DRAGO MI JE DA ME PODRZAVATE, SAMO SE NADAM DA CE OVA STRANICA(MOJA OMILJENA)URADITI NESTO PO OVOM PITANJU AKO BOG DA INSALLAH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Boske je napisao/la:Himna nam je takva da trebas biti Pavaroti da je odpjevas...Stvano moram reci da je bezveze...
Da je Ibisevic tu sigurno bi to drugacije bilo, a sto se tice Muslimovica njemu bi mozda trebalo dati priliku ako budemo imali negativan rezultat, ali ovako mislim da ne treba od pocetka igrat, jer Dzeko je "mrcina" i treba mozda probat od pocetka sam da igra u napadu, jer tu iza sebe ima sjajne veznjake Misimovica, Salihovica, Pjanica..koji ga mogu hranit loptama..Principatus je napisao/la:Lovac. Red Pjanic, Misimovic i Salihovic je absolutno po mom ukusu. Ali da je Ibisevic tu, i ti bih drugacije postavio, ne? Ja bih ipak pustio Muslimovica pokraj Dzeke.
ma stvarno osjecam moralnu potrebu da reagiram na jednu izrecenu glupost ja se samo pitam jel bolje ista nego nista jel kad odemo na utakmicu reprezentacije mi sutimo ko djete na tutiBoske je napisao/la:Himna nam je takva da trebas biti Pavaroti da je odpjevas...Stvano moram reci da je bezveze...
ne znam kralju ja ne pamtim kad je neko protiv nas dobio crveniST-57 Ciciban je napisao/la:Bel vs BiH 2-2
BiH vs Bel 1-0
3 -zuta (2 nama jedan njima)
1-Crveni( za Van buytena prekrsaj nad Dzekom)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.