FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- saskend444
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Cek , cek malo sto zelite reci(ko u hr sapunici) , zelite reci da imamo 60k godisnje za hodzica a nemamo za Benku???
Pahahahahhahahahahahahahaha
Pahahahahhahahahahahahahaha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kako Dulja danas odigra, stigao sam samo penale pogledat??
Info iz prve ruke.. Benko ide u Slobodu da igra Evropu.
Ako mene lazu, lazem i ja vas...
Predobro, prodoran, takticki dobar, najvise su ga udarali, nisu znali kud ce s njim...shaman7 je napisao/la:Kako Dulja danas odigra, stigao sam samo penale pogledat??

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Dobar Dulja 

Dogovoreno sve, benko ce imat 25 k u slobodi
kleli smo se u tebe benkara slomio si nam srca

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
I ibrahimovic pregovara sa slobodom. To mu je jedinstvena prilika da upotpuni svoju kolekciju sa trofejima
Nece mene Kosevo dugo vidjeti ako ovo bude istina...ajd da ode negdje u inostranstvo to je ok...al kod ovih cobana....zalosno na sta smo spali. Nekad smo mi njima uzimali igrace sad oni nama. Jos uvijem mislim da se neko ovdje sali sa namaMouse je napisao/la:Dogovoreno sve, benko ce imat 25 k u slobodi

- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zajko Zeba napusta Slobodu! Navodno, ne moze prihvatiti da igrac koji dolazi iz FKS ima 5 puta vecu platu od njega i posvadjao se sa Husicem...Mouse je napisao/la:Dogovoreno sve, benko ce imat 25 k u slobodi
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Adnan Šećerović je momak koji je rođen 1. decembra 1991. godine u Bosni i Herce'govini. Igra na poziciji zadnjeg veznog. Visok je 1,80, a i igra za Radnik iz Bijeljine. Kako saznaje BUTASPORT.RS Lalatović je dobio odlične preporuke za njega i pogledao nekoliko kompletnih utakmica. Olakšavajuća okolnost je što mu je istekao ugovor i sada je na zadatku da se pokaže Mićo Vranješ čijim poslovnim akcijama do sada najvijači nisu baš najzadovoljniji. Za Šećerovića se interesuju još Sarajevo i Hajduk iz Splita.
Procenjena ovog 24-godišnjeg fudbalera je na 300.000 evra, a ugovor sa trenutnim klubom ističe mu 30.06.2016.godine.
U dosadašnjoj karijeri Šećerović je nosio dresove: Slaven Živinice, Rode, NEC-a, Fortune, MVV Maastricht, Slobode iz Tuzle, Austria Lustenau i Radnika.
Procenjena ovog 24-godišnjeg fudbalera je na 300.000 evra, a ugovor sa trenutnim klubom ističe mu 30.06.2016.godine.
U dosadašnjoj karijeri Šećerović je nosio dresove: Slaven Živinice, Rode, NEC-a, Fortune, MVV Maastricht, Slobode iz Tuzle, Austria Lustenau i Radnika.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
hahahahahahahahahah jes' da nema ovog mega pojacanja iz Lestera hahahahahahhahahahaaZip je napisao/la:Info iz prve ruke.. Benko ide u Slobodu da igra Evropu.

ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ako se ovo ostvari, a sve smrdi na to ja vraćam članskuado-hz je napisao/la:Nece mene Kosevo dugo vidjeti ako ovo bude istina...ajd da ode negdje u inostranstvo to je ok...al kod ovih cobana....zalosno na sta smo spali. Nekad smo mi njima uzimali igrace sad oni nama. Jos uvijem mislim da se neko ovdje sali sa namaMouse je napisao/la:Dogovoreno sve, benko ce imat 25 k u slobodi
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- franklampard8
- Kontakt:
Nazalost istina je moj Majkle, i Said propo. Ode u Slobodu, ugovor na 11 godina.Majkl je napisao/la:hahahahahahahahahah jes' da nema ovog mega pojacanja iz Lestera hahahahahahhahahahaaZip je napisao/la:Info iz prve ruke.. Benko ide u Slobodu da igra Evropu.
1946
franklampard8 je napisao/la:Nazalost istina je moj Majkle, i Said propo. Ode u Slobodu, ugovor na 11 godina.Majkl je napisao/la:hahahahahahahahahah jes' da nema ovog mega pojacanja iz Lestera hahahahahahhahahahaaZip je napisao/la:Info iz prve ruke.. Benko ide u Slobodu da igra Evropu.
Hahahahahahahahahaa ej **** te zivote
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Uprava nam pokusava dogovoriti prijateljsku protiv Kardifa na Kosevu, ali ovaj put protiv prvog sastava za proslavu 70' godina kluba. Ima tu jos jedan bundesligas u prici ali je iz cvajte. Pripreme izgleda ponovo u Sloveniji sa novom opremom
Danas akademci protiv Kopehagena u 16:30h utakmica za finale na turniru u Zagrebu

Danas akademci protiv Kopehagena u 16:30h utakmica za finale na turniru u Zagrebu

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Znal se koja oprema je u pitanju?Memara je napisao/la:Uprava nam pokusava dogovoriti prijateljsku protiv Kardifa na Kosevu, ali ovaj put protiv prvog sastava za proslavu 70' godina kluba. Ima tu jos jedan bundesligas u prici ali je iz cvajte. Pripreme izgleda ponovo u Sloveniji sa novom opremom![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
E to ne znam, nije jos sve zavrseno, ali ono sto je sigurno, pa paFrancescoTotti je napisao/la: Znal se koja oprema je u pitanju?