Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kirin Kup: BiH - Danska 03.06.2016.
Dobra igra nasih!
očekujem da zabijemo gol u narednih 10 minuta sve ukazuje na to
danci su u strahu
danci su u strahu
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Ova Danska je jadnija
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Samo da se zna ovi Danci su dobili premije sto idu u Japan.
Igra je pocela da lici na nesto, fino sada uvezase par akcija..
Da pohvalim i Hodzica! Ona igra protiv Spanije je bila samo pogresna poz. nista drugo.
Čitam komentare i ne mogu da vjerujem .. Ja ne znam šta su pojedinci očekivali od ovog rezervnog sastava pa nismo mi Španija
Danci u jakom sastavu nas nisu nadigrali po meni, ovi golovi što su dali su stvar individualnog kvaliteta i ne bih prepisao prvi gol Šehiću jer je bila teška lopta koju je odbranio iako izgleda ovako na prvu da bi je mi stručnjaci sa foruma odbranili ali svi koji prate Eriksena znaju kakav šut ima i da je to bilo nezgodno .. Realno naši više kombinuju u vezi nego Danci što mi je iznenadilo i ja sam relativno zadovoljan .. A sad što se tiče toga što ne igra ovaj a igra ovaj, toga će uvijek biti kao i u svakoj reprezentaciji .. Uvijek neko ima svog miljenika za kojeg misli da bi trebao igrati ali na selektoru je da izabere .. Na kraju će rezultati pokazati da li je bio u pravu što je zvao te igrače i oni će ga proslaviti ili pak dovesti do otkaza 

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
Vranjes Crveni! 

Hodzic isti Pjanic hebote, pa istim stilom trce, a i izgledom lice. Plus 8ica na ledjima. Al ima mali slifa samo ga ne bacaj na krilo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma Ara je strašan potencijal, ako iko može postati klasa od naših to je on. Treba ga gurati što više.Memara je napisao/la:Da pohvalim i Hodzica! Ona igra protiv Spanije je bila samo pogresna poz. nista drugo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Sasvim logicno bi bilo da su Hodzic i Vrancic krenuli ispocetka, onda vjerovatno ne bi imalo patnje prvih 45 minuta..
Volim te Bosno!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mesa, ubaci Stilica i Mahmutovica, nemoj praviti iste greske kao prethodnik
Mesa od nas hoce da napravi Atletiko pa svaku tekmu po jedan crveni popijemo ccc
Mateo Susic IN - Hajrovic Out
E to sa samo čekao,crvendać..,.ovo je direkt do Meše,pa čovječe igrač ti visi sa žutim još iga po boku,,bilo je samo pitanje vremena...to se mijenja odmah,iidi u r a cku krivi
Mogao ga je do sad 15 puta izmjenitiThetraphak1921 je napisao/la:Je li on kriv sto se ovaj cigan kurci u dvije utakmice zaredom, yebem mu svu familiju. Izbaciti **** iz repke.Ramsey16 je napisao/la:Mesa od nas hoce da napravi Atletiko pa svaku tekmu po jedan crveni popijemo ccc
Jao majmuna ovog Vranjesa.... Izgleda da se ni njemu nije islo u Japan...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta ovo ga nije zabio D7Ronaldo
Reprezentacija s ubjedljivo najneinteligentnijim igračima. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: General505, Zeko87 i 28 gostiju.