Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kirin Kup: BiH - Danska 03.06.2016.
Hajde nemojte sada pljuvači ovo-pljuvači ono.Pa svi smo bili kako kažete pljuvači za prvo poluvrijeme jer je zaista bilo očaj,,tu najviše zamjerim Meši koji je valjda sada shvatio da nam pojedini igrači ne mogu držati,tempo,ne mogu držati sredinu terena,,,Drugo poluvrijeme par izmjena,malo drugačija postavka i vidi se da je igra imala smisao...Za crvene kartone neću ništa reći...neka sami uzmu ciglu i dobro se opale u vugla.Takođe i tu mi je do Meše..pa mijenjaj ga brate ,Mateo Sušić ti dokazao da odlično pokriva bok,ti držiš Vranješa sa žutaćem ,samo je bilo pitanje vremena kada će dobiti drugi..Iskreno uz Medu,Vrančića i sada smo spori ali uz Bešića i Pjanu to je već druga priča.Dulja drugo 

Mozes mi jedino na guzici istisnuti.....a sto se tice ovog prvog, dodji slobodno.....Alipašino B faza..... povedi i jarana kakvog.....paulus je napisao/la:jednostavno mrzim misicanje iza nikova po netu , izadji napolje pa reci to nekom da ti bubuljicu istisnesekula je napisao/la:Malo je reći koliko si ti neinteligentan.....paulus je napisao/la:Drago mi je radi zvjezdica obih sto su ostali nek se malo zapitaju , moze se i bez vas al Bazdarevic da je pametan malo bi im nagovorio se
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dosta vas je sa tim PL sranjima... Postedite nam barem ovdje! 

-
- Kontakt:
Dok mi slavimo prolazak u finale yebenog Kirin kupa, druge repke se pripremaju za Euro...
Manite se i Slobode i Slobodnih igraca, imate PL prepucavanja pa tamo serite
Manite se i Slobode i Slobodnih igraca, imate PL prepucavanja pa tamo serite
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Svaka cast, malo je reci da sam presretan. Nevjerovatna nervoza kod penala, mogu samo zamislit kako bi bilo da je neka takmicarska utakmica. Ako neko moze malo da prokomentarise igrace, kakav je ko bio, ko je opravdao ocekivanja (ko nije), kod mene ispit bio, pa veci dio utakmice nisam odgledao.
Kada igramo finale, nece valjda opet sutra u ovo vrijeme, kada je novi ispit na rasporedu
Kada igramo finale, nece valjda opet sutra u ovo vrijeme, kada je novi ispit na rasporedu

uz duzno postovanje, prvo poluvrijeme je nase repke je licilo na jedan neustiman orkestar pun straha, amaterizma i lose koordinacije na terenu.
u drugom poluvremenu ulaskom vrancica i hodzica i dobre motivacije selektora, zaigrali smo kako treba i kako nam dolikuje. iza agresivnosti, trke i zelje dodje i rezultat. nakon crvenog kartona motivaciono smo se jos izdgidli i dosli do one cuvene - sreca prati hrabre. da bi hrabre pratila sreca, treba i strpljenja i truda i volje i znanja. nakon toga, dosli su penali koji nisu dobro poceli ni kao utakmica, ali se zavrsilo rutinski.
u svakom slucaju, jako mi je drago sto je ovako ispalo i sto se vec sada nazire ko je a ko nije za reprezentacije.
u drugom poluvremenu ulaskom vrancica i hodzica i dobre motivacije selektora, zaigrali smo kako treba i kako nam dolikuje. iza agresivnosti, trke i zelje dodje i rezultat. nakon crvenog kartona motivaciono smo se jos izdgidli i dosli do one cuvene - sreca prati hrabre. da bi hrabre pratila sreca, treba i strpljenja i truda i volje i znanja. nakon toga, dosli su penali koji nisu dobro poceli ni kao utakmica, ali se zavrsilo rutinski.
u svakom slucaju, jako mi je drago sto je ovako ispalo i sto se vec sada nazire ko je a ko nije za reprezentacije.
gle muftije naseg :cool:Scholl je napisao/la:
inace momak je legenda, mislim na Sea

