A šta si ovdje pisao ?FrancescoTotti je napisao/la:Jasta treba navijat za Paok da prodje, jer ako Gojko u LP pokaze kvalitet nece samo Paok ponovo kupovatRule_hz je napisao/la:muhamedhulk je napisao/la:Cestitke za Cimija i izborene kvale LP. Evo, u ovom doigravanju je imao 2 ass, znaci direktno je ucestvovao u kreiranju rezultata
Za nadati se da ce dobro odigrati u kvalama, i mozda se i proda na ljeto - ko znaMozda bude neka ponuda od 4, 5 mil eura i ode on dalje
iz paoka ako odigra ligu prvaka na visokom nivou ode u liga 5tice za cirka 15 20 miliona eura i eto paokovih ponovo kod nas da kupuju![]()
To otvara vrata onda direktno ligama petice i europi, nesto slicno Dinamo sto je uradio sa Eduardom, Modricem i Mandzukicem
Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
Riječ je o transferima iz naših klubova u strane. Da li je dijete nekog kluba ili ne - to je irelevantno. Zapeo si za Duljevića kad ga je Meša pozvao, sad ližeš vlastite brabonjke. Ne poredi pučki klub s jednim od najvećih u državi. To je travestija, momče iz Jablanice.jasmin10 je napisao/la:Jadan pokusaj provokacije.
U reprezentaciji imaš Lulica koji je igrao za jablanicku Turbinu, dok iz F.K. Sarajevo imaš samo Duljevića koji je odigrao dvije prijateljske utakmice za reprezentaciju i klupa je Lulicu. A ne moram ni spominjati da Duljevic nije dijete Sarajeva.
Poslije rata je bolje igrače dala Turbina nego Sarajevo![]()
![]()
Ne brukaj se više.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
De procitaj jos par puta! Gdje sam ja ovdje napisao da ce Sarajevo prodavat igrave kao dinamojasmin10 je napisao/la:A šta si ovdje pisao ?FrancescoTotti je napisao/la: Jasta treba navijat za Paok da prodje, jer ako Gojko u LP pokaze kvalitet nece samo Paok ponovo kupovat![]()
To otvara vrata onda direktno ligama petice i europi, nesto slicno Dinamo sto je uradio sa Eduardom, Modricem i Mandzukicem

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Duljević je neopravdano pozvan i ne znam šta je tu pogrešno.High je napisao/la:Riječ je o transferima iz naših klubova u strane. Da li je dijete nekog kluba ili ne - to je irelevantno. Zapeo si za Duljevića kad ga je Meša pozvao, sad ližeš vlastite brabonjke. Ne poredi pučki klub s jednim od najvećih u državi. To je travestija, momče iz Jablanice.jasmin10 je napisao/la:Jadan pokusaj provokacije.
U reprezentaciji imaš Lulica koji je igrao za jablanicku Turbinu, dok iz F.K. Sarajevo imaš samo Duljevića koji je odigrao dvije prijateljske utakmice za reprezentaciju i klupa je Lulicu. A ne moram ni spominjati da Duljevic nije dijete Sarajeva.
![]()
Ne brukaj se više.
Momče i dalje čekamo da neko iz Sarajeva odigra bitnu ulogu u reprezentaciji kao što to sada radi Lulic ili prije njega Salihamidzic .
Da ostatak BiH daje ili prodaje koliko Jablanica mi bi bili na nivou Njemacke. Tako malen gradic a toliko velikih sportasa.High je napisao/la:A šta će Jablanica prodavati? Tandžare iz Muzeja NOB-a?jasmin10 je napisao/la:High je napisao/la:
Muči li te gastritis ovih dana? Prvo si hraknuo na Duljevića, pa se povukao u rupu i onda isto, bez ikakvih razloga, pišeš o Cimirotu. Uzmi Controloc.![]()
Ko piše loše o Cimirotu ? Znaš li čitati ? Cimirot nije igrač Sarajeva, a ovaj iznad mog posta je pisao kako će Sarajevo prodavati igrače kