Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Android
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la Android » 02 jun 2016, 13:52

Koliko potresa zadnjih mjesec dana...

Dakle, Ivan Kos je novi predsjednik Hajduka, danas je i sluzbeno predstavljen novi trener Marijan Pusnik, sportski direktor Mario Branco i zamjenik SD Sasa Bjelanovic

I jedna lijepa vijest, Senijad Ibricic se vraca na Poljud :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 jun 2016, 20:06

Teško da Ibricic moze ozbiljan nogomet igrati.

Kako komentirate ove nove stvari u klubu?Predsjednika,trenera i SDa?Po meni greška što se Burića nije ostavilo,ali očito su ovi što su smijenili Brbića htijeli kompletno ići s novim ljudima.Ako ništa odgovarati će za povučene poteze za razliku od nekih.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 02 jun 2016, 21:01

Misljenja sam da je Ibricic doveden cisto da malo umiri ovu uzarenu masu nakon svega ovoga sto se dogadja... Proslo je njegovo vrijeme

Slazem se za Burica, trebalo ga je ostaviti no bilo je pitanje vremena kad ce dobiti otkaz s obzirom da je ostao sam, ekipa koja ga je dovela je davno napustila klub. Citam malo komentare slovenaca u vezi novog trenera i vecinom ga svi hvale, preferira iskljucivo napadacki nogomet, pa cemo vidjeti...

Stranac za SD :thumbup: . Ostvario je impresivan rezultat sa Estorilom, djeluje kao netko tko razumije stvari, dosta mi je vise ovih domacih strucnjaka

Kos nije sjeo vecini navijaca s ovim potezima, a mora se priznati da ima velika muda sto je je :). Cini se da zna sta hoce, usao je u rizik, i to veliki, ali moju podrsku ima :)

HRHB

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 jun 2016, 21:31

Da,cuo sam za tog SDa da ima zapažene rezultate.Isto tako Bjelanović kao zamjenik je odlična stvar za Hajduk.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 03 jun 2016, 11:49

sad jos sve sto valja rasprodati i opet borba za trece mjesto

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 03 jun 2016, 15:20

Kako javlja Dalmatinski portal češki stručnjak Jiří Plíšek mogao bi postati novi voditelj omladinske škole Hajduka. 43-godišnji Plíšek je od listopada prošle godine šef omladinske škole Slavije Prag. U proteklom periodu je dijelom i njegovom zaslugom potpisan ugovor o suradnji između Hajduka i Slavije, a kao plod suradnje u ožujku ove godine su početnici i mlađi pioniri Hajduka sudjelovali na Slavia International Cupu u Pragu gdje su ukupno gledajući bili najuspješniji klub. Plíšek je u proteklom razdoblju što zbog posla što zbog privatnih razloga često boravio u Splitu pa ga se primjerice moglo vidjeti u društvu Vika Lalića, Saše Bjelanovića i Damira Burića na nedavnom kadetskom derbiju između Hajduka i Dinama kojeg je zgoditkom odlučio talentirani Josip Maganjić.
Smijesan lik. Prava varalica.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jun 2016, 09:22

[youtube][/youtube]
Auuu,oštro :tokralju:

Ovog će se obožavati na Poljudu ako sredi stvari.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 21 jul 2016, 20:43

Joj travnjaka na poljudu ko da su liniju na njemu branili a ne igrali fudbal , stvarno je stadion zapusten.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 21 jul 2016, 20:55

Slobodas je napisao/la:Joj travnjaka na poljudu ko da su liniju na njemu branili a ne igrali fudbal , stvarno je stadion zapusten.
Ultra je na Poljudu bila...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 21 jul 2016, 21:45

Zed98 je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:Joj travnjaka na poljudu ko da su liniju na njemu branili a ne igrali fudbal , stvarno je stadion zapusten.
Ultra je na Poljudu bila...
Ma ne znam sta da je bilo ovo je katastrofa , ne govorim samo za dns realno travnjak je u ocajnom stanju evo godinama, kad god sam gledao Hajduk na Poljudu travnjak je ko oranica
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 21 jul 2016, 21:47