Man of the match

Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 03 jun 2016, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hahahahahaha kraaaaljuuuuuuuu !!PerryFred je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I nakon ove pobjede nisam promjenio mišljenje vezano za A tim to jest najbolje igrače. Još uvijek mislim da su trebali biti tu. Ali i ovaj tim je pokazao da nisu za odbacit jer nije lako pobjedit ovu Dansku koja je bila u gotovo najjačem sastavu ako ne i u najjačem. Svaka čast.
Nećemo penale nikad više, ne daj Bože u nekoj bitnoj utakmici, u baražu naprimjer, valjalo bi to izdržat.
Nećemo penale nikad više, ne daj Bože u nekoj bitnoj utakmici, u baražu naprimjer, valjalo bi to izdržat.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sekula dragi inteligentni , ( valjda sto volis Dzeku i ove sto su ostali kuci a ja sam neineligentan sto mi je drago da vide da se moze i bez njih )jastacu, evo letim prvi si mi prioritet u zivotu ti i Alipasino , sad idi misicaj se jos malo nekom na forumu stipu mene mogu ti tata bit
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Bravo momci, bravo Mehmede.
Izbaci ove levate koji smetaju, dodaj ove sto hoce da igraju i natamburaj Vahu, samo sto voli da laprda.
Izbaci ove levate koji smetaju, dodaj ove sto hoce da igraju i natamburaj Vahu, samo sto voli da laprda.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Što me ba kopiraš?Aerials je napisao/la:Kup, kup, kup je naš!![]()
![]()

Ja sam zbog posla stigao odgledati od 60. minute kad je već bilo 2:1. Vidjelo se odmah da im možemo zabiti još koji. Penale smo fenomenalno odradili, Šehić mi se čini da ipak najbolje od naših golmana brani penale, Begović je uvijek u tom segmentu šaša bio. Onako samouvjereno izveden penal Hodžića (meni se čini da je bio Hodžić kad je pod prečku je zabio) je nešto što nama generalno fali, sada ne mislim direktno na izvođenje penala, već uopšteno. U svakom slučaju sam više nego zadovoljan, jer su i ovi igrači pokazali da imaju i kvalitet, a vala i želju za igrom, što je i najbitnije.
Usput, Seo mašinerijo bosanska

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Vrancic je malo ubrzo igru al Kolosinac sto je u formi ludnica , ja ne znam kako ga neko nije pokupio iz Schalke-a , nema puno dobrih LB
Dokaz da se moze i bez Dzeke, bravo momci, samo naprijed.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ima li veca da ga mogu hraknuti kako treba?PerryFred je napisao/la:
Man of the match
7 juni ; utorakFederer17 je napisao/la:Svaka cast, malo je reci da sam presretan. Nevjerovatna nervoza kod penala, mogu samo zamislit kako bi bilo da je neka takmicarska utakmica. Ako neko moze malo da prokomentarise igrace, kakav je ko bio, ko je opravdao ocekivanja (ko nije), kod mene ispit bio, pa veci dio utakmice nisam odgledao.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
I Krunic je u raslje , kako ovaj Krunic nema mjesta prije Grahovca i Hadzica .Losi su bili skroz , ne znam kako je Hadzic uopste u repkiRimes87 je napisao/la:Što me ba kopiraš?Aerials je napisao/la:Kup, kup, kup je naš!![]()
![]()
Ja sam zbog posla stigao odgledati od 60. minute kad je već bilo 2:1. Vidjelo se odmah da im možemo zabiti još koji. Penale smo fenomenalno odradili, Šehić mi se čini da ipak najbolje od naših golmana brani penale, Begović je uvijek u tom segmentu šaša bio. Onako samouvjereno izveden penal Hodžića (meni se čini da je bio Hodžić kad je pod prečku je zabio) je nešto što nama generalno fali, sada ne mislim direktno na izvođenje penala, već uopšteno. U svakom slučaju sam više nego zadovoljan, jer su i ovi igrači pokazali da imaju i kvalitet, a vala i želju za igrom, što je i najbitnije.
Usput, Seo mašinerijo bosanska
Vidi smeća kakav je.PerryFred je napisao/la:
Man of the match
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 22 gosta.