Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Sheyi » 03 jun 2016, 16:04

Rule_hz je napisao/la:sve je ovo pocelo od brazila od tad pa nadalje cemo promjenit more trenera A OPET ce se sve svodit on i spaha su nas zaduzili pa ne zivi se od stare slave pa i iker je zaduzio spaniju pa gdje je italijani englezi i hiljade repezentacija samo se bosnjo vadi na dzekinu krizu i sta ja znam evo nismo na evropskom a da bogdo odemo i u rusiju idt kao kapiten idol nacije ambasador bih ne mozes se onako ponasati
U kvalifikacijama za Euro je bio naš najbolji strijelac sa 8 golova, u revanšu protiv Irske je zakazala cijela ekipa, protiv Svicarske je bio odličan, zabio gol. Protiv Spanije se povrijedio, poznavajući Edina i njegov patrotizam nikada on ne bi ostavio na cijedilu svoju reprezentaciju glumeći neku povredu.
Vi, pojedini navijači Sarajeva, ste najbučniji u pljuvanju Edina Džeke.

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Edin Džeko

Post Postao/la Memara » 03 jun 2016, 16:10

MocMahale444 je napisao/la:
Covjecee gdje bager :D
Ima dosta tacnih stvari koje si naveo, ima para libo ga racku izlapio mu motiv za loptanja. Samo mi reci jedno, kad je zabijao golove i odveo nas u Brazil, jesi I tad ovako švrljo ili ti je bilo drago do nebesa?
Naravno da nisam ali to ti je bilo prije skoro pa tri godine... Dovoljno je pogledati samo njegovu reakciju kod golova prije i danas.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jun 2016, 16:13

Hvala selekoru što je pitare doveo na ovaj pdf :bow: Mehmed the Great! :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 jun 2016, 16:43

Memara je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
Covjecee gdje bager :D
Ima dosta tacnih stvari koje si naveo, ima para libo ga racku izlapio mu motiv za loptanja. Samo mi reci jedno, kad je zabijao golove i odveo nas u Brazil, jesi I tad ovako švrljo ili ti je bilo drago do nebesa?
Naravno da nisam ali to ti je bilo prije skoro pa tri godine... Dovoljno je pogledati samo njegovu reakciju kod golova prije i danas.
Edin Džeko is the top goalscorer for Bosnia and current captain.

FW Edin Džeko (captain) (1986-03-17) 17 March 1986 (age 30) 79 caps 46 goals (Roma)
FW Milan Đurić (1990-05-22) 22 May 1990 (age 26) 9 caps 5 goals (Cesena)
FW Armin Hodžić (1994-11-17) 17 November 1994 (age 21) 2 caps 0 goals (Dinamo)
FW Vedad Ibišević (1984-08-06) 6 August 1984 (age 31) 73 caps 25 goals (Hertha)

(2015) 7 apps - 7 goals Edin Dzeko.

Samo nastavi pljuvati :kafa:
Vedo mu je blizu malo a ostali su, Bogu iza nogu!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 03 jun 2016, 16:58

Kako neko ima obraza nešto reći za Edina ?

Naigrali smo se mi prijateljskih utakmica i protiv Rijeke, Irana, Omana u prvoj postavi, dok smo mi igrali protiv većih reprezentacija koje su dovodile drugu postavu. Ne opravdavam igrače koji nisu otišli u Japan, ali mislim da od svih njih Džeko ne zaslužuje niti jednu jedinu lošu riječ

Pa ljudi dragi, više ljudi zna za Džeku nego za ovu našu državu :salut:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2016, 00:15

BelminM23 je napisao/la:Pa ljudi dragi, više ljudi zna za Džeku nego za ovu našu državu :salut:
Ali bukvalno, zna :bow: :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jun 2016, 07:51

