FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 02 jun 2016, 13:12

buraz moze i gore vjeruj mi :D...nego ja sam se iskreno vec pomirio sa tim da ce ovi ostati i kad je vec tako barem se nadam da ce koliko toliko ispraviti stvari koje su bile lose prosle sezone al eto vidjecemo, pogotovo kad krenu pojacanja na sta ce to liciti, sad za sad po mahalskim Hodzic i Said i nisu lose opcije(ne mogu reci odlicne jer koliko god Saida gotivim ipak me je strah da su ga povrede dosta unazadile), no treba nama tu jos igraca pogotovo u sredini terena i prema tim pojacanjima koja dodju cemo znati sta mozemo ocekivati naredne sezone
Pyro is not a crime !

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 jun 2016, 13:16

THEC je napisao/la:buraz moze i gore vjeruj mi :D...nego ja sam se iskreno vec pomirio sa tim da ce ovi ostati i kad je vec tako barem se nadam da ce koliko toliko ispraviti stvari koje su bile lose prosle sezone al eto vidjecemo, pogotovo kad krenu pojacanja na sta ce to liciti, sad za sad po mahalskim Hodzic i Said i nisu lose opcije(ne mogu reci odlicne jer koliko god Saida gotivim ipak me je strah da su ga povrede dosta unazadile), no treba nama tu jos igraca pogotovo u sredini terena i prema tim pojacanjima koja dodju cemo znati sta mozemo ocekivati naredne sezone
Svi se nadamo bolje.
Ako se već ide na Saida, treba imati na umu da je, nažalost, pretplaćen na povrede i da se ne možemo oslonuti samo na njeg.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 jun 2016, 13:18

zagorski je napisao/la:
pasica je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Imamo najveći budžet u ligi i nemojte s tim smarati. Biće ekipa dobra, jedino me Hurtić brine.
Ima li smo i proslu sezonu, pa nam je ekipa odron. Ne znam na cemu baziras optimizan. Hurtic jeste parmak, al nam je on najmanji problem, on je samo kolateralna steta.

I koliko ce nam love iz budzeta otici na rijesavanje Kramara, Cezara, Emersona...?
To je to!
Ja se ne bi usudio biti optimista ni kada bi imali budzet 10 miliona eura,poucen dosadasnjim iskustvima.

Neće nam ništa iz budžeta otići na rješavanje ove trojice, jer imaju ugovore u kojima stoji da klub nakon pola godine ukoliko ne zadovolje može jednostrano raskinuti ugovor.

Optimista sam jer hoću da budem. Imam želju, nadu, ljubav, strpljenje za moj klub i ne vidim problem.

Hodžić je duplo bolji igrač od Hebibovića.

Tan im je dao još jednu šansu da se restrukturitaju i da počnu osvajati trofeje u kontinuitetu ili im je noga. To mi je dovoljno za optimizam. Il ćemo osvojiti ili će oni otići . Win Win.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 02 jun 2016, 13:36

@Duška Kakva je situacija sa Benkom zna li se išta?
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 jun 2016, 13:41

duska jesi li i ti bio to na sastanku kod dinceka :mrgreen: :urnebes: cim si optimista :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 02 jun 2016, 13:41

Rule_hz je napisao/la:duska jesi li i ti bio to na sastanku kod dinceka :mrgreen: :urnebes: cim si optimista :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dobar, dobar

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 02 jun 2016, 13:51

Nama sada treba red, rad i najvise mir! Pustimo mi ostale klubove neka pumpaju medije kako uklanjaju beton bez dozvole skoro pa mjesec dana, i ostale klubove koji najavljuju titule, mi trebamo gledati samo sebe. Kao sto i Duska pise, ovo je njima zadnja sansa i mislim da ni oni nisu toliko ludi da je propuste. Uglavnom kako se prica, ocekuje nas ona nasa klasicna pitarska euforija u sljedeca dva mjeseca :opaopa:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 02 jun 2016, 13:53

Memara je napisao/la:Nama sada treba red, rad i najvise mir! Pustimo mi ostale klubove neka pumpaju medije kako uklanjaju beton bez dozvole skoro pa mjesec dana, i ostale klubove koji najavljuju titule, mi trebamo gledati samo sebe. Kao sto i Duska pise, ovo je njima zadnja sansa i mislim da ni oni nisu toliko ludi da je propuste. Uglavnom kako se prica, ocekuje nas ona nasa klasicna pitarska euforija u sljedeca dva mjeseca :opaopa:
Nemoj euforije živ bio.Svaki put nam se obila o glavu.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 jun 2016, 13:56

Husarić piše, što se tiče Hodžića da je imao ponude i Željezničara, Zrinjskog i Slobode, ali da je njegova želja bila samo Sarajevo.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 02 jun 2016, 13:57

Ado76 je napisao/la:
Nemoj euforije živ bio.Svaki put nam se obila o glavu.
Ma dzaba ti mene upozoravas, ja sam se vec prodao :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 jun 2016, 14:00

evo startali smo pobjedom protiv splita
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 jun 2016, 14:01

Na kraju krajeva dokurrčilo mi je više razmišljati i tražiti razloge zašto... Čekam utakmicu da idem i gledam klub koji volim, ostalo sve na dušu odgovornima. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 jun 2016, 14:06

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 02 jun 2016, 14:07

PitarBordo je napisao/la:Na kraju krajeva dokurrčilo mi je više razmišljati i tražiti razloge zašto... Čekam utakmicu da idem i gledam klub koji volim, ostalo sve na dušu odgovornima. :kafa:
:thumbup: Bravo Pitar

Turnir u Zagrebu.
Grupa B
Sarajevo 3b.
Kopenhagen 1b.
Abuja (Nigerija) 1b.
Split 0b.

Sutra protiv Danaca pa onda na Real Madrid! :opaopa:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 jun 2016, 14:22

Jel prva dva prolaze ili samo prvi?

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 02 jun 2016, 14:36

SiouxLukavac je napisao/la:Jel prva dva prolaze ili samo prvi?
Prvoplasirane ekipe idu direktno u finale, dok ostale ekipe igraju za 3,4,5,6 i 7 mjesto :mrgreen:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 02 jun 2016, 14:50

SiouxLukavac je napisao/la:Husarić piše, što se tiče Hodžića da je imao ponude i Željezničara, Zrinjskog i Slobode, ali da je njegova želja bila samo Sarajevo.
Logično.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 jun 2016, 14:56

HADŽIBEGIĆ ZA HAYAT: U FK 'SARAJEVO' TRENER NE MOŽE DA IZDRŽI 3 DŽUME :mrgreen: :mrgreen:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 02 jun 2016, 15:05

hilmo je napisao/la:HADŽIBEGIĆ ZA HAYAT: U FK 'SARAJEVO' TRENER NE MOŽE DA IZDRŽI 3 DŽUME :mrgreen: :mrgreen:
ne bi on ni jednu vjeruj mi.... :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 jun 2016, 15:16

Čuj mu mjerne jedinice... K'o da se radi o općinskom ogranku SDA, a ne fudbalskom klubu. :lol:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GangEvil i 51 gost.