Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kirin Kup: BiH - Danska 03.06.2016.
Racuna li se pobjede na ovom kupu za bodove na FIFA rankingu? Koliko kontam radi se o regularnom terminu za prijateljske.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Ćup je naš! Idemo u Japan po ćup, ne znam ko ce u finalu za kosooke igrati, ali to nije ni bitno, osvajamo, jer nisu oni kvalitetniji, kvalitetniji smo mi!Aerials je napisao/la:Momciluk je napisao/la: Cestitke Meši, Begicu, igracima i navijacima! I japanska zvona zvone da pozdrave sampione![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Očekujem doppelpack Hadžije u finalu!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Računa se ,ali neriješenoMegaloman je napisao/la:Racuna li se pobjede na ovom kupu za bodove na FIFA rankingu? Koliko kontam radi se o regularnom terminu za prijateljske.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Re: RE: Re: Kirin Kup: BiH - Danska 03.06.2016.
Krunic definitivno zasluzuje svoje mjesto u reprezentaciji, da li na klupi ili u prvoj postavi, to sad zavisi od razlicitih faktora, a ponajvise od njega samog. Samo nek on igra redovno u klubu i nece biti nikakvih problema sto se njega i repke tice.paulus je napisao/la: I Krunic je u raslje , kako ovaj Krunic nema mjesta prije Grahovca i Hadzica .Losi su bili skroz , ne znam kako je Hadzic uopste u repki

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Mesa radi, to je ocigledno. Normalno je da ne moze ici idealno, kada se nesto proba, rijetki su takvi slucajevi. Sto je najbolje, probao je otprilike to sto se trebalo probati (Milosevic, Dumic, Horic, pa Jajalo, Milicevic), za razliku od Safeta, mislim da je puno srcanije usao u ovo i sto je najbolje, shvata da nije nepogresiv. Meni utakmica protiv Spanije uopste nije lose izgledala, prvo poluvrijeme donekle, ali drugo je bilo jako dobro. Ovo sada, nisam gledao dosta toga, ali po vasim komentarima se vidi da je drugo poluvrijeme bilo dobro. U prvom vise igraca koji se manje poznaju, mali broj reprezentativnih utakmica, sve je to uzelo svoje. Po meni, ne smijemo dozvoliti da se izgubi Susic i Bicakcic. Za prvog sam siguan da je bolji i od Vrancica i od Medunjanina. Bickakcica (iako sam ga vrlo malo gledao u klubu) ne traze Englezi tek tako, nije dzaba igrac sa najvise dobijenih duela u ligi. Nadam se samo da nije neki sukob s Mesom.
Seo je nevjerovatno napredovao, tehnicki se popravio, ovo ostalo se i ocekivalo od njega. Izgleda mi da sada puno bolje razumije igru i sta su njegovi zadaci, sta ne. Manje ide na te ishitrene klizece, pa onda problemi. Djuric fantastican, mali Hodzic ce ako Bog da biti buducnost repke. Sve u svemu, za nadat se da ce Mesa ovo posloziti ako Bog da i da cemo imati sasvim respektabilnu ekipu.
EDIT: Hvala @suki, i ja sam negdje prije vidio da nije subota, ali procitah ovdje pisu sutra, pa se malo zabrinuo da cu i ovo propustit.
Seo je nevjerovatno napredovao, tehnicki se popravio, ovo ostalo se i ocekivalo od njega. Izgleda mi da sada puno bolje razumije igru i sta su njegovi zadaci, sta ne. Manje ide na te ishitrene klizece, pa onda problemi. Djuric fantastican, mali Hodzic ce ako Bog da biti buducnost repke. Sve u svemu, za nadat se da ce Mesa ovo posloziti ako Bog da i da cemo imati sasvim respektabilnu ekipu.
EDIT: Hvala @suki, i ja sam negdje prije vidio da nije subota, ali procitah ovdje pisu sutra, pa se malo zabrinuo da cu i ovo propustit.

Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 03 jun 2016, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
Iz aviona se vidi da Hadzic / Vranjes /Cocalic/Grahovac nisu za A tima..... Ako to mesa nevidi, onda u propast idemo 100-%
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Protiv japanaca cemo tesko napraviti ovakav preokret. Mislim da su najjaca i najspremnija ekipa na ovom turniru. Primimo li od njih dva brza komada moglo bi zavrsiti potopom. Zato od prve minute trebamo biti oprezni.
U samu utakmicu neću ulaziti, kao ni u rezultat. Jedino što mogu konstatovati je da je BiH danas pobjedila u jednom segmentu koji niko nije primjetio, a to je kapitalna dobit za Baždarevića i njegov autoritet. Na današnjoj utakmici nije bilo kostura ekipe: Begović - Spahić - Zukanović - Bešić - Pjanić - Lulić - Višća - Džeko - Ibišević. To je 9 igrača!
Danas smo ostvarili najveću pobjedu u smislu dobitka nove grupe igrača i onog najvažnijeg segmenta VOLJA i PRISTUP. Od sada ovih gorepomenutih 9 igrača na svako naredno okupljanje će morati doći i svojim igrama borbenošću zadržavati status u prvoj postavi. Jedno šetkanje Džeke se neće tolerisat jer će ući Đurić, jedan roviti Lulić ako dođe na okupljanje kao takav neće biti ispred Duljevića. Jedan Višća će se ravopravno morati boriti sa Hajrovićem za krilnu poziciju. Jedan Zukanović će se morati u pojedinim utakmicama pomiriti sa klupom u slučaju Kolašinac. Pjanić-Bešić će morati igrati vrlo disciplinovano i agresivno jer zamjene u vidu Krunića-Vrančića-Hodžića vrebaju svoje prilike.
Današnja utakmica je pokazatelj odličnog dobitka u vidu poduplavanje svake pozicije igrački u reprezentaciji i to treba da se slavi!
Danas smo ostvarili najveću pobjedu u smislu dobitka nove grupe igrača i onog najvažnijeg segmenta VOLJA i PRISTUP. Od sada ovih gorepomenutih 9 igrača na svako naredno okupljanje će morati doći i svojim igrama borbenošću zadržavati status u prvoj postavi. Jedno šetkanje Džeke se neće tolerisat jer će ući Đurić, jedan roviti Lulić ako dođe na okupljanje kao takav neće biti ispred Duljevića. Jedan Višća će se ravopravno morati boriti sa Hajrovićem za krilnu poziciju. Jedan Zukanović će se morati u pojedinim utakmicama pomiriti sa klupom u slučaju Kolašinac. Pjanić-Bešić će morati igrati vrlo disciplinovano i agresivno jer zamjene u vidu Krunića-Vrančića-Hodžića vrebaju svoje prilike.
Današnja utakmica je pokazatelj odličnog dobitka u vidu poduplavanje svake pozicije igrački u reprezentaciji i to treba da se slavi!
bunker od prve minutecalcio je napisao/la:Protiv japanaca cemo tesko napraviti ovakav preokret. Mislim da su najjaca i najspremnija ekipa na ovom turniru. Primimo li od njih dva brza komada moglo bi zavrsiti potopom. Zato od prve minute trebamo biti oprezni.

Pyro is not a crime !
FIFA ranking je njesra obično, mi 13. reprezentacija u Europi po tom rankingu a možeš misliti nismo na Euru gdje nastupaju 24 reprezentacije iz EuropeAnelMid je napisao/la:Računa se ,ali neriješenoMegaloman je napisao/la:Racuna li se pobjede na ovom kupu za bodove na FIFA rankingu? Koliko kontam radi se o regularnom terminu za prijateljske.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Nisam ni gledao utakmicu, prespavao