Sheyi je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:sve je ovo pocelo od brazila od tad pa nadalje cemo promjenit more trenera A OPET ce se sve svodit on i spaha su nas zaduzili pa ne zivi se od stare slave pa i iker je zaduzio spaniju pa gdje je italijani englezi i hiljade repezentacija samo se bosnjo vadi na dzekinu krizu i sta ja znam evo nismo na evropskom a da bogdo odemo i u rusiju idt kao kapiten idol nacije ambasador bih ne mozes se onako ponasati
U kvalifikacijama za Euro je bio naš najbolji strijelac sa 8 golova, u revanšu protiv Irske je zakazala cijela ekipa, protiv Svicarske je bio odličan, zabio gol. Protiv Spanije se povrijedio, poznavajući Edina i njegov patrotizam nikada on ne bi ostavio na cijedilu svoju reprezentaciju glumeći neku povredu.
Vi, pojedini navijači Sarajeva, ste najbučniji u pljuvanju Edina Džeke.
jašta radi, mi i pitarski lobi u engleskoj i italiji.....koji je toliko jak da smo sredili da ga otjeraju iz oba tima ;) :lol: :clap: :facepalm: :facepalm:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 05 jun 2016, 07:57, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jun 2016, 07:55

MocMahale444 je napisao/la: Edin Džeko is the top goalscorer for Bosnia and current captain.

FW Edin Džeko (captain) (1986-03-17) 17 March 1986 (age 30) 79 caps 46 goals (Roma)
FW Milan Đurić (1990-05-22) 22 May 1990 (age 26) 9 caps 5 goals (Cesena)
FW Armin Hodžić (1994-11-17) 17 November 1994 (age 21) 2 caps 0 goals (Dinamo)
FW Vedad Ibišević (1984-08-06) 6 August 1984 (age 31) 73 caps 25 goals (Hertha)

(2015) 7 apps - 7 goals Edin Dzeko.

Samo nastavi pljuvati :kafa:
Vedo mu je blizu malo a ostali su, Bogu iza nogu!
da te pitam nešto , kad je tek počeo igrati za repku koliko golova više je imao Bolić? Barbarez?

u čemu je problem ? zašto ne bi mogli pustiti momka da se sabere malo u klubu i uđe u neki vid forme prije nego ga opet pozovemo u repku???
treba pružiti šansu drugim momcima , mlađim da ne bi bili previše ovisni o jednom igraču....i onda ako mu se nešto desi imaš samo 2-3 dana da ga zamjeniš a nisi ništa probao.....Sušić i Izrael najboljii primjer....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 05 jun 2016, 08:17

Ovaj lik stvarno ozbiljan u tome da dzeku treba izostaviti sa spiska.svasta na dunjaluku:-)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jun 2016, 09:49

babino je napisao/la:Ovaj lik stvarno ozbiljan u tome da dzeku treba izostaviti sa spiska.svasta na dunjaluku:-)
normalno, ne znam zašto vam je to nepojmljivo???

jedna Holandija kaže jednom Van Persieju haj se ti saberi pa se čujemo.....i hladno stavi špica iz Eredivisie....
koji nije ni blizu RvP ali ne može ni postati ako mu se ne pruži šansa.... i ljudi to shvataju....najnormalnija stvar.....

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 05 jun 2016, 11:11

Ja bi pozvao Amera Bekica umjesto Dzeke, sta ce nam Dzeko kloc

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 05 jun 2016, 12:13

haha cuj na sta se vade odma pitari ovo ono, smijesni ste ba jeste on dao ovoj repezentciji mnogo to je neosporivo ali zadnje 2 2,5 sezone ga nema nigdje ba ni u klubovima ni u repezentaciji, kazem samo na osnovu igara **** se meni sto frajer uspio u zivotu svaka njemu cast i to je to, prije vremena je on zatrazio ajmo reci 'smjenu generacija' kad je on sam u pitanju to se vidi po igrama i ostalom kad je fudbal u pitanju ne samo u klubovima vec u repezentaciji.Sta je razlog tome sto nema zara nema borbe sto ne zabija idt jer cim udje na teren on misli kad ce se tekma zavrsit i to je to..
Ima djece koja su zeljna da ginu za ovu repezentaciju al eto nek bude po vasem vidjet cemo ga u ovim kvalifikacijama pa cemo suditi,
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 05 jun 2016, 12:23

Alen Melunović umjesto Džeke.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 jun 2016, 12:27

