Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kirin Kup: BiH - Danska 03.06.2016.
Agger,Bendtner i Krohn Dehli su njima hendikep kao nama svi odsutni igaci,nemojte ih precjenjivati.
Na teren ce izaci dvije podjednake ekipe,prednost Danske je ipak uigranost posto se nasi u ovom sastavu ni u putu nisu sreli.
Pojedinacno,po imenima,bara-bara.
Na teren ce izaci dvije podjednake ekipe,prednost Danske je ipak uigranost posto se nasi u ovom sastavu ni u putu nisu sreli.
- Goalgetter
- Kontakt:
Danska po kvalitetu duplo bolja od nas, minimum. Schmeichel, Vestegaard, Christensen, Eriksen... ostale da ne nabrajam, tu na klupi sigurno bice i Hojberg i Fischer. I sa najboljih 11 ne bi bili lak zalogaj ovi Danci, ali vjerujem da imamo realnu sansu sutra.
Mi imamo Baggia 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja se bojim vise Cocalica nego Eriksena
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ostale da ne nabrajas,pa nabrajajGoalgetter je napisao/la:Danska po kvalitetu duplo bolja od nas, minimum. Schmeichel, Vestegaard, Christensen, Eriksen... ostale da ne nabrajam, tu na klupi sigurno bice i Hojberg i Fischer. I sa najboljih 11 ne bi bili lak zalogaj ovi Danci, ali vjerujem da imamo realnu sansu sutra.

Bara-bara,prednost Danske uigranost.
Po imenima klubova vjerovatno su jači od nas, ja bih još na ovu Goalgetterovu listu dodao Poulsena iz Leipziga koji je paklen napadač (valjda je pozvan, nisam vidio spisak moram priznati) 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cocaliću samo reći da ne pokušava dobiti vazdušni duel.JavierBosnia je napisao/la:Ja se bojim vise Cocalica nego Eriksena
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma Topalku je bolje da se vrati pjevanju...High je napisao/la:Cocaliću samo reći da ne pokušava dobiti vazdušni duel.JavierBosnia je napisao/la:Ja se bojim vise Cocalica nego Eriksena
Uzeo sam ja Dansku još prekjuče dok je bila 2,55Goalgetter je napisao/la:Danska po kvalitetu duplo bolja od nas, minimum. Schmeichel, Vestegaard, Christensen, Eriksen... ostale da ne nabrajam, tu na klupi sigurno bice i Hojberg i Fischer. I sa najboljih 11 ne bi bili lak zalogaj ovi Danci, ali vjerujem da imamo realnu sansu sutra.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesi siguran?xinxee je napisao/la:Mi imamo Baggia
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
**** prodanaVirtu4l je napisao/la:Uzeo sam ja Dansku još prekjuče dok je bila 2,55Goalgetter je napisao/la:Danska po kvalitetu duplo bolja od nas, minimum. Schmeichel, Vestegaard, Christensen, Eriksen... ostale da ne nabrajam, tu na klupi sigurno bice i Hojberg i Fischer. I sa najboljih 11 ne bi bili lak zalogaj ovi Danci, ali vjerujem da imamo realnu sansu sutra.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nisam mogao da vjerujem majke mi kad sam vidio, trč'o do kladionice, ujutro su smanjili na 1,9Raonffa je napisao/la:**** prodana

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dulja hetrik
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Po imenima klubova su jaci od nas i onda izdvoji Polsena iz Lajpciga 

Momak je zvijerkica Bgm, znaju ovi što su pratili cvajtu ove sezone a dogodine ćeš ga gledati u BundesligiFidelis je napisao/la:Po imenima klubova su jaci od nas i onda izdvoji Polsena iz Lajpciga

Edit: Ipak nije pozvan za meč protiv nas.
Al' bez obzira na to imaju Danci kvalitetnih igrača poput Kvista bivšeg igrača Stuttgarta, Schonea iz Ajaxa, Kjaera iz Fenera i još ovi što je Goalgetter nabrojao.
Motivisaniji su ovdje Danci, oni se malo vracaju u formi i zele se popravljati dok mi samo nazadujemo. 1:0 za Dance realan rezultat, dali bi i mi go, al ko ce, jedino mozda Pjana slobodni, kakvi mi. Necu ni gledati ovaj cirkus i smijuriju od tekme i toboze nekakvog kupa.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
kada se igra ova tekma
- Nerminovic
- Kontakt:
Idemo jako danas, moze malo lakse na igracima iz Kopenhagena ako nije problem 
Delaney you are the love of my life

Delaney you are the love of my life

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
ta'ce Agger vise, prelos ove sezone...Fidelis je napisao/la:Agger,Bendtner i Krohn Dehli su njima hendikep kao nama svi odsutni igaci,nemojte ih precjenjivati.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.