FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 03 jun 2016, 21:46

pitic je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Neka se nasi zapitaju ŠTO JE DOŠAO KEN ČO :D

kada to skontaju/te onda ce vam biti jasno kako su oni "sposobni"
NIJE TAJNA, KEN ČO KADA JE DOŠAO U KLUB ZA GLAVU SE UHVATIO KADA JE VIDIO KOLIKO IMAMO IGRAČA U PRVOM TIMU I KOLIKO DAJEMO MJESEČNO LOVE NA PLATE, STANOVE I OSTALE STVARI VEZANO ZA IGRAČE. REKAO UPRAVI DA STE OVAKO NASTAVILI U NAREDNE 2,3 GODINE KLUB BI BANKROTIRAO.

Čovjek došao jer su se ovi naši sa Ibrakovićem razmahali i pohasili parama na sve strane i čovjek došao i rekao stanite malo dajte papire i odmah na polusezoni drastični rezovi skoro bez pojačanja.
U svakom klubu Tanovom je isti frajer glavni....
Ispade svi ga kradu a on vatrogasac.... Odvadite malo spinmajstori.... Shvatam nezadovoljstvo ali **** Disneya kakvu mastu imate....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jun 2016, 21:54

@pitic
Hvala, procitao sam nekad vijest, ali nisam obracao pozornost na cifre, niti ih zapamtio :D Opaaa, pa def. je ovdje kod prihoda uracunato sve zivo; sponzori (TA i Visit Mal..), Evropa, transfer Cimija...za rashode isto; vracanje duga malo manje od 2 mil, kamp I faza, raskidanje ugovora, + ono standardno (pripreme, org. utakmica itd.)
Eto, rekose da ce se na Skupstini izvjestaj usvajati, valjda ce tad biti dostupan i za sire narodne mase :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 jun 2016, 21:55

Sarajevo dobio 1,3 Mio € + 20 % to su meni rekli Ibrakovic i Frank Arnesen. Cimirot i menadzer su isto dobili nesto ali ne znam koliko.

mi smo platiti 20.000 ili 50.000 KM Leotare za njega.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 jun 2016, 21:58

muhamedhulk je napisao/la:@pitic
Hvala, procitao sam nekad vijest, ali nisam obracao pozornost na cifre, niti ih zapamtio :D Opaaa, pa def. je ovdje kod prihoda uracunato sve zivo; sponzori (TA i Visit Mal..), Evropa, transfer Cimija...za rashode isto; vracanje duga malo manje od 2 mil, kamp I faza, raskidanje ugovora, + ono standardno (pripreme, org. utakmica itd.)
Eto, rekose da ce se na Skupstini izvjestaj usvajati, valjda ce tad biti dostupan i za sire narodne mase :mrgreen:
Porezi takodje na transfer itd

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 jun 2016, 22:01

MortemHz je napisao/la:
pitic je napisao/la:Pa ovde je davno bilo priča transfer iznosio 2,1 milion eura ukupno. 1,3 eura otišlo Sarajevu ostalo menađerima. Sada govorite da je i ova cifra od 1,3 sumnjiva :? Ispade da nas je uprava hebala i za iznos transfera koji je javno objavljen u svim medijima.
Ni priblizno, to si nesto fulio ili izmislio. 1.3M eura je ukupna cifra a dio novca je otisao na saniranje dugova.
Ja to napisao al odma kao nemam info il slicno. Platis poreze,plate i sve ostalo dug plus kamp i dobijes neku odprilike racunicu,a vazno je dodat da poslujes pozitivno tj 300 il 400 milja plusa,bas smo naivni ako mislilo da ovi nasi mogu tako krastni uzimat pare od malezijaca kad hoce

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 jun 2016, 22:09

Majkl je napisao/la:Je li se meni cini ili smo docekali da cemo zadrazati kostur ekipe i najbolje igrace i da dovodimo u tisini ciljana pojacanja?Ne dovodimo sve sto je bez ugovora i milion novih igraca
Ne cini,tako je. Zadrzali smo 'kostur ekipe',samo sto taj kostur ima rak kostiju... A 'ciljano pojacanje' smo doveli na poziciju na kojoj vec imamo nekoliko solidnih igraca. Ali opet ko zna,mozda nas vizionar na klupi ima neku takticku,nama obicnim smrtnicima tesko dokucivu,takticku ideju..,npr. da igramo sa dva desna beka ili nesto slicno.
Sve u svemu jako dobro primjeceno sa tvoje strane.primjetio si nesto sto nijedan forumas nije uspio. Bravo majkle,bravo..,ako jos sta ovako brilijantno skontas budi slobodan da to podijelis s nama.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 jun 2016, 22:12

:rol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 jun 2016, 22:15

Na dupe ćete svi sjesti kad Hurta skonta šta mu se dešava sa ekipom. :kafa:
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 jun 2016, 22:18

zagorski je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Je li se meni cini ili smo docekali da cemo zadrazati kostur ekipe i najbolje igrace i da dovodimo u tisini ciljana pojacanja?Ne dovodimo sve sto je bez ugovora i milion novih igraca
Ne cini,tako je. Zadrzali smo 'kostur ekipe',samo sto taj kostur ima rak kostiju... A 'ciljano pojacanje' smo doveli na poziciju na kojoj vec imamo nekoliko solidnih igraca. Ali opet ko zna,mozda nas vizionar na klupi ima neku takticku,nama obicnim smrtnicima tesko dokucivu,takticku ideju..,npr. da igramo sa dva desna beka ili nesto slicno.
Sve u svemu jako dobro primjeceno sa tvoje strane.primjetio si nesto sto nijedan forumas nije uspio. Bravo majkle,bravo..,ako jos sta ovako brilijantno skontas budi slobodan da to podijelis s nama.

