Gojko Cimirot

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jasmin10
Kontakt:

Re: Gojko Cimirot

Post Postao/la jasmin10 » 02 jun 2016, 10:39

FrancescoTotti je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Cestitke za Cimija i izborene kvale LP. Evo, u ovom doigravanju je imao 2 ass, znaci direktno je ucestvovao u kreiranju rezultata :thumbup:
Za nadati se da ce dobro odigrati u kvalama, i mozda se i proda na ljeto - ko zna :D Mozda bude neka ponuda od 4, 5 mil eura i ode on dalje :mrgreen:

iz paoka ako odigra ligu prvaka na visokom nivou ode u liga 5tice za cirka 15 20 miliona eura i eto paokovih ponovo kod nas da kupuju :D
Jasta treba navijat za Paok da prodje, jer ako Gojko u LP pokaze kvalitet nece samo Paok ponovo kupovat :)
To otvara vrata onda direktno ligama petice i europi, nesto slicno Dinamo sto je uradio sa Eduardom, Modricem i Mandzukicem
A šta si ovdje pisao ?

High

Post Postao/la High » 02 jun 2016, 10:41

jasmin10 je napisao/la:Jadan pokusaj provokacije.
U reprezentaciji imaš Lulica koji je igrao za jablanicku Turbinu, dok iz F.K. Sarajevo imaš samo Duljevića koji je odigrao dvije prijateljske utakmice za reprezentaciju i klupa je Lulicu. A ne moram ni spominjati da Duljevic nije dijete Sarajeva.
Poslije rata je bolje igrače dala Turbina nego Sarajevo :rol: :rol:
Ne brukaj se više.
Riječ je o transferima iz naših klubova u strane. Da li je dijete nekog kluba ili ne - to je irelevantno. Zapeo si za Duljevića kad ga je Meša pozvao, sad ližeš vlastite brabonjke. Ne poredi pučki klub s jednim od najvećih u državi. To je travestija, momče iz Jablanice.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 jun 2016, 10:45

jasmin10 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la: Jasta treba navijat za Paok da prodje, jer ako Gojko u LP pokaze kvalitet nece samo Paok ponovo kupovat :)
To otvara vrata onda direktno ligama petice i europi, nesto slicno Dinamo sto je uradio sa Eduardom, Modricem i Mandzukicem
A šta si ovdje pisao ?
De procitaj jos par puta! Gdje sam ja ovdje napisao da ce Sarajevo prodavat igrave kao dinamo :?:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jun 2016, 10:48

High je napisao/la:
U reprezentaciji imaš Lulica koji je igrao za jablanicku Turbinu, dok iz F.K. Sarajevo imaš samo Duljevića koji je odigrao dvije prijateljske utakmice za reprezentaciju i klupa je Lulicu. A ne moram ni spominjati da Duljevic nije dijete Sarajeva.
Ne brukaj se više.
Riječ je o transferima iz naših klubova u strane. Da li je dijete nekog kluba ili ne - to je irelevantno. Zapeo si za Duljevića kad ga je Meša pozvao, sad ližeš vlastite brabonjke. Ne poredi pučki klub s jednim od najvećih u državi. To je travestija, momče iz Jablanice.
Duljević je neopravdano pozvan i ne znam šta je tu pogrešno.
Momče i dalje čekamo da neko iz Sarajeva odigra bitnu ulogu u reprezentaciji kao što to sada radi Lulic ili prije njega Salihamidzic .

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jun 2016, 10:50

High je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
High je napisao/la:
Muči li te gastritis ovih dana? Prvo si hraknuo na Duljevića, pa se povukao u rupu i onda isto, bez ikakvih razloga, pišeš o Cimirotu. Uzmi Controloc.
:facepalm:
Ko piše loše o Cimirotu ? Znaš li čitati ? Cimirot nije igrač Sarajeva, a ovaj iznad mog posta je pisao kako će Sarajevo prodavati igrače kao i Dinamo.
Polako procitaj sve pa odgovori.
A šta će Jablanica prodavati? Tandžare iz Muzeja NOB-a?
Da ostatak BiH daje ili prodaje koliko Jablanica mi bi bili na nivou Njemacke. Tako malen gradic a toliko velikih sportasa.