Ovo je bilo nešto od očaja do sjaja?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nikad mi nece biti jasno zasto napadati igraca koji ne treba biti tu po nasem misljenju. Avdija, Anelka, tino. Pa nisu oni kivi sto su pozvani. Svi bi se mi raspremili da nam selektor kaze igras. A niko ne bi sam izasao sa terena. Ovo pljuvanje, ****, hrakanje nije uredu. Dobro momak nije za repke, ali nije kriv on, nego onaj ko ga zove ili gura. Mislim da niste fer
jel mozete zamislit kolko japanci djuricu nece moc nistacalcio je napisao/la:Protiv japanaca cemo tesko napraviti ovakav preokret. Mislim da su najjaca i najspremnija ekipa na ovom turniru. Primimo li od njih dva brza komada moglo bi zavrsiti potopom. Zato od prve minute trebamo biti oprezni.
Zarathustra
Re: RE: Re: Kirin Kup: BiH - Danska 03.06.2016.
Valja Japancima Bugare pobijedit, lako je se zafrkavat tamo po Aziji i kantat repke Afhanistana i Vijetnama, ili cega jos ne. Japancima je jedina prednost Vaha, koji je poput drugog Osima i dere se na igrace, a kako sam skontao po ovima sto prate repku Japana, to se svima svidja jer su bili tretirani kao starlete prije Vahe.calcio je napisao/la:Protiv japanaca cemo tesko napraviti ovakav preokret. Mislim da su najjaca i najspremnija ekipa na ovom turniru. Primimo li od njih dva brza komada moglo bi zavrsiti potopom. Zato od prve minute trebamo biti oprezni.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Inače kako glava? Ovo nam je trenutno najbolji i najborbeniji igrač u odbrani uz Kolašinca. Nekad je tu bio Mujdža ali silne povrede su mu syebale karijeru i to nikad neću prežalit.Djedo10 je napisao/la:Iz aviona se vidi da Hadzic / Vranjes /Cocalic/Grahovac nisu za A tima..... Ako to mesa nevidi, onda u propast idemo 100-%
To je meni naumpalo neku noć, kontam ako dođe do te utakmice samo na Đurića lopte slati, to ti je pola gola hamanMoggi je napisao/la:jel mozete zamislit kolko japanci djuricu nece moc nistacalcio je napisao/la:Protiv japanaca cemo tesko napraviti ovakav preokret. Mislim da su najjaca i najspremnija ekipa na ovom turniru. Primimo li od njih dva brza komada moglo bi zavrsiti potopom. Zato od prve minute trebamo biti oprezni.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Sad cete vidjeti kad Bugari na kontre dobiju Kineze pa citava prica o njihovoj spremnosti i potencijalnim problemima pada u vodu hahahah

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- Principatus
- Kontakt:
Moggi je napisao/la:jel mozete zamislit kolko japanci djuricu nece moc nistacalcio je napisao/la:Protiv japanaca cemo tesko napraviti ovakav preokret. Mislim da su najjaca i najspremnija ekipa na ovom turniru. Primimo li od njih dva brza komada moglo bi zavrsiti potopom. Zato od prve minute trebamo biti oprezni.

Koliko je Djuric koristan reprezentativac, nenormalno, jos kad se sjetim kako su neki opravdavali njegovo nepozivanje protiv Izraela jos, kad su nas 3:0 potopili.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Neznas ti nista.... Vranjes ti igra RB a ne CB.. Tako se inace ponasa... Nemoze da mrdne naprijed.. Bez ikakve opsanosti zaradzuje dva zuta..... Prvi glup ko ****, drugi imao je vremena da zaustavi Erikaena prije, al on ceka da mu prodze pa ulece onda...truts je napisao/la:Inače kako glava? Ovo nam je trenutno najbolji i najborbeniji igrač u odbrani uz Kolašinca. Nekad je tu bio Mujdža ali silne povrede su mu syebale karijeru i to nikad neću prežalit.Djedo10 je napisao/la:Iz aviona se vidi da Hadzic / Vranjes /Cocalic/Grahovac nisu za A tima..... Ako to mesa nevidi, onda u propast idemo 100-%
Zadnja izmjena: Djedo10, dana/u 03 jun 2016, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
+1 Objasnio!Scholl je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno zasto napadati igraca koji ne treba biti tu po nasem misljenju. Avdija, Anelka, tino. Pa nisu oni kivi sto su pozvani. Svi bi se mi raspremili da nam selektor kaze igras. A niko ne bi sam izasao sa terena. Ovo pljuvanje, ****, hrakanje nije uredu. Dobro momak nije za repke, ali nije kriv on, nego onaj ko ga zove ili gura. Mislim da niste fer
Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 27 gostiju.