FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jest evo sve firme objavljuju na sta trose,koliko trose i kolike plate daju,niko nije lud da mu svi platu znaju,imaju institucije koje se o tome brinu,il UEFA ako je klub u dugovima nece dat licencu. Nas ce Tan javno od svih svojih firmi i kluboca napisat gdje sta i koliko se trosi al to smo mi sa fix idejama
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ništa ni od Zlatana,ode i on u United. Ne da nam se ovih dana nikako..
Sabrine mi moje!
nema veze danas je Aleksandrov pokazao da ce biti pojacanjeBosnianKingdom je napisao/la:Ništa ni od Zlatana,ode i on u United. Ne da nam se ovih dana nikako..
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Legia je njega platila samo jojuTHEC je napisao/la:nema veze danas je Aleksandrov pokazao da ce biti pojacanjeBosnianKingdom je napisao/la:Ništa ni od Zlatana,ode i on u United. Ne da nam se ovih dana nikako..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne, ne itekako troše naše pare barem dio tih para. Troše i moje pare i svih nas na osnovu karti, članskih, godišnjih, fan shopa itd. Ova uprava ako hoće da bude transparentna i da pokaže svoje poštenje i poštovanje prema navijačima neka pokažu svoje poslovanje. Ja ću reći svoje mišljenje u vezi navedenoga, poslije zvučnih pojačanja koja su odigrali par utakmica i uzimali masnu lovu, poslije svih navedenih menađera i promašenih pojačanja ja više ovoj upravi ne vjerujem kada je poslovanje u pitanju s poznajom koliko smo budžeta potrošli za godinu dana pa vi mene osudite. Ako misle da su pošteni i transparateni neka to pokažu ljudima koji žive za ovaj klub, kada pokažu manje će se loših stvari mahalati. Milion nekih sponzora sitnih i velikih niko živ ne zna šta je Dino u ime kluba potpisavao s kime ? Pošteni ste daj da to vidimo i da se uvjerujemo u to ? Sarajevo je i naša avlija ne sam avlija uprave i vlasnika. Teška srca ću ovo reći, ali uprava gurbeta je trenutno transparentnija po pitanju prikazivanja poslovanja svojim navijačima to svi vide i ta poslovanja pokazuju reko medija. Ja vjerujem da ima još ljudi koji žele da znaju kako i na šta najviše para troši svetinja ne mora transparentnost biti u strogi srž. Mnogi se na sve ovo mogu smijati to je njihovo pravo, ali smiju se iz neznanja jer ne zna niko detaljnije kako se posluje i na šta smo najviše love potrošili, kao priča meni su važni rezultati, a evo ljudi ni to nemamo, a lova otišla šta ćemo sad ? Ne želim da neko krivo shvati da sam neki teški pljuvač ni slučajno, ali daj pokažimo malo poštenje da se svi pogledamo u oči i vidimo gdje smo počevši od poslovanja pa nadalje.xbox je napisao/la:E cuj hoce neki da se obavjestavaju kako je klub pare trosio.Pa mozda da se vase ili moje pare trose mozda bi i ja to ocekivao al sve dok se Amidzine pare trose ima Amidza svoje pijune i nacine kontrolisanja pa nek se on sekira. Mene interesuje kao navijaca rezultat sve ostalo nemam pravo da serem. Imali smo sansu da kupimo upravljacka prava nemamo para, nismo kupili sjedi i navijaj.
SRETAN BROJ - 1725
Igrac koji. Navija za Sarajevo otisao u Zelju,sta mislis da je imao ponudu Sarajeva da bi otisao konama,sreca pa ga mi nismo htjeli on sve ukupno kod kona nece odigrat 100 minThrillerHz je napisao/la:Fino ga nama ovaj Zeljo mece... Svi mediji na sva zvona sele igraca u Sarajevo, a on hladno bez na kraju bez ikakve medijske pompe, potpise za Selju... Jedino sta ih **** je to da imaju 10 veznih igraca... a mi na rustemovicu i radovcu ...![]()
Samo Sarajevo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nekome ce polagati racun 10. juna (Skupstini), pa cemo vidjeti na sta su sve trosili. Ako sam navijac, kupujem clansku, godisnju, u fan shopu, nisam ovca - mogu upitati gdje idu te pare? Narocito ako je stanje kao kod nas, nema Evrope, trofeja, nekih jakih pojacanja, a puuuuno raskida ugovora.
Ne mora svakoga zanimati, ali mene eto zanima.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zanima još mnogo druge raje to sam vidio kroz razgovore s ljudima, hoće ljudi jednostavno da znaju na šta se trošilo najviše. Prave kamp, ok tako i treba, ali neka prikažu koliko su uložili i u šta u Butmiru, pa sramota me ja i vi više znamo koliko je uloženo i na šta u renoviranje stadiona u Koldžinoj opštini nego za pravljenje kampa u Butmiru. Evo ja sam naveo najbanalniji primjer, a ima ih još mnogo.muhamedhulk je napisao/la:Nekome ce polagati racun 10. juna (Skupstini), pa cemo vidjeti na sta su sve trosili. Ako sam navijac, kupujem clansku, godisnju, u fan shopu, nisam ovca - mogu upitati gdje idu te pare? Narocito ako je stanje kao kod nas, nema Evrope, trofeja, nekih jakih pojacanja, a puuuuno raskida ugovora.
Gledam presice i presice se prevorile u ni šta. Novinari ste daj postavite ozbiljna pitanja pa znam više napamet šta će ih pitati. Puna mi je kapa i uprave kada kaže poslovna tajna, halo ba nije ti babovina pa da od nas kriješ šta se dešava u svetinji.
SRETAN BROJ - 1725
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da hocemo docekat tu skupstinu jednog dana 
Trebali su je zakazat pred pocetak sezone, rano je ovako

