FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 02 jun 2016, 21:37

Ne shvataju oni to, mogu materi svojoj farbati refloktore. Valja nam igrati s jakim Sirokim, Zrinjskim, ovi drugi ce protiv nas uvijek igrati kao da je finale lige prvaka. Liga smanjena,kvalitetnija,a mi sve gori.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

theeagle
Kontakt:

Post Postao/la theeagle » 02 jun 2016, 21:38

Kad već spominješ te "velike" ekipe jesi svjestan da imamo najviše ili smo drugi po osvojenim bodovima protiv ekipa iznad nas

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 jun 2016, 21:41

i 5 na tabeli, oni u evropi, a mi na bjelasnici. Bog ti pomogao :D
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

theeagle
Kontakt:

Post Postao/la theeagle » 02 jun 2016, 21:43

ti si spomenuo te ekipe i kako ce oni biti najtezi, mi smo izgubili protiv manjih ekipa, tu je trener i igrači iz prve polusezone krivi, ne uprava

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 02 jun 2016, 21:43

theeagle je napisao/la:Kad već spominješ te "velike" ekipe jesi svjestan da imamo najviše ili smo drugi po osvojenim bodovima protiv ekipa iznad nas
Prvi smo.. Ne sjeca se niko kad si jacu ekipu imao, eto, ova ekipa je kratko zajedno a ovo sto je odigrala zajedno zavrsila je druga. U drugoj polusezoni, samo Zrinjski ima vise osvojenih bodova i to tri vise.. To sto su Joco i co. cinili udarnu gardu u prvoj polusezoni, drugi je par patika. Cinjenica je da u ovom trenutku, imas najjacu ekipu lige. To jeste tako.
Uz sve to, gradis stadion. Dugove rijesavas a ne pravis nove, sponzorskih daleko vise ima, tek si stvorio preduslove da imas ozbiljnu ekipu i opet se nadje neko da prigovori, a nije navijac Zelje. Kako ce biti, kada kazu: "dzaba nam stadion"
"**** to sto farbaju reflektore" - a mi dobili licencu za kategoriju 2 (znaci, uradili 10000 puta vise posla od svih ostalih zajedno), ipak, to niko ovdje nije prokomentarisao niti pohvalio. A meni srce ko Trebevic bi sto cu slijedece godine pretkolo LP gledati na Grbavici.

Cuj onog gore: "dzaba nam stadion".

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

theeagle
Kontakt:

Post Postao/la theeagle » 02 jun 2016, 21:45

Da su njegovi jarani to uradili hvalio bi ih na sva usta

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 jun 2016, 21:46

a manje ekipe pod navodnicima nas busile ko papriku. Uprava je zasluzna sto smo pobjedili ove ekipa, a igraci su krivi sto smo izgubili od manjih. Bravo

theeagle
Kontakt:

Post Postao/la theeagle » 02 jun 2016, 21:53

Amazon spada u bolesnike, ali opet nece doci, kao ni na jednu utakmicu

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 jun 2016, 21:56

TikTak je napisao/la:Ne vidim razlog zbog kojeg vi kao ispravni navijaci u svakoj diskusiji imate zelju napadati nas malo manje ispravne. Da, djaba ce nam biti i stadion svjetlosti ako budemo rezultatski kao u prosloj sezoni. Djaba jer ce nas 1000 do 2000 bolesnika doci, a ovi ostali ce tjerati upravu preko neta. Ne znam sta vam nije jasno i zasto se zelite ovdje prikazati kso nadmocni nad drugim forumasima.
Mislis da nekog ovdje zanima sta on pise. Dosao da spinuje. Meni ne smeta neka laprda ali je presmijesan.Nego procitao sam da je Ugljesa treba potpisati?

theeagle
Kontakt:

Post Postao/la theeagle » 02 jun 2016, 21:57

Evo amazona sa novim informacijama, insajder, violina mu javio

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 02 jun 2016, 21:59

amazon je napisao/la:
TikTak je napisao/la:Ne vidim razlog zbog kojeg vi kao ispravni navijaci u svakoj diskusiji imate zelju napadati nas malo manje ispravne. Da, djaba ce nam biti i stadion svjetlosti ako budemo rezultatski kao u prosloj sezoni. Djaba jer ce nas 1000 do 2000 bolesnika doci, a ovi ostali ce tjerati upravu preko neta. Ne znam sta vam nije jasno i zasto se zelite ovdje prikazati kao nadmocni nad drugim forumasima.
Mislis da nekog ovdje zanima sta on pise. Dosao da spinuje. Meni ne smeta neka laprda ali je presmijesan.Nego procitao sam da je Ugljesa treba potpisati?
Bilo na nekom divljem portalu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 jun 2016, 22:12

TikTak je napisao/la:Ugljesa je zavrsen u januaru. Ne vidim ga kao pojacanje, prije prinova koja se treba dokazati u velikom klubu. Imamo neugodna iskustva s tim igracima Borca i to ne treba smetnuti s uma.
Slazem se. Samo umjesto Zolotica. Evo Hodzic otisao u Sarajevo, dobar igrac. Bolje je svakako dovesti igraca koji je osvojio kup, nego igraca iz kluba koji je ispao iz lige.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 02 jun 2016, 22:16

plavousrcu je napisao/la:Na face pronadje naslovnicu sutrasnjeg sporta. Amar dao intervju, naslov ne obecava. Zeljo i Sarajevo moraju se zamisliti.
Osim je na svoj nacin rekao samo ono sto nas par ovdje trubi mjesecima. Trebamo se zamisliti. Cisto sumnjam da ce pojedini kompleksasi normalno prihvatiti njegovu poruku.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 jun 2016, 22:53

Treba dovesti Ivetica, za godinu trazi 17.000KM, isplatio bi se te love sigurno.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 jun 2016, 23:04

TikTak je napisao/la:
amazon je napisao/la:Treba dovesti Ivetica, za godinu trazi 17.000KM, isplatio bi se te love sigurno.
I on bi bio samo prinova. Nama trebaju bolji igraci, mozda je najbolje raditi s Juznom Amerikom. Ali nisam siguran da imamo tamo dobre relacije. Pokusali smo sa ovim menadzerom od Tiaga, medjutim on je truba. Tamo bi moglo biti dobrih i za nas prihvatljivih igraca. Samo nam konekcije dobre trebaju.
Ma dobar je Tiago, ali ga je povreda totalno udaljila od dobre forme. Mailson meni izgleda isto dobro, ali decku nisu dali sansu. Rijesiti Enisa i slicnih gurbeta da ovi neki novi dobiju sansu.Enis ima ugovor do 2034 god.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 03 jun 2016, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.

darkangel4
Kontakt:

Post Postao/la darkangel4 » 02 jun 2016, 23:34

Pikcrz from danas :bih: :bih:
slika

slika

slika

slika

slika
Radnička klasa since 1921

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 jun 2016, 07:05

Halo misevi idite Violini zice stimat pa svirajte SA njim zajedno.Jeste vidjeli zapad apoteka djecijeg mi doplatka.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 03 jun 2016, 09:54

Alipasino je napisao/la:Halo misevi idite Violini zice stimat pa svirajte SA njim zajedno.Jeste vidjeli zapad apoteka djecijeg mi doplatka.
Trebat ce nam leksaurina svakako :kafa:

darkangel4
Kontakt:

Post Postao/la darkangel4 » 03 jun 2016, 11:20

Stevanovic zabio penal protiv Danske
Radnička klasa since 1921

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 03 jun 2016, 11:41

Kako misevi izadjose da prokomentarisu Osima hahahahahaha oni fol nesto shvatili... Ko imalo poznaje osima zna da govori dvosmisleno i da nikad nece reci precizno sta misli, a ljudi kojima je IQ sobne temperature to tesko shvataju jer im je to zagonetka i onda oni pocnu objasnjavati ostalima sta je on htio da kaze...

Samo oni neshvataju da je isti taj Osim doveo ove ljude u klub dok je on bio tu...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 33 gosta.