Najbolji BiH trener-Halilhodzic(Jablanica)
Ponajbolji BiH nogometas od nezavisnosti-Salihamidzic(Jablanica)
Najbolji BiH kosarkas-Teletovic(Jablanica)
Jedan od najboljih nogometnih reprezentativaca trenutno-Lulic(Jablanica)

Ne vjerujem da je proporcionalno broju stanovnika ijedno mjesto u BiH ukljucujuci I one najvece gradove sa dobrom infrastrukturom dalo ovoliko sportskih velicina kao ovaj maleni gradic na Neretvi. Jablanica radja velikane I na tome im cestitam kao I cijeloj krsnoj Hercegovini. :D :D :D

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jun 2016, 10:52

jasmin10 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la: Jasta treba navijat za Paok da prodje, jer ako Gojko u LP pokaze kvalitet nece samo Paok ponovo kupovat :)
A šta si ovdje pisao ?
De procitaj jos par puta! Gdje sam ja ovdje napisao da ce Sarajevo prodavat igrave kao dinamo :?:
To otvara vrata onda direktno ligama petice i europi, nesto slicno Dinamo sto je uradio sa Eduardom, Modricem i Mandzukicem.
Vidiš da poredis Sarajevo sa Dinamom i nadas se da će biti blizu Dinama koji je miljama ispred Sarajeva.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jun 2016, 10:54

Dubrovnik ne shvata to momak iz kantona Sarajevo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 jun 2016, 10:54

jasmin10 je napisao/la: To otvara vrata onda direktno ligama petice i europi, nesto slicno Dinamo sto je uradio sa Eduardom, Modricem i Mandzukicem.
Vidiš da poredis Sarajevo sa Dinamom i nadas se da će biti blizu Dinama koji je miljama ispred Sarajeva.
:facepalm: :urnebes:

Jel ja to ne smijem poredit ta dva kluba? Ja se to ne smijem nadat da ce Sarajevo biti kao dinamo.pa i jace?

Ja tebe i dalje pitam gdje sam ja to napisao da ce Sarajevo prodavat igrace kao dinamo?

High

Post Postao/la High » 02 jun 2016, 10:56

jasmin10 je napisao/la:
High je napisao/la:
Ne brukaj se više.
Duljević je neopravdano pozvan i ne znam šta je tu pogrešno.
Momče i dalje čekamo da neko iz Sarajeva odigra bitnu ulogu u reprezentaciji kao što to sada radi Lulic ili prije njega Salihamidzic .
Dok se pozivaju, a bogme i guraju često na teren, Hadžić i slični njemu. koji očajno igraju, Duljević je najmanji problem. Uostalom, momak te je nedavno natjerao da poližeš brabonjačke postove. :wave: Tražiš smisao u manje-više besmislenim spiskovima. Berberović je imao oko četrdesetak nastupa za Državu. Nije bio kao Braco, ali je igrao i nije bio uvrijeđena bavarska mlada.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jun 2016, 10:57

jasmin10 je napisao/la: To otvara vrata onda direktno ligama petice i europi, nesto slicno Dinamo sto je uradio sa Eduardom, Modricem i Mandzukicem.

Jel ja to ne smijem poredit ta dva kluba? Ja se to ne smijem nadat da ce Sarajevo biti kao dinamo.pa i jace?

Ja tebe i dalje pitam gdje sam ja to napisao da ce Sarajevo prodavat igrace kao dinamo?
Ti stvarno ne shvatas. Pa napisao da će se desiti nešto slično kao i s Dinamom.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 jun 2016, 10:58

jasmin10 je napisao/la:

Ti stvarno ne shvatas. Pa napisao da će se desiti nešto slično kao i s Dinamom.
Gdje sam napisao da ce se to desit!?? De prosvijetli me levatu???

