FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 03 jun 2016, 20:27

pitic je napisao/la:Pa ovde je davno bilo priča transfer iznosio 2,1 milion eura ukupno. 1,3 eura otišlo Sarajevu ostalo menađerima. Sada govorite da je i ova cifra od 1,3 sumnjiva :? Ispade da nas je uprava hebala i za iznos transfera koji je javno objavljen u svim medijima.
Kao prvo fino je neko rekao da se bez Tanovih ljudi niko ne dovodi nit ce dat pare ako on ne aminuje. Zvanicna stranica PAOKA je objavila cifru a ne smiju lagat to je sigurno zbog drzave itd a ti sve sto procitas na forumu smatras istinom? Neko spominje Ibrakovica on je ba pijun samo Irfan Redzepagic je tu krupna riba kakav crni Ibrakovic

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 jun 2016, 20:28

zagor1987 je napisao/la:pare od Cimija tj doo i jos nesto je dato za dug plus tekuci troskovi itd
A imaš li ti dokaze za to? Pošto drugima spočitavaš isto. :kafa:
Samo Saraj'vo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 jun 2016, 20:33

zagor1987 je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Neka se nasi zapitaju ŠTO JE DOŠAO KEN ČO :D

kada to skontaju/te onda ce vam biti jasno kako su oni "sposobni"
NIJE TAJNA, KEN ČO KADA JE DOŠAO U KLUB ZA GLAVU SE UHVATIO KADA JE VIDIO KOLIKO IMAMO IGRAČA U PRVOM TIMU I KOLIKO DAJEMO MJESEČNO LOVE NA PLATE, STANOVE I OSTALE STVARI VEZANO ZA IGRAČE. REKAO UPRAVI DA STE OVAKO NASTAVILI U NAREDNE 2,3 GODINE KLUB BI BANKROTIRAO.

Čovjek došao jer su se ovi naši sa Ibrakovićem razmahali i pohasili parama na sve strane i čovjek došao i rekao stanite malo dajte papire i odmah na polusezoni drastični rezovi skoro bez pojačanja.
Dobro pismo bordo prijatelja,al ne kontam tvoje lazi ovdje koje iznosis? Uprava sto se tice sportskog djela je pokazala za neke stvari da nije sposobna,al lagat za novac i neke bahanalije je smijesno. Klub je poslovao pozitivno prema zvanicnom izvjestaju,pare od Cimija tj doo i jos nesto je dato za dug plus tekuci troskovi itd nije nam sa neba palo i mi eto vratili dug drzavi plus prema ostalim duznicima
Daj meni budžet od 7 milina biti ću i ja bar 1 marku pozitivan. Nemoj ih braniti raspičkali su skoro 7 milina za godinu dana, a ni u stadion ništa nismo uložili, niti je kamp gotov, niti imamo kvalitetna pojačanja, niti trofeje. Dug prema državi se vratio tačno do 9 mjeseca prošle godine tako da zadnja 3 mjeseca 2015 godine nisu državi davali ništa. Predsjednik je lagao navijače kada je govorio sva dugovanja prema bivšim igračima smo isplatili kada odjednom stiže tužba Zukića i isplati mu se 50 000 km.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 03 jun 2016, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 jun 2016, 20:34

PitarBordo je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:pare od Cimija tj doo i jos nesto je dato za dug plus tekuci troskovi itd
Imam al nije ni bitno. Poenta je bila da malo odvadimo kad pljujemo,oni su 4 na tabeli i to je za nas katastrofa i treba da bude,al pricamo konstantno i pljujemo neke stvari kao kamp npr il novac zvanicno je da poslujemo pozitivno nakon dugo godina sigurno nebi tako bilo da se rasipaju,uostalom nisu malezijci u uptavi glupi ko sto mislimo bez njih se marka nije ulozila nit se doveo neko eto reda radi vec oni to odobre,sad sto oni pojma nemaju pa su vjerovali Jesicu i njegovoj strategiji,i Krampama i slicnim ublehama je druga stvar,jer i oni pojma nemaju sto se tice toga ko je dobar ko nije,a da ce oni davat a ove nase ovce trosit hoce al malo sutra