Ovaj Jefferson ne moze dodat loptu kako treba. Drvo obicno

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 22 jul 2016, 00:20

Lose, jako lose... Fale barem 2-3 bolja igraca, posebno u obrani... O Ohandzi se sve zna, kad je zdrav on je igrac za velike domete, samo da ga ozljede hoce zaobici

Za razliku od prosle godine, ove je potrefilo lijepo vrijeme, idealno za igru, ali Torcida danas nije bila u elementu, bilo je puno boljih izdanja

Sljedeci na redu ukrajinci, Oleksandrija. Ovi sto su ih pratili kazu da nisu nimalo bezazlena ekipa, cak im daj i vece sanse za prolaz

HRHB

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 22 jul 2016, 09:33

Hajduk nije los. Problem je sto su premladi, njima vjestine nisu problem, al' u glavi, pogotovo kada stane ovako iskusna ekipa. Vrlo korektno su dobili, malo jos obranu da pronadju i to je to, al'dok se Kale vrati bude to sigurnije. Cestitke na pobjedi, proc'Ukraince i malo srece za grupu. Bas bi bilo lijepo.
Vita est militia

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jul 2016, 14:03

Mjesec dana nakon dolaska cini mi se ipak da je ovaj Pusnik sarlatan.Buric je bio pravi covjek za Hajduk,a mozda je prerano,ali mi sve ide na to da su se zestoko za*ebali sa promjenom.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 22 jul 2016, 16:22

SiamoNoi je napisao/la:Mjesec dana nakon dolaska cini mi se ipak da je ovaj Pusnik sarlatan.Buric je bio pravi covjek za Hajduk,a mozda je prerano,ali mi sve ide na to da su se zestoko za*ebali sa promjenom.
Agresivniji trener je Pusnik. Drugi dio u Rumuniji i prvo poluvrijeme u Vinkovcima su igrali jako dobro. Moras uzeti u obzir da nisu jos ni u optimalnoj formi, traze se, a i rezultat im ide, za sada.
Vita est militia

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 jul 2016, 20:49

slika

:kafa:

HRHB

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 jul 2016, 13:36

Impresivno :tokralju:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 jul 2016, 15:29

SiamoNoi je napisao/la:Impresivno :tokralju:
Nije lose aa :D

..

- dojucerasnji veznjak LA GAlaxya Nacho Maganto novi je igrac Hajduka
- prije utakmice sa Oleksandrijom Pusnik je najavio 4 pojacanja u slucaju prolaska, a to je sada gotovo sigurna stvar. Hitno su potrebni stoper, desni bek i zadnji vezni

- u cetvrtak se ocekuje preko 30000 navijaca, gorit ce Split :opaopa:

slika

Kakva zivotinja :tokralju: :tokralju: :tokralju:

HRHB

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 29 jul 2016, 17:42

uh mozda budem za derbi u splitu, bilo bi lijepo ako se poklopi...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 jul 2016, 20:41

SiamoNoi je napisao/la:Mjesec dana nakon dolaska cini mi se ipak da je ovaj Pusnik sarlatan.Buric je bio pravi covjek za Hajduk,a mozda je prerano,ali mi sve ide na to da su se zestoko za*ebali sa promjenom.
Ne slazem se care ali bas nimalo sa ovim sto pises za Pusnika.Trebalo mi je malo vremena da pohvatam sve sto se u vezi ove cijele smjene uprave i trenera dogodilo ali nakon jucerasnje utakmice stekao sam dojam da Hajduk napokon ima studioznog trenera koji je sposoban shvatiti sto ima u rukama. Pod ovim mislim da je na Poljud dosao trener koji napokon ne igra Hajducki i broji mrtve na kraju svake utakmice. Cini mi se da je sposoban na teren poslati tim koji ce u skladu sa mogucnostima u momentu dati najvise sto je moguce. Trebalo bi na zalost pojacati obranu a da li ce se to dogoditi veliko je pitanje. Uz ovo postoji jos jedan veliki problem. Eventualna prodaja Kalinica i Susica ce unazaditi Hajduka a ne vjerujem da ce se izbjeci prodati ova 2 igraca ljetos. Svakako da nadodam i da me Buricev kukavicluk puno puta razbjesnio iako sve u svemu i nije bio totalna truba,

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.