Skver je napisao/la:Alija ostani, ne ustaj...NYKnicks Fan je napisao/la:Joj sto smarate alija ustani da se ja ispruzim

Sad bez zajebancije, da znate ko dolazi, pripremili bi infuzije

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Skver je napisao/la:Alija ostani, ne ustaj...NYKnicks Fan je napisao/la:Joj sto smarate alija ustani da se ja ispruzim
mrtav ozbiljanAerials je napisao/la:ne loži i ti![]()
![]()
Da se nije Rivaldo aktivirao iz penzijeNYKnicks Fan je napisao/la:mrtav ozbiljanAerials je napisao/la:ne loži i ti![]()
![]()
![]()
Hoće li i oni u kupovinu ko Ahmet?Skver je napisao/la:Efendic i Mehidic najvjerovatnije idu u Sarajevo.....
Ja odavno govorim o tome treba to zavrsit sto prije a svaki dan me neko citira da su oni 100% pred potpisom danas ljudi nista nije sigurno ako nema Azmira ima neko ko ce to zavrsit otice ljudi gdje drugoslav1431990 je napisao/la:Samo da Karic i Dzidic ne odu u nekog konkurenta i samo daj jakih pripremnih utakmica kao protiv Lokomotive da se vidi na cemu smo..
To bi već pojačanje biloSkver je napisao/la:Efendic i Mehidic najvjerovatnije idu u Sarajevo.....
Nece, valjda Azmir kupio 49% dionica Sarajeva, pa ih salje u Sarajevo, da ne ispadnu iz lige.....Azmir stiti svoj interes, salje i ovu dvojicu ako ne zadovolje u Slobodi.Rimes87 je napisao/la:Hoće li i oni u kupovinu ko Ahmet?Skver je napisao/la:Efendic i Mehidic najvjerovatnije idu u Sarajevo.....
0:1 bilo do pred sami kraj...Ado76 je napisao/la:Izvinite na "upadu" na temu,a da li neko zna rezultat juniora Slobode i zrinskog?
Edit: evo ovaj "moj" me preduhitrio
Trenutno korisnika/ca: mirza24, tuzlanskinacin i 7 gostiju.