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 jun 2016, 20:37

Pitic nemam te sta lagat,tskav mi opis posla da znam ko kome sta duguje,posebno drzavi. Sto se kampa tice plan je iz tri faze,i opet pricas i dajes zakljucke na psnovu forumskih prica,kamp je odlican,3 vrhunska terena reflektori itd,ide jos naknadno mimo plana jos jedan teren objekti itd sad u novoj fazi tako da opet poses neistine,ja kao navijac iskreni to nikad necu radit ako nije tako,i kazem ti nemas informacije samo pises sta si procitao. Najgluplji komentar nismo marke u stadion ulozili jel me to zezas haha svasta cu procitati. Pa sine dragi koliko godina postojis do 2 godine unazad nisi imao 1 kvadratni metar
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 03 jun 2016, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 jun 2016, 20:37

zagor1987 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Imam al nije ni bitno.
Zašto onda druge prozivaš? Kad ni ti svoje tvrdnje ne želiš pogurati dokazima. :kafa:
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 03 jun 2016, 20:39

Morel mi neko nac onaj zakon o premiranju drugih klubova raspravljam se sa strumfom jednin hehe
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 jun 2016, 20:42

zagor1987 je napisao/la:Pitic nemam te sta lagat,tskav mi opis posla da znam ko kome sta duguje,posebno drzavi. Sto se kampa tice plan je iz tri faze,i opet pricas i dajes zakljucke na psnovu forumskih prica,kamp je odlican,3 vrhunska terena reflektori itd,ide jos naknadno mimo plana jos jedan teren objekti itd sad u novoj fazi tako da opet poses neistine,ja kao navijac iskreni to nikad necu radit ako nije tako,i kazem ti nemas informacije samo pises sta si procitao
Kada ti je već takav opis posla, a meni nije onda provjeri da li smo u Semptembru prošle godine vratili zadnju ratu tako nemoj da govoriš da smo cijelu godinu vračali dugove kada nismo. Ono u Butmiru još ne možeš ni kampom nazvati dok sve faze ne budu gotove ono dole možemo nazvati samo kao 3 terena ako ćemo pošteno jedino je pozitivno što ne plaćamo nikome ništa za treninge i što nam mlađe selekcije igraju u Butmiru, džaba. Kada si tako informisan i kada ti je opis posla takav kakav je objasni svim navijačima FKS gdje su potrošili 6,6 miliona maraka za 12 mjeseci u šta gdje su pare ovolike sve išle. To su pare kluba i navijača koje su oni bahato trošili.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 03 jun 2016, 20:45, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 jun 2016, 20:44

UPRAVA NAPOLJE!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 jun 2016, 20:48

pitic je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Pitic nemam te sta lagat,tskav mi opis posla da znam ko kome sta duguje,posebno drzavi. Sto se kampa tice plan je iz tri faze,i opet pricas i dajes zakljucke na psnovu forumskih prica,kamp je odlican,3 vrhunska terena reflektori itd,ide jos naknadno mimo plana jos jedan teren objekti itd sad u novoj fazi tako da opet poses neistine,ja kao navijac iskreni to nikad necu radit ako nije tako,i kazem ti nemas informacije samo pises sta si procitao
Kada ti je već takav opis posla, a meni nije onda provjeri da li smo u Semptembru prošle godine vratili zadnju ratu tako nemoj da govoriš da smo cijelu godinu vračali dugove kada nismo. Ono u Butmiru još ne možeš ni kampom nazvati dok sve faze ne budu gotove ono dole možemo nazvati samo kao 3 terena ako ćemo pošteno jedino je pozitivno što ne plaćamo nikome ništa za treninge i što nam mlađe selekcije igraju u Butmiru, džaba. Kada si tako informisan i kada ti je opis posla takav kakav je objasni svim navijačima FKS gdje su potrošili 6,6 miliona maraka za 12 mjeseci u šta gdje su pare ovolike sve išle. To su pare kluba i navijača koje su oni bahato trošili.
Jesil cuo za poreze? Jel ti mislis uplatis 8gracu 5000 platu i to je to? Gdje su ostali doprinosi? Gdje su tekuci troskovi,akademija,putovanja itd al nije ni bitno nije mi cilj bio da se svadjamo sad i raspravljamo jer i meni ko i tebi je jako Sarajevo cilj. Odi malo do kampa mozda nisi bio pa ce ti jasnije biti. Nisam ni rekao da smo cijelu godinu vracali dug ne znam otkud ti to da sam rekao