Trebali su je zakazat pred pocetak sezone, rano je ovako
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
zna li iko ima li sta za Ivetica?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ja jutros vidio belosevica u titovoj
-
- Kontakt:
samo jos belosevic da dodje .. da dovedemo i muminovica i scepanovica za europsko sarajevo
I Stojčev je u gradu pa šta? Jel to ljudima zabranjeno dolaziti u posjetu?
- PitarBordo
- Kontakt:
Miloš je u gradu jer pregovara sa komšijama.Memara je napisao/la:I Stojčev je u gradu pa šta? Jel to ljudima zabranjeno dolaziti u posjetu?

Samo Saraj'vo.
Na ovim pozicijama nam za prvu postavu fale igrači !S tim da bi za klupe ostavio :Kovacevica,Kallasia,Radovca,Amera Bekica,Mihojevica , Berberovića pa i Emersona i naravno dodao juniore.Garantujem da na ovim pozicijama na kojim sam ostavio igrace nema boljih u nasoj ligi,naravno za Kadusica ocekujem da jos napreduje i zato sam ga ostavio.S tim da nam treba jos zamjena za Almira Bekica i jos jedan igrac na poziciji desnog krila ako Hodzic dođe.

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
PitarBordo je napisao/la:Miloš je u gradu jer pregovara sa komšijama.Memara je napisao/la:I Stojčev je u gradu pa šta? Jel to ljudima zabranjeno dolaziti u posjetu?
Olimpic?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
-
- Kontakt:
Prvi put da se slažem sa Majklom, ima dana i kad ne trola.
- PitarBordo
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Zašto je Benko na golu, a Delač u napadu te ja pitam... ?

A dulja na beku

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne trolam ja nikad ,ja samo iznosim svoja misljenja koja valjaju ili ne valjaju ili sam u pravu ili nisam,ali su takva.E sad vidjecemo ko ce se sve doveati i kako to Hurtic zamislja ali po mom misljenju to je to.SiouxLukavac je napisao/la:Prvi put da se slažem sa Majklom, ima dana i kad ne trola.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fera, Majestic-12 [Bot] i 65 gostiju.