Alipasino je napisao/la:Dzeko voli jesti supe redovno CE da ulazi SA klupe iduce sezone dace 2 gola boli ga **** dobice 4 miliona voli de se voza splavom obadva CE dati glavom u zadnje vrjeme dobro se hrani mogo BI cak i da brani.Dzeko je Stara kuka kupio Amri vuka.Amra Amra bjezi is Rima dok se Dzeko ne nastima.
SlevinKelevra je napisao/la:Kakvi komentari, i koliko lajkova po klixu i fejzbuku... Pa, baci neko atomsku, izbrisi nas, molim te
Gdje gori?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
sto?? zar nije zasluzio? kako se onako kabadahijski moze ponasat prema ov oj djeci koja zele igrat za domovinu umjesto da im bude motiv primjer mentor on ih tjera od repke i kabadahijski se ponasa dno dna!!! i ne trebas nam imamo sadmilana i aru bit ce jos djece tu!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Memara je napisao/la:Neozbiljan je igrac, nema lik vise ni motiva. Tu su sada Hodzic, Djuric pa mozda i Bajic. Ovaj neka ide graditi zgrade po Dalmaciji.
Zalosno je sta se pise o njemu i jos nekima. Dzeko nas je zaduzio da ga postujemo dok smo zivi. Nacekat cemo se da nam drzava ponovo dobije igraca i covjeka njegovog kalibra i kvalitete.
Oprosti Edine,oni ne znaju.
Prvim porazom isti ce bez trunke srama pisati kako ovi novi nemaju pojma i da se bez Dzeke ne moze. Takvim likovima je pljuvanje nesto normalno, kao meni i tebi disanje.
Mislim da nema goreg naroda od nas, Džeko je uz Misketa naš najvažniji igrač svih vremena i oni su najzaslužniji što smo iz prosjeka izrasli u jednu respektabilnu reprezentaciju, evo jedan se oprostio i od tada se patimo u sredini, a kada se Džeko oprosti onda ne smijem ni pomišljati na šta će ova reprezentacija ličiti. Zato uživajte dok Edin traje i molite Boga da mu podari zdravlja i snage da izađe iz trenutne krize i da povede ovu reprezentaciju u Rusiju, umjesto što ga pljujete po forumima i društvenim mrežama.
Sheyi je napisao/la:Mislim da nema goreg naroda od nas, Džeko je uz Misketa naš najvažniji igrač svih vremena i oni su najzaslužniji što smo iz prosjeka izrasli u jednu respektabilnu reprezentaciju, evo jedan se oprostio i od tada se patimo u sredini, a kada se Džeko oprosti onda ne smijem ni pomišljati na šta će ova reprezentacija ličiti. Zato uživajte dok Edin traje i molite Boga da mu podari zdravlja i snage da izađe iz trenutne krize i da povede ovu reprezentaciju u Rusiju, umjesto što ga pljujete po forumima i društvenim mrežama.
Opet neka kriza? Pa on svake sezone u nekoj krizi i cekamo da izadje... Vrijeme cini svoje.
MocMahale444 je napisao/la:
Raznesi se memiš, cekaju te trebe
hasisar, znam da ti je idol ali to je istina i ti to dobro znas
Meni je draze gledati Hodzica kako se bori za svaku loptu i zeljan dokazivanja nego njega koji se vuca po terenu svake utakmice. Ono protiv Spanije je jedna velika sramota i takvo ponasanje ne zasluzuje kapitensku traku.
@Kenjara zar nas nije Dzeko zaduzio sve s onim prijasnjim golovima i borbom za sveti dres.
Kako ces ti to skontat kad jos mislis da je vutra hašiš
Nikako mi nije jasno to pljuvanje, valjda lakse zaspes.
sve je ovo pocelo od brazila od tad pa nadalje cemo promjenit more trenera A OPET ce se sve svodit on i spaha su nas zaduzili pa ne zivi se od stare slave pa i iker je zaduzio spaniju pa gdje je italijani englezi i hiljade repezentacija samo se bosnjo vadi na dzekinu krizu i sta ja znam evo nismo na evropskom a da bogdo odemo i u rusiju idt kao kapiten idol nacije ambasador bih ne mozes se onako ponasati
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
MocMahale444 je napisao/la:@Kenjara zar nas nije Dzeko zaduzio sve s onim prijasnjim golovima i borbom za sveti dres.
Svaka njemu čast i hvala mu od srca za sve, ali od stare slave se ne živi. To što mi njega stalno forsiramo iako on nije ni u formi i libo ga taki, više govori o nama da smo rinaka od repke. On trenutno uživa i zajebava se po plažama moj Muki, nema tu motiva ni ozbiljnosti više. Lik pun para, što bi on u Japan? Bolje lagano ali sigurno pružati šanse Hodziću i Đuriću, što trenutno i jeste naša budućnost. Džeko svakako se oprašta od ozbiljnog fudbala za godinu - dvije.
Kažu kriza.. uredu, al' već nekoliko godina kriza da ga puca i da sjedi po klupama, ne ide nikako. Karijera mu je u silaznoj putanji, žestoka kurcobolja za igru i već mu je vrijeme gdje na istok zapalit, zaradit šta keša i hvala ćao. Pomirite se s tim, vrijeme je za neke nove klince
MocMahale444 je napisao/la:@Kenjara zar nas nije Dzeko zaduzio sve s onim prijasnjim golovima i borbom za sveti dres.
Svaka njemu čast i hvala mu od srca za sve, ali od stare slave se ne živi. To što mi njega stalno forsiramo iako on nije ni u formi i libo ga taki, više govori o nama da smo rinaka od repke. On trenutno uživa i zajebava se po plažama moj Muki, nema tu motiva ni ozbiljnosti više. Lik pun para, što bi on u Japan? Bolje lagano ali sigurno pružati šanse Hodziću i Đuriću, što trenutno i jeste naša budućnost. Džeko svakako se oprašta od ozbiljnog fudbala za godinu - dvije.
Covjecee gdje bager
Ima dosta tacnih stvari koje si naveo, ima para libo ga racku izlapio mu motiv za loptanja. Samo mi reci jedno, kad je zabijao golove i odveo nas u Brazil, jesi I tad ovako švrljo ili ti je bilo drago do nebesa?