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 03 jun 2016, 20:50

Dobili smo 1.300.000, ni marke ispod.
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2016, 20:53

pitic je napisao/la:Pa ovde je davno bilo priča transfer iznosio 2,1 milion eura ukupno. 1,3 eura otišlo Sarajevu ostalo menađerima. Sada govorite da je i ova cifra od 1,3 sumnjiva :? Ispade da nas je uprava hebala i za iznos transfera koji je javno objavljen u svim medijima.
Ni priblizno, to si nesto fulio ili izmislio. 1.3M eura je ukupna cifra a dio novca je otisao na saniranje dugova.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 jun 2016, 21:02

zagor1987 je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Jesil cuo za poreze? Jel ti mislis uplatis 8gracu 5000 platu i to je to? Gdje su ostali doprinosi? Gdje su tekuci troskovi,akademija,putovanja itd al nije ni bitno nije mi cilj bio da se svadjamo sad i raspravljamo jer i meni ko i tebi je jako Sarajevo cilj. Odi malo do kampa mozda nisi bio pa ce ti jasnije biti. Nisam ni rekao da smo cijelu godinu vracali dug ne znam otkud ti to da sam rekao
Jesu li navijači Sarajeva krivi što su se toliki igrači gomilali i što su imali plate kakve su imali i što su imali tolike doprinose ? Ne, nego kada igrač dođe on sebi bira koji hoće stan ne važno kolika je kirija, a ne da klub mu kaže jel sam živiš onda evo ti stan tu i tu vozdra, ali ne daj mi elitni stan i centru grada nije problem kirija. Spominješ tukuće troškove putovanja, troškove mlađih selekcija pa čovječe to imaju i ostali klubovi pa nisu ni blizu ovoliko potrošili, a još imaju trofeje i evropu, a mi ništa od navedenoga. Ovu su ti nikakvi argumenti. Prva faza radova na kampu koliko je trajala?
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 03 jun 2016, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 jun 2016, 21:05

MortemHz je napisao/la:
Ni priblizno, to si nesto fulio ili izmislio. 1.3M eura je ukupna cifra a dio novca je otisao na saniranje dugova.
Pa i ja kažem da je transfer toliko iznosio koliko si rekao, ali izgleda ima nekih koji i u to sumnjaju. A sjećam se dobro kada se je upravo na ovoj temi spominjala cifra veća puno veća od 1,3 kao fol ostalo se manađeri ugrađivali.
SRETAN BROJ - 1725

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 jun 2016, 21:10

Vidi ako malezijac odobri on ce placat i davat pare,nece neko doc i dovest nekog i rec ja ga doveeo a ti ga placaj. Druga je stvar sto je uprava nesposobna pa dovodi debile da igraju. Mi imamo kup i titulu ova sezona je ocaj zivi bila i nek sad odgovaraju za to,al nije sve tako kako se tj mnoge stvari se uvelicavaju. Sto se tice kampa ne mozes ti natjerat busen da se primi il travu postoji odredjen period. Sto se toce poreza udju ljudi kod Zelje i nadju im nove dugove koje su krili tj imali prijavljena 2 profi igraca valjda ti je malo jasnije