High

Post Postao/la High » 02 jun 2016, 10:59

@dubrovnik,

niko to ne spori i hvala Bogu pa je tako. Riječ je o transferima, ništa više.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jun 2016, 11:00

Srao si po Jablanici, obukao si se, tako da prvo to moraš polizati :wave:
Salihamidzic i Berberovic u istoj rečenici :rol:
Braco glumio uvrijedjenu mladu :facepalm:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 jun 2016, 11:05

Kad ti imas muda stavit turbinu i Sarajevo u istu recenicu onda on smije poredit i Rustemovica sa Salihamidzicem :shhh:

I dalje ti ne rece gdje sam ja rekao da ce sarajevo prodavat igrace kao dinamo???????

High

Post Postao/la High » 02 jun 2016, 11:06

jasmin10 je napisao/la:Srao si po Jablanici, obukao si se, tako da prvo to moraš polizati :wave:
Salihamidzic i Berberovic u istoj rečenici :rol:
Braco glumio uvrijedjenu mladu :facepalm:
Prvo si glupetao o tome da FKS igrače neće prodati za neke veće pare, pa si se onda, kad si se iskandžijao, okrenuo priči ko je čije dijete. :lol: FKS će prodavati igrače za više nego solidne pare, a Jablanica to neće raditi, valjda to i znaš, jer joj za to treba Velež ili neki drugi, da ne kažem ozbiljniji klub. Ostat će ti samo ta neoromantičarska priča o tome ko je čije dijete. Prava djeca ne bježe od kuće. :rol:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jun 2016, 11:13

S tobom ne vrijedi raspravljati. :wave:

High je ničim izazvan spomenuo Jablanicu kojoj može samo biti zahvalan s obzirom na broj sportista koje je dao ovaj mali gradić na Neretvi. I jedini se ti ponašao kao dijete jer u nedostatku argumenata si spomenuo Jablanicu. Ti stvarno misliš da neko očekuje da Turbina prodaje igrače ?
Kada Sarajevo podje prodavati igrače za velike pare onda se javi, nadam se samo da će izbaciti nekog igrača od kojeg će i reprezentacija imati koristi. :wave:

High

Post Postao/la High » 02 jun 2016, 11:17

Nek neko dječku napiše koliko je PAOK platio za Cimirota. Vjerovatno je to mala para za bh. navike. Ali to je nedostatak argumenata i dječije ponašanje. :angel:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 jun 2016, 11:19

Cuj ne vrijedi raspravljat.. Naravno kad nemas argumenta. Prozvao si me iz cista mira!

FK Sarajevo je najveci klub u drzavi, klub koji prodaje igrace za najvece novce u ovoj drzavi pa koliko god to malo bilo u svjetskim okvirima! Ti si taj koji degradira to! Ti si taj koji ne dopusta navijacima najveceg kluba u drzavi ni da se nadaju da ce biti jos bolje! Ti si taj koji je omalovazavao i Cimirota i Duljevica..

Ko si ti??? Koji je tvoj argument!? Taj sto si iz Jablanice? Teletovic i Lulic su tvoji argumenti?
Idi uci drkat djecace .

High

Post Postao/la High » 02 jun 2016, 11:20

FrancescoTotti je napisao/la:Cuj ne vrijedi raspravljat.. Naravno kad nemas argumenta. Prozvao si me iz cista mira!

FK Sarajevo je najveci klub u drzavi, klub koji prodaje igrace za najvece novce u ovoj drzavi pa koliko god to malo bilo u svjetskim okvirima! Ti si taj koji degradira to! Ti si taj koji ne dopusta navijacima najveceg kluba u drzavi ni da se nadaju da ce biti jos bolje! Ti si taj koji je omalovazavao i Cimirota i Duljevica..

Ko si ti??? Koji je tvoj argument!? Taj sto si iz Jablanice? Teletovic i Lulic su tvoji argumenti?
Idi uci drkat djecace .
Za koliko mi prodasmo Cimirota? Zaboravio sam. :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jun 2016, 11:24

Dječače 1 300 000 je veliki iznos ? Pa lik je izdominirao Borussiu, prekucao našu ligu, dobio neke minute protiv Izraela o tebi je to velik iznos ?
Liga nam je u ****, ali najbolji igrači lige moraju ići za veće pare.
Tebi ću još jednom ponoviti da s tobom nemam namjeru raspravljati :wave: ali Sarajevo ispred Želje :rol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google Adsense [Bot], greenwood, HariTz, perun i 38 gostiju.