FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ono bi pirija odbranio kao od šale.
Pirija nije lopte po zemlji odbranio ima i godina...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pirija bi primio nekako gol vec , trebaju samo opucati 

- muhamed121
- Kontakt:
Zna li neko sta je sa Slogom hoce li uci mislim radi ovog reprograma i svega sa Slobodom osigurali su prvo mjesto ostalo sutra zadnje kolo samo onako da se odigra
mi svi spominjemo bobica a nigdje ja nisam vidio da je potpisao 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima razigravanje prvaka drugih liga....2 ulaze u federalnumuhamed121 je napisao/la:Zna li neko sta je sa Slogom hoce li uci mislim radi ovog reprograma i svega sa Slobodom osigurali su prvo mjesto ostalo sutra zadnje kolo samo onako da se odigra
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jbo te kakav smo trn u ocima svima. Pa na temi reprezentacije levati o Slobodi i tuzlacima.
Bice aBd jos vise razloga da im smetamo. Samo naprijed Azmire,na dobrom si putu cim je ovoliko dusmana

Bice aBd jos vise razloga da im smetamo. Samo naprijed Azmire,na dobrom si putu cim je ovoliko dusmana

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
niti jedan od ovih igraca nije potpisao, jer prelazni rok nije poceofukare987 je napisao/la:mi svi spominjemo bobica a nigdje ja nisam vidio da je potpisao :mrgreen:
Sto posto riješeno sve sa Benkom. Rekao je Azmiru da će i džabe igrat samo da ode iz sarajeva. Kako kaže dojadio mu je smrad teherana i sandzackog znoja...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Kazu da se Tan javio,hoce sa Benkom u paketu da dodje u Rudarsku 2...al pod uslovom da Azmir odvoji tri dnevnice za transfer,a ne dvije...vidit cemo sta ce se zdogodit 

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Znači prema pisanju tuzlalive Bobića ćemo dovesti tak u slučaju da Pirića prodamo.
Što i jeste logično, jer ako ne utopimo Piriju, 4 golman na ne treba...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Najvjerovatnije Azmir čeka da vidi šta će s Pirijom bit, pa onda idemo po Bobića. Možda su, kao što bi rekli sa BBC-ja, talks on hold s Bobićem.Mortus je napisao/la:Znači prema pisanju tuzlalive Bobića ćemo dovesti tak u slučaju da Pirića prodamo.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Jel u nedelj okupljanje ovih sto dolaze na probu, jer kolko se sjecam rekose da ce jedno 5 dana prike zvanicnog okupljanja doci ovi na probu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Kad bi sve zene na svijetu
voljele samo mene na svijetu
kad bi sve zene na svijetu
odlucile "Da"
voljele samo mene na svijetu
kad bi sve zene na svijetu
odlucile "Da"
Po meni je Bobic golman koji treba da brani, barem kad je PL u pitanju. Nekako njegov kvalitet nije za klupe , tako da se ceka odlazak Pirica. Draze ce mu biti otici u ekipu tipa Mladosti nego da kod vas sjedi na klupi.
Haj ti lagano na opste diskusije se prebaci da ne prijavljujemo postove.shaman7 je napisao/la:Po meni je Bobic golman koji treba da brani, barem kad je PL u pitanju. Nekako njegov kvalitet nije za klupe , tako da se ceka odlazak Pirica. Draze ce mu biti otici u ekipu tipa Mladosti nego da kod vas sjedi na klupi.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
a mogo si nekad i na nasu temu svratitiadmin je napisao/la:Koristite opšte diskusije umjesto da se izvinjavate na upadima.esprit24 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, ali stvarno je interesantno i cudno kako kod vas uspiju igraci koji su kod nas bili odbaceni.. Ne bi me cudilo da levat Karic kod vas postane Antoan Grizman
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Može tan u ložu sa suljom i karelijem da sjedi. Kaže da mu je to velika željaemirzlaTu je napisao/la:Kazu da se Tan javio,hoce sa Benkom u paketu da dodje u Rudarsku 2...al pod uslovom da Azmir odvoji tri dnevnice za transfer,a ne dvije...vidit cemo sta ce se zdogodit
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- Probisvjet
- Kontakt:
Kareli ce njemu objasniti tokove novca u BH sportu, a Suljo ce ga uvesti u tajne sporta.TzXHc je napisao/la:Može tan u ložu sa suljom i karelijem da sjedi. Kaže da mu je to velika željaemirzlaTu je napisao/la:Kazu da se Tan javio,hoce sa Benkom u paketu da dodje u Rudarsku 2...al pod uslovom da Azmir odvoji tri dnevnice za transfer,a ne dvije...vidit cemo sta ce se zdogodit

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.