ova ti je dobra samo za peraćeg sapunaThetraphak1921 je napisao/la:Gledaj male jest opasna.Aerials je napisao/la:bitno je ubaciti deset "wobly92 je napisao/la: Nemaju se na šta ni ubacit. Još pogriješe i cerekaju se svojim greškama, a ostali se nalože i smiju se tome a debili nisu ni provjerili informacije.
![]()
" ili "
" i misle da su oni kao nešto uradili.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Aerials je napisao/la:dejavu je napisao/la:Aerials je napisao/la: bitno je ubaciti deset "" ili "
" i misle da su oni kao nešto uradili.
![]()
![]()
![]()
naučio si kako se klikće mišem, jos da naučiš kako se koristi tastatura pa nam napišeš šta i bit ćeš na dobrom putu.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Svi imaju trofejne sale u prostorijama kluba dok tuzlacima samo ovo stoji u prostorijama kluba.

Ma fotošop Frantara, reci u svom stilu slobodno znamo sealanford87 je napisao/la:
Haha, ovdje i bajramskih turnira ima i ostalih smecarskih kanti![]()
![]()
Ali dobro, bitno je lagat sebe![]()
Nego evropska Grbavica bez evropskog Zelje![]()
![]()

Pa znam da vam je bitno, lažete se konstanto da ste nešto u ovoj državi a ostali vam se smiju

Da se ne lažemo Frantara i evropski Tušanj bez evropske Slobode, bliže će meni biti otići na euro tekmu Slobode nego tebi

Edit:
Pa kad su ljudi otišli na Mjesec možete i vi u Europu nekada valjda

Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 03 jun 2016, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sad kad te napadne onaj sto se preko foruma zaljubio u nju. Vole se iskreno, jos samo da se upoznaju..Rigoletto je napisao/la: ova ti je dobra samo za peraćeg sapuna
- alanford87
- Kontakt:
Besic je napisao/la:Rigoletto je gigant ove teme .

Ovo je Rigolleto, a ovi mali su TobeYarabi, Maticar i ostali sarajevski podanici Rigija

- Thetraphak1921
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:U Slobodu kako stvari stoje. Dao Azmir para hejbet.Ado76 je napisao/la:@Duška Kakva je situacija sa Benkom zna li se išta?
Eto Tuzlaci, da ne dumate vise oko najvece bombe u historiji PLBiH.
Ee, moje komsije.

dejt, krug oko tušnja, odvede je goatcheesecake i opet ostane suh. Šukurac šta će mi ona, pa azmir ima veću sisu od njeThetraphak1921 je napisao/la:Sad kad te napadne onaj sto se preko foruma zaljubio u nju. Vole se iskreno, jos samo da se upoznaju..Rigoletto je napisao/la: ova ti je dobra samo za peraćeg sapuna
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Stize Jajalo s Alfom 

- alanford87
- Kontakt:
Nije fotosop, ali se tripujete da ste sve osvojili ono u regalima. Jedan iz Jugoslavije i 78 iz bh premijer lige po tvome. Znamo seRaonffa je napisao/la:Ma fotošop Frantara, reci u svom stilu slobodno znamo sealanford87 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Pa znam da vam je bitno, lažete se konstanto da ste nešto u ovoj državi a ostali vam se smiju![]()
Da se ne lažemo Frantara i evropski Tušanj bez evropske Slobode, bliže će meni biti otići na euro tekmu Slobode nego tebi
Edit:
Pa kad su ljudi otišli na Mjesec možete i vi u Europu nekada valjda

Vi zato na Mars u skorije vrijeme necete. Pod Mars mislim Evropu

Edit: Pa super, jedini nacin da ugledas Evropu

Zadnja izmjena: alanford87, dana/u 03 jun 2016, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Jajalo, Medunjanin i Hajrović + sad Benkara, zemlja drhti guzovi se tresuThetraphak1921 je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:U Slobodu kako stvari stoje. Dao Azmir para hejbet.Ado76 je napisao/la:@Duška Kakva je situacija sa Benkom zna li se išta?
Ee, moje komsije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- TobeYarabi
- Kontakt:
Voli benkara sisu, a kariera mu je ionako pri kraju jbgThetraphak1921 je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:U Slobodu kako stvari stoje. Dao Azmir para hejbet.Ado76 je napisao/la:@Duška Kakva je situacija sa Benkom zna li se išta?
Ee, moje komsije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Jeste li vi pjevali Leonu ijednom onu famoznu: "On voli Saraj'vo, pravi je Hordas."Lakoste je napisao/la:Stize Jajalo s Alfom

Gledaj ocajnickih pokusaja da se izvuku.

Šuti tetrapače, da ne dođe kod nas 

Nego Frantara?alanford87 je napisao/la:Nije fotosop, ali se tripujete da ste sve osvojili ono u regalima. Jedan iz Jugoslavije i 78 iz bh premijer lige po tvome. Znamo seRaonffa je napisao/la:Ma fotošop Frantara, reci u svom stilu slobodno znamo sealanford87 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Pa znam da vam je bitno, lažete se konstanto da ste nešto u ovoj državi a ostali vam se smiju![]()
Edit:
Pa kad su ljudi otišli na Mjesec možete i vi u Europu nekada valjda![]()
Vi zato na Mars u skorije vrijeme necete. Pod Mars mislim Evropu

Taj broj 78 je vazda bio već od 0

Jel' to dolazi novo vrijeme, Sloboda je sada IN a Željo ispada iz lige kako ste govorili jesenas

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ma citav dan se satrase tamo oko senzacionalnog transfera, pa eto, neka znaju. Jedni znaju sto posto i kurce se tim, ali nece da kazu ovim drugima kao da je Bog zna sta..theeagle je napisao/la:Šuti tetrapače, da ne dođe kod nas
A kod komsija..
[youtube][/youtube]

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- alanford87
- Kontakt:
Bomo videliRaonffa je napisao/la:Nego Frantara?alanford87 je napisao/la:Nije fotosop, ali se tripujete da ste sve osvojili ono u regalima. Jedan iz Jugoslavije i 78 iz bh premijer lige po tvome. Znamo seRaonffa je napisao/la:
Ma fotošop Frantara, reci u svom stilu slobodno znamo se![]()
Edit:
Pa kad su ljudi otišli na Mjesec možete i vi u Europu nekada valjda![]()
Vi zato na Mars u skorije vrijeme necete. Pod Mars mislim Evropu![]()
Taj broj 78 je vazda bio već od 0![]()
Jel' to dolazi novo vrijeme, Sloboda je sada IN a Željo ispada iz lige kako ste govorili jesenas

Samir Radovac vodena lula
Hajde Frantara prepošteni samo se nemoj preforsirati od razvijanja taktike znam da nisi navikao na Europu sa Slobodomalanford87 je napisao/la:
Bomo videliImam Evropu pred sobom pa jos ne razmisljam o sljedecoj sezoni

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.