FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Al koji je pritisak na Bayernu, čim jednu - dvije slabo odigraju, ili izgube, odmah kriza ovo ono... pritisak koji je prevelik, ja naravno nisam reagovao kad je Bayern gubio, i ne krivim nikoga za poraze, ne može se svaka ni pobjedit... polahko ljudi, kažem vam sve će se fino uklopit, još sa pojačanjima, jedino, znači JEDINO čega se bojim jeste odlazak Ribery-a... to me brine... ostalo klizi ko po loju
šta god da se desilo...

E ovo je prava snaga Bayerna. Joj,trebalo bi malo cesce da vam gori pod nogama. Onaj Ribery prolazi kroz obranu sportinga kao da su na treningu,a ne na utakmici 1/8 finala. Iskreno,cestitam Bayerna na odlicnom rezultatu.
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
sta bi bayernu sinoc 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Ma nek bude kao prošle sezone u Bremenu, ja ću biti sasvim zadovoljan osvetomRz88 je napisao/la:Hmm, imaju sada vise rupa na mrezi nego inace, ubili smo ih, dokazali smo da mozemo kada hocemo, nadam se da je ovo pocetak neke serije, ono sto me najvise raduje nisu 5 goloa, vec to da nismo primili gol NAPOKON, sada gostujemo u bremenu , prema najavam i sa stranice fcb.de odd je upitan, jer ej zadobio ozljedu jucer, moramo im se osvetiti za 2:5 na allianz areni, verder je los do bola ova godine, i ako tu izgubimo tuga nam je , ali optimistican sam nakon one veceri BILALA, sta im je radio i dugo ce prepricavati onaj 1 gol, u stilu ronalda u najboljim danima .

Sent from my Philips Smart TV.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
U Bayernu izgleda nije nikad mirno. Svi ih dizu u nebesa a nadje se kreten pod imenom Daniel Van Byuten da kaze kako je Klinsmann imao pravo da ga ne postavi da on igra. Izgleda da Klinsi treba malo igrace poslati u pm pa da shvate koje gazda u kuci.
Jucerasnja izjava Klinsia nakon utakmice je bila sljedeca:
"Drago mi je sto smo ostvarili cilj u LP za ovu sezonu, ali puno toga ne stima dovoljno je samo da im u kabinu postavim tabelu Bundeslige da se ne bi sami dizali u nebesa".
Jucerasnja izjava Klinsia nakon utakmice je bila sljedeca:
"Drago mi je sto smo ostvarili cilj u LP za ovu sezonu, ali puno toga ne stima dovoljno je samo da im u kabinu postavim tabelu Bundeslige da se ne bi sami dizali u nebesa".
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Drug onda za mene nisu to igraci koji vise vole svoj uspjeh nego uspjeh kluba. Takvima bi ja pokazao izlazna vrata kluba. Ako Klinsi se u posljedni tren predomislio da je bolje da igra Demichelis ili Lucio da bi ekipa pobjedila tvoje je to da postujes i da se pokazujes na treninzima.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Uspjeh kluba mora biti ispred licnog to je odlika velikih licnosti i igraca,najbolji primjer u nasem slucaju je ze roberto i effenberg(ze odbio igrati za brazil da bi se vratio u FCB,a effe kada su ga htjeli vratiti rekao da je bayern glavni,te su osvojili LP),razumijem da je buytenu krivo ali nebi ga ni ja stavio ako nemam 100% povjerenja u njega a klinsmann ga nema....
sinocnja pobjeda ce tek dobiti na vaznosti ako uzmemo bremen,cemu se nadam,bremen je u nezapamcenoj krizi iako igraju dosta dobro,allofs je izjavio kako se moraju pripaziti da se nebi nastavio put ka dnu tabele,s druge strane ni kod nas ne cvjetaju ruze ali se opet pokazalo da je ove godine LP u fokusu kako igraca tako i uprave...
sve u svemu ako uspijemo izjednaciti nase zelje iz Lp sa onima iz BL titula je sigurna...
IMMER VORWAERTS FC BAYERN...
sinocnja pobjeda ce tek dobiti na vaznosti ako uzmemo bremen,cemu se nadam,bremen je u nezapamcenoj krizi iako igraju dosta dobro,allofs je izjavio kako se moraju pripaziti da se nebi nastavio put ka dnu tabele,s druge strane ni kod nas ne cvjetaju ruze ali se opet pokazalo da je ove godine LP u fokusu kako igraca tako i uprave...
sve u svemu ako uspijemo izjednaciti nase zelje iz Lp sa onima iz BL titula je sigurna...
IMMER VORWAERTS FC BAYERN...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Evo vase buduce pojacanje Ivica Olic strijelac za HSV protiv NEC-a. U 9. minuti je pokazao zasto ce mi donekle biti zao sto ce napustiti HSV, a u 10. minuti veliki Ivica se pobrinuo da vidim sto mi nece biti zao kad ode kad je uspio da od 7,32 m pogodi samo stativu.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Gledam sada Milan -Werder ,i odavno nisam vidio bolju igru werdera,fenomenalni su ,napadaju svi ,stvaraju puno sansi ,imali su 20 suteva do sada ,evo i sada kod 2-2 sto im je dosta za prolaz ,i dalje napadaju ,ako ovako budu igrali protiv Bayerna ,nece bogami biti lahka tekma
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je drago sto je Bremen prosao. Ne treba zaboraviti da Bremen ima dva lica jedno kad igraju Kup Uefa, a jedno kad igraju Bundesligi. Nemogu da vjerujem da ekipa koja izgubi od Cottbusa izbaci Milan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Uf, ali ce da bude dobra utakmica u nedjelju
Werder na krilima uspjeha u Milanu, Bayern isto tako nakon velike pobjede u Lisabonu...
Pritisak ogroman i kod jednih i kod drugih, zbog kriznih rezultata u zadje vrijeme u bundesligi.
Mi imamo dan vise odmora, ako ce to sta znaciti u ovom duelu + neizmireni racun od jeseni
Ocekujem utakmicu koja ce nadmasiti mnoge iz skoro vidjenih u ligi prvaka.

Werder na krilima uspjeha u Milanu, Bayern isto tako nakon velike pobjede u Lisabonu...
Pritisak ogroman i kod jednih i kod drugih, zbog kriznih rezultata u zadje vrijeme u bundesligi.
Mi imamo dan vise odmora, ako ce to sta znaciti u ovom duelu + neizmireni racun od jeseni

Ocekujem utakmicu koja ce nadmasiti mnoge iz skoro vidjenih u ligi prvaka.

Vom Jäger zum Gejagten
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.