E svaka čast brate, upravo tako kako si napisao :urnebes: :lol:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 jun 2016, 22:19

PitarBordo je napisao/la:Na dupe ćete svi sjesti kad Hurta skonta šta mu se dešava sa ekipom. :kafa:
Dok skonta bice bivsi ko i ostali a mi cemo gledat mucenje u medjuvremenu,osim ako nam ne dovedu likove kao Ikande,Alispahic,Stepanov onda ih necemo ni gledat

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 03 jun 2016, 22:21

Pa ljudi kako vam vise ne dosadi pobogu???
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 jun 2016, 22:23

zagorski je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol:

Kostur nazoviekipe ,zamalo junior Zenita i Obi Mikel su sve samo ne kostur .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 03 jun 2016, 22:36

zagor1987 je napisao/la:Pitic nemam te sta lagat,tskav mi opis posla da znam ko kome sta duguje,posebno drzavi. Sto se kampa tice plan je iz tri faze,i opet pricas i dajes zakljucke na psnovu forumskih prica,kamp je odlican,3 vrhunska terena reflektori itd,ide jos naknadno mimo plana jos jedan teren objekti itd sad u novoj fazi tako da opet poses neistine,ja kao navijac iskreni to nikad necu radit ako nije tako,i kazem ti nemas informacije samo pises sta si procitao. Najgluplji komentar nismo marke u stadion ulozili jel me to zezas haha svasta cu procitati. Pa sine dragi koliko godina postojis do 2 godine unazad nisi imao 1 kvadratni metar
Legendo kako imas zivaca vise objasnjavat...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 03 jun 2016, 23:03

znal neko kakva je situacija sa Saidom ocel nas pojacati ??

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 03 jun 2016, 23:06

zagorski je napisao/la:
Ne cini,tako je. Zadrzali smo 'kostur ekipe',samo sto taj kostur ima rak kostiju...A 'ciljano pojacanje' smo doveli na poziciju na kojoj vec imamo nekoliko solidnih igraca. Ali opet ko zna,mozda nas vizionar na klupi ima neku takticku,nama obicnim smrtnicima tesko dokucivu,takticku ideju..,npr. da igramo sa dva desna beka ili nesto slicno.
Koji si ti Bog hahaha :rol:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 jun 2016, 23:29

Fino ga nama ovaj Zeljo mece... Svi mediji na sva zvona sele igraca u Sarajevo, a on hladno bez na kraju bez ikakve medijske pompe, potpise za Selju... Jedino sta ih **** je to da imaju 10 veznih igraca... a mi na rustemovicu i radovcu ... :facepalm: :kafa:
1946~

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 jun 2016, 23:40

ThrillerHz je napisao/la:Fino ga nama ovaj Zeljo mece... Svi mediji na sva zvona sele igraca u Sarajevo, a on hladno bez na kraju bez ikakve medijske pompe, potpise za Selju... Jedino sta ih **** je to da imaju 10 veznih igraca... a mi na rustemovicu i radovcu ... :facepalm: :kafa:

kako nam ga mece ako mi te igrace uopste ne zelimo ? - druga je stvar sto bi svi najradije u Sarajevo pa pokusavaju preko medija da se uvale
Pyro is not a crime !

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 03 jun 2016, 23:46

E cuj hoce neki da se obavjestavaju kako je klub pare trosio. :lol: Pa mozda da se vase ili moje pare trose mozda bi i ja to ocekivao al sve dok se Amidzine pare trose ima Amidza svoje pijune i nacine kontrolisanja pa nek se on sekira. Mene interesuje kao navijaca rezultat sve ostalo nemam pravo da serem. Imali smo sansu da kupimo upravljacka prava nemamo para, nismo kupili sjedi i navijaj.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 04 jun 2016, 00:06

Sto se BP ne javise ranije, i jos se sad peru od svega u nasem klubu. Nismo postavljali kadrove u FKS. Nismo ovo nismo ono. A u upravi clanovi BP a prica se da i zene nekih rade u klubu(ovo drugo nisam ptovjeravao)
Jos sad peru upravu i ibrakovica od jesica, pa za jesica smo znali dan poslije titule kakav Ken Cho i suplje da ga je on doveo. Ken dodao u decembru a BP ga gura da je ranije i odakle bas sad ta prica da nas je Ken srozo.
Odakle ta prica da je Uscuplic dovodio igrace.
BP se kao pita i postavlja pitanja a na taj nacin podvaljuje price da zamaze oči
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 jun 2016, 00:08

xbox je napisao/la:E cuj hoce neki da se obavjestavaju kako je klub pare trosio. :lol: Pa mozda da se vase ili moje pare trose mozda bi i ja to ocekivao al sve dok se Amidzine pare trose ima Amidza svoje pijune i nacine kontrolisanja pa nek se on sekira. Mene interesuje kao navijaca rezultat sve ostalo nemam pravo da serem. Imali smo sansu da kupimo upravljacka prava nemamo para, nismo kupili sjedi i navijaj.
:mrgreen: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, r3m1, rimljanin90, Varijantas8 i 85 gostiju.