?
Kaže jedan od naših najboljih igrača, Brett Emerton."I've done the calculations plenty of times. We've all talked about the different scenarios. It's still possible. Germany could beat Ghana by three or four and that means we can beat the Serbs by one or two. It's still mathematically possible and we'll give it our best shot. If we get the win, we can walk away with our heads held high."
ROB22 je napisao/la:Ххахахаха." сте " ".$ $ " се ? ',о ? $," " ? $ $ ? на & " " ? хрват.Хахахахахахаха.$ & ?$ ",јесте ?.& ? & ? & у " " ѕа " на & првенству,? " за ?.Онај & не " ѕа $,$ ' $ у ? & ".Онај & ",супер......Вазно је $ су $ &," $ " $.$.....
С ' У &
" $ $!!!
Devil je napisao/la:Ulaze Nemanja VIdić i Zdravko Kuzmanović u kafanu gde peva Saša Matić, i onako zagrljeni viknu - "Ajde onu našu!!!". A Matić počne : "A ja samo ruke podignem..."![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.