Umjesto koga?marconato je napisao/la:Stvarno je glupo sto nije zvao Halilovića, nije bas da se razbacujete krilima...
Odigrao je ispodprosječnu sezonu u klubu koji je zamalo postao drugoligaš.
Umjesto koga?marconato je napisao/la:Stvarno je glupo sto nije zvao Halilovića, nije bas da se razbacujete krilima...
Umjesto Ćorića recimo! Ovde Perišiću i Pjaci ne vidim alternativu za krilnu poziciju, sve igraci na slican kalup, play-vi ili dmf-ovi...Virtu4l je napisao/la:Umjesto koga?marconato je napisao/la:Stvarno je glupo sto nije zvao Halilovića, nije bas da se razbacujete krilima...
Odigrao je ispodprosječnu sezonu u klubu koji je zamalo postao drugoligaš.
Sve je to u pet deka, procjena selektora. Jasno je da se Ćoriću diže cijena, ali nije ni Halilović briljirao, tako da je sasvim svejedno koga je pozvao. Čisto sumnjam da bi i Halilović dobio i minut u Francuskoj.marconato je napisao/la:Umjesto Ćorića recimo!
Svaka reprezentacija u regionu ima bazu od 15-16 igraca koji uglavnom moraju dobiti poziv, oni se izdvajaju. Ostale dijele nijanse i pozivaju se iz ovih ili onih razloga, izmedju ostalog i tog sto si ti naveo, ali generalno ih kvalitativno dijele bukvalno nijanse.Lillard je napisao/la:Kakva rasprava, pa Ćorić je ispred jer mu treba podić cijenu, Halilovićev voz je prošao što se toga tiče.
Izuzev Srbije, tu ni Matić, Ljajić, Tadić...nisu sigurniVirtu4l je napisao/la: Svaka reprezentacija u regionu ima bazu od 15-16 igraca koji uglavnom moraju dobiti poziv, oni se izdvajaju.
Samo odgovaram istom mjerom jer provocira. Ko zna moje upise otprije, zna šta mislim o BiH i da reprezentaciji želim sve najbolje.Kajzer10 je napisao/la:Ni ti sa svojim trollanjem o krimosu Mamicu nisi puno bolji. Il ga stvarno podrzavas, ne znam sta je gore.
Al ove male mangupe koji nisu sposobni da dvije slozene recenice napisu u jednom postu a itekako su sposobni da ovako nisko udaraju, bih banovao bez razmisljanja.
Izvinjavam se na off topicu.
Za mene koji sve to gledam sa strane, Mamić radi odličan posao. Čovjek je na čelu kluba koji je institucija za sve klubove u regionu, ima rezultate, ostvaruje astronomske transfere, niže titulu za titulom, valjda je to ono što bi trebalo zanimati svakog navijača. Mislim da Dinamo ne može mnogo bolje od ovoga, stepenica više bi bio prolazak grupa u LP i to je plafon za svaku ekipu u regiji. Sviđa mi se to što ne podliježe pritisku huligana, koji nisu navikli da im se neko suprotstavlja i koji uglavnom rade što im je volja. Za sve ostalo ima država, tužilaštvo, pa ako je griješio, oni će to procesuirati, a ne horsaši i krimosi u pokušaju.Kajzer10 je napisao/la:Ni ti sa svojim trollanjem o krimosu Mamicu nisi puno bolji. Il ga stvarno podrzavas, ne znam sta je gore.
Ovoliku hrpu gluposti više se ne usude napisati ni najzagriženiji TatticariVirtu4l je napisao/la:Za mene koji sve to gledam sa strane, Mamić radi odličan posao. Čovjek je na čelu kluba koji je institucija za sve klubove u regionu, ima rezultate, ostvaruje astronomske transfere, niže titulu za titulom, valjda je to ono što bi trebalo zanimati svakog navijača. Mislim da Dinamo ne može mnogo bolje od ovoga, stepenica više bi bio prolazak grupa u LP i to je plafon za svaku ekipu u regiji. Sviđa mi se to što ne podliježe pritisku huligana, koji nisu navikli da im se neko suprotstavlja i koji uglavnom rade što im je volja. Za sve ostalo ima država, tužilaštvo, pa ako je griješio, oni će to procesuirati, a ne horsaši i krimosi u pokušaju.Kajzer10 je napisao/la:Ni ti sa svojim trollanjem o krimosu Mamicu nisi puno bolji. Il ga stvarno podrzavas, ne znam sta je gore.
Dominacija Dinama u HNL je nešto nevjerovatno i to je zaista fenomen. Organizacijski su isto tako nedodirljivi u regiji i gdje god pogledaš, Dinamo je visoko podigao letvicu.
Ali pazi, ja navijam za Željezničar, nemam dodirnih tački sa Dinamom osim što pratim Armina Hodžića. Vjerujem da će sve ovo isto napisati svako ko je sa 'ove' strane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.