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 jun 2016, 21:21

zagor1987 je napisao/la:Vidi ako malezijac odobri on ce placat i davat pare,nece neko doc i dovest nekog i rec ja ga doveeo a ti ga placaj. Druga je stvar sto je uprava nesposobna pa dovodi debile da igraju. Mi imamo kup i titulu ova sezona je ocaj zivi bila i nek sad odgovaraju za to,al nije sve tako kako se tj mnoge stvari se uvelicavaju. Sto se tice kampa ne mozes ti natjerat busen da se primi il travu postoji odredjen period. Sto se toce poreza udju ljudi kod Zelje i nadju im nove dugove koje su krili tj imali prijavljena 2 profi igraca valjda ti je malo jasnije
Eto da više ne razglabamo ima 10. juni i vidjeti ćemo koliko je ko moralan i pošten.

I ovim ljudima u upravi je vrijeme da počnu transparetno da obavještavaju navijače gdje se troše velike količine klubskog novca jer hoćemo i mi da znamo šta nam rade od kluba u finansijskom aspektu i na kakvim finansijskim temeljima stojimo.
SRETAN BROJ - 1725

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jun 2016, 21:23

@zukanovic je neko ko uredjuje TM za BiH, pa bi on trebao da ima relevantne info za transfer Cimija (ima kontakte sa Klubom) - a to je UKUPAN transfer je 1.3 mil eura (dio je garant dobio i sam igrac, kao i njegov menadzer/neko ko je zavrsio transfer, ostalo ide Sarajevu) + 20% od sljedeceg transfera Cimija iz PAOK-a u drugi klub. Mislim da se ovo 2.1 mil odnosilo na transfer + plata za 3 godine (cca. 260k eura godisnje).
On ako bude isao, nece ispod 4, 5 mil jer se klubu ne isplati, pa dosad ih je kostao malo manje od 2 mil :D Nisu ludi da nista ne zarade na njemu...

Kad je ovaj budzet u pitanju - odakle da je budzet bio 6.6 mil KM :?: Pa to je 550k mjesecno :crazy: Mislim da je ovo max budzet, koji ukljucuje i vracanje dugova drzavi i ostalim duznicima, pa je onda broj potrosenih para manji. Ja bi volio da vidim financijski izvjestaj za 2015., a mislim da je Klub to duzan svakome pokazati, na zahtjev istog...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 jun 2016, 21:36

muhamedhulk je napisao/la:@zukanovic je neko ko uredjuje TM za BiH, pa bi on trebao da ima relevantne info za transfer Cimija (ima kontakte sa Klubom) - a to je UKUPAN transfer je 1.3 mil eura (dio je garant dobio i sam igrac, kao i njegov menadzer/neko ko je zavrsio transfer, ostalo ide Sarajevu) + 20% od sljedeceg transfera Cimija iz PAOK-a u drugi klub. Mislim da se ovo 2.1 mil odnosilo na transfer + plata za 3 godine (cca. 260k eura godisnje).
On ako bude isao, nece ispod 4, 5 mil jer se klubu ne isplati, pa dosad ih je kostao malo manje od 2 mil :D Nisu ludi da nista ne zarade na njemu...

Kad je ovaj budzet u pitanju - odakle da je budzet bio 6.6 mil KM :?: Pa to je 550k mjesecno :crazy: Mislim da je ovo max budzet, koji ukljucuje i vracanje dugova drzavi i ostalim duznicima, pa je onda broj potrosenih para manji. Ja bi volio da vidim financijski izvjestaj za 2015., a mislim da je Klub to duzan svakome pokazati, na zahtjev istog...
Izvoli evo prihoda i rashoda

http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/poz ... odini/2981
SRETAN BROJ - 1725

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 jun 2016, 21:39

Je li se meni cini ili smo docekali da cemo zadrazati kostur ekipe i najbolje igrace i da dovodimo u tisini ciljana pojacanja?Ne dovodimo sve sto je bez ugovora i milion novih igraca
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jun 2016, 21:42

BosnianKingdom je napisao/la:Ode Secerevic u komsiluk.
Steta , zna fudbala,
Zavisi sta mi dovedemo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”