Kako se ljudi prosipaju sa ovim glupostima o tome da se Dzeko ne zalaze i bori u dresu repke :roll: :facepalm:
I jos vise o tome kako zamjene samo cekaju signal da uskoce jer eto vise ce se boriti :rol: Evo, jarane, nek mene zovne Mesa... POGINUT' CU NA TERENU! Ali, koji ce mu to qurac kad ja nemam znanja i vjestine. Dzaba ti borba ako nemas kvalitet. Ja sam siguran da reprezentativci San Marina gore od zelje da nekom otkinu bod i trce ko ludi, ali sta im vrijedi kad primaju sedam golova u prosjeku. Nemaju kvalitet. Isto kao sto mi (trenutno) nemamo kvalitet koji ce zamjeniti Dzeku u napadu. Mi jednog Spahica vracamo iz penzije jer ga ne mozemo zamjeniti na yebenom stoperu, al eto Dzeko nam je visak... :rol: :puke:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 05 jun 2016, 12:28

OOOOOJJJJ PA JEL TO VI BOGA VAM RASPRAVLJATE O EDINU DŽEKI???

Jeste vi pukli jeb*te???? Pa ovaj Bog igre, bi bez jedne noge, sa drugom povrijeđenom bio glavni napadač ove naše usrane države, shvatite to djeco jednom, shvatite magarci koji svoje žvalje otvaraju samno kada treba pljunuti nekoga.

(Nemoj da mi se ko nadje uvrijedjen pa da plače, nek se sami pronađu ovi u ovom tekstu)
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jun 2016, 13:53

SlevinKelevra je napisao/la: Dzaba ti borba ako nemas kvalitet. Isto kao sto mi (trenutno) nemamo kvalitet koji ce zamjeniti Dzeku u napadu.
kvalitet
slika

ili quality na engleskom ili qualita na talijanskom ;) :D :thumbup: :wave:

nije ni Džeko bio kvalitet da zamijeni Barbareza ni Bolića kad su ovi imali popriličan CV iza svog imena pa mu se pružila šansa....
isto tako sada jedan Đurić kuca na vrata.....to je normalna stvar....
JavierBosnia je napisao/la:OOOOOJJJJ
Hola Javier! :thumbup:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 05 jun 2016, 14:09

Imam osjecaj da bi ti volio Ibisevica gledati u napadu kako pokusava ustopati loptu,**** Dzeku ba tako je, kakvi golovi i ta sranja
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jun 2016, 14:11

Sarmelino je napisao/la:Imam osjecaj da bi ti volio Ibisevica gledati u napadu kako pokusava ustopati loptu,**** Dzeku ba tako je, kakvi golovi i ta sranja
ne bi , isto mislim i o njemu...mada je on drastično popravio formu od svoje krize.....koju takođe nije trebao popravljati u repki....

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 05 jun 2016, 14:13

DenchiNL je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Imam osjecaj da bi ti volio Ibisevica gledati u napadu kako pokusava ustopati loptu,**** Dzeku ba tako je, kakvi golovi i ta sranja
ne bi , isto mislim i o njemu...mada je on drastično popravio formu od svoje krize.....koju takođe nije trebao popravljati u repki....
Hajd tu se slazemo, Ibisevica sto dalje o reprezentacije..
Ali kakve smo mi kvalitete,Dzeki niko nece moci prismrditi dokle god ne ode u penziju, on je iznad svakog naseg napadaca 2 stepenice vise.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jun 2016, 14:28

Sarmelino je napisao/la: Hajd tu se slazemo, Ibisevica sto dalje o reprezentacije..
Ali kakve smo mi kvalitete,Dzeki niko nece moci prismrditi dokle god ne ode u penziju, on je iznad svakog naseg napadaca 2 stepenice vise.
ma ne vjerujem u to, Miske je bio ključan igrač ove repke, Pjanić je drugi tip....sada se trebamo okrenuti modernijem pristupu malo...ubrzati igru, tehnika, i biti praktični i profesionalni ko je u formi igra, koga ide igra.....Đurića u petu lopta sad da pogodi sama upada u go...

ne ide na ho-ruk više....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 25 gostiju.