FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 04 jun 2016, 00:09

Jest evo sve firme objavljuju na sta trose,koliko trose i kolike plate daju,niko nije lud da mu svi platu znaju,imaju institucije koje se o tome brinu,il UEFA ako je klub u dugovima nece dat licencu. Nas ce Tan javno od svih svojih firmi i kluboca napisat gdje sta i koliko se trosi al to smo mi sa fix idejama

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 04 jun 2016, 00:27

Ništa ni od Zlatana,ode i on u United. Ne da nam se ovih dana nikako..
Sabrine mi moje!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 04 jun 2016, 00:57

BosnianKingdom je napisao/la:Ništa ni od Zlatana,ode i on u United. Ne da nam se ovih dana nikako..
nema veze danas je Aleksandrov pokazao da ce biti pojacanje
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 jun 2016, 00:58

THEC je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Ništa ni od Zlatana,ode i on u United. Ne da nam se ovih dana nikako..
nema veze danas je Aleksandrov pokazao da ce biti pojacanje
Legia je njega platila samo joju :think:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 jun 2016, 02:54

xbox je napisao/la:E cuj hoce neki da se obavjestavaju kako je klub pare trosio. :lol: Pa mozda da se vase ili moje pare trose mozda bi i ja to ocekivao al sve dok se Amidzine pare trose ima Amidza svoje pijune i nacine kontrolisanja pa nek se on sekira. Mene interesuje kao navijaca rezultat sve ostalo nemam pravo da serem. Imali smo sansu da kupimo upravljacka prava nemamo para, nismo kupili sjedi i navijaj.
Ne, ne itekako troše naše pare barem dio tih para. Troše i moje pare i svih nas na osnovu karti, članskih, godišnjih, fan shopa itd. Ova uprava ako hoće da bude transparentna i da pokaže svoje poštenje i poštovanje prema navijačima neka pokažu svoje poslovanje. Ja ću reći svoje mišljenje u vezi navedenoga, poslije zvučnih pojačanja koja su odigrali par utakmica i uzimali masnu lovu, poslije svih navedenih menađera i promašenih pojačanja ja više ovoj upravi ne vjerujem kada je poslovanje u pitanju s poznajom koliko smo budžeta potrošli za godinu dana pa vi mene osudite. Ako misle da su pošteni i transparateni neka to pokažu ljudima koji žive za ovaj klub, kada pokažu manje će se loših stvari mahalati. Milion nekih sponzora sitnih i velikih niko živ ne zna šta je Dino u ime kluba potpisavao s kime ? Pošteni ste daj da to vidimo i da se uvjerujemo u to ? Sarajevo je i naša avlija ne sam avlija uprave i vlasnika. Teška srca ću ovo reći, ali uprava gurbeta je trenutno transparentnija po pitanju prikazivanja poslovanja svojim navijačima to svi vide i ta poslovanja pokazuju reko medija. Ja vjerujem da ima još ljudi koji žele da znaju kako i na šta najviše para troši svetinja ne mora transparentnost biti u strogi srž. Mnogi se na sve ovo mogu smijati to je njihovo pravo, ali smiju se iz neznanja jer ne zna niko detaljnije kako se posluje i na šta smo najviše love potrošili, kao priča meni su važni rezultati, a evo ljudi ni to nemamo, a lova otišla šta ćemo sad ? Ne želim da neko krivo shvati da sam neki teški pljuvač ni slučajno, ali daj pokažimo malo poštenje da se svi pogledamo u oči i vidimo gdje smo počevši od poslovanja pa nadalje.
SRETAN BROJ - 1725

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 04 jun 2016, 06:02

ThrillerHz je napisao/la:Fino ga nama ovaj Zeljo mece... Svi mediji na sva zvona sele igraca u Sarajevo, a on hladno bez na kraju bez ikakve medijske pompe, potpise za Selju... Jedino sta ih **** je to da imaju 10 veznih igraca... a mi na rustemovicu i radovcu ... :facepalm: :kafa:
Igrac koji. Navija za Sarajevo otisao u Zelju,sta mislis da je imao ponudu Sarajeva da bi otisao konama,sreca pa ga mi nismo htjeli on sve ukupno kod kona nece odigrat 100 min
Samo Sarajevo

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 jun 2016, 09:28

Nekome ce polagati racun 10. juna (Skupstini), pa cemo vidjeti na sta su sve trosili. Ako sam navijac, kupujem clansku, godisnju, u fan shopu, nisam ovca - mogu upitati gdje idu te pare? Narocito ako je stanje kao kod nas, nema Evrope, trofeja, nekih jakih pojacanja, a puuuuno raskida ugovora.
Ne mora svakoga zanimati, ali mene eto zanima.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 jun 2016, 12:02

muhamedhulk je napisao/la:Nekome ce polagati racun 10. juna (Skupstini), pa cemo vidjeti na sta su sve trosili. Ako sam navijac, kupujem clansku, godisnju, u fan shopu, nisam ovca - mogu upitati gdje idu te pare? Narocito ako je stanje kao kod nas, nema Evrope, trofeja, nekih jakih pojacanja, a puuuuno raskida ugovora.
Ne mora svakoga zanimati, ali mene eto zanima.
Zanima još mnogo druge raje to sam vidio kroz razgovore s ljudima, hoće ljudi jednostavno da znaju na šta se trošilo najviše. Prave kamp, ok tako i treba, ali neka prikažu koliko su uložili i u šta u Butmiru, pa sramota me ja i vi više znamo koliko je uloženo i na šta u renoviranje stadiona u Koldžinoj opštini nego za pravljenje kampa u Butmiru. Evo ja sam naveo najbanalniji primjer, a ima ih još mnogo.

Gledam presice i presice se prevorile u ni šta. Novinari ste daj postavite ozbiljna pitanja pa znam više napamet šta će ih pitati. Puna mi je kapa i uprave kada kaže poslovna tajna, halo ba nije ti babovina pa da od nas kriješ šta se dešava u svetinji.
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 jun 2016, 12:36

Da hocemo docekat tu skupstinu jednog dana :pray:
Trebali su je zakazat pred pocetak sezone, rano je ovako
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 jun 2016, 14:08

zna li iko ima li sta za Ivetica?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 04 jun 2016, 14:11

Ja jutros vidio belosevica u titovoj

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 04 jun 2016, 14:13

samo jos belosevic da dodje .. da dovedemo i muminovica i scepanovica za europsko sarajevo

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 04 jun 2016, 14:24

I Stojčev je u gradu pa šta? Jel to ljudima zabranjeno dolaziti u posjetu?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 jun 2016, 14:27

Memara je napisao/la:I Stojčev je u gradu pa šta? Jel to ljudima zabranjeno dolaziti u posjetu?
Miloš je u gradu jer pregovara sa komšijama. :stop:
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 04 jun 2016, 14:46

Na ovim pozicijama nam za prvu postavu fale igrači !S tim da bi za klupe ostavio :Kovacevica,Kallasia,Radovca,Amera Bekica,Mihojevica , Berberovića pa i Emersona i naravno dodao juniore.Garantujem da na ovim pozicijama na kojim sam ostavio igrace nema boljih u nasoj ligi,naravno za Kadusica ocekujem da jos napreduje i zato sam ga ostavio.S tim da nam treba jos zamjena za Almira Bekica i jos jedan igrac na poziciji desnog krila ako Hodzic dođe.
slika
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 04 jun 2016, 14:49

PitarBordo je napisao/la:
Memara je napisao/la:I Stojčev je u gradu pa šta? Jel to ljudima zabranjeno dolaziti u posjetu?
Miloš je u gradu jer pregovara sa komšijama. :stop:

Olimpic?
ŠTA SE OVO DEŠAVA

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 jun 2016, 14:58

Prvi put da se slažem sa Majklom, ima dana i kad ne trola.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 jun 2016, 14:58

Zašto je Benko na golu, a Delač u napadu te ja pitam... ? :kafa:
Samo Saraj'vo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 04 jun 2016, 15:03

PitarBordo je napisao/la:Zašto je Benko na golu, a Delač u napadu te ja pitam... ? :kafa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

A dulja na beku :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 04 jun 2016, 15:04

SiouxLukavac je napisao/la:Prvi put da se slažem sa Majklom, ima dana i kad ne trola.
Ne trolam ja nikad ,ja samo iznosim svoja misljenja koja valjaju ili ne valjaju ili sam u pravu ili nisam,ali su takva.E sad vidjecemo ko ce se sve doveati i kako to Hurtic zamislja ali po mom misljenju to je to.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fera, Majestic-12 [Bot] i 65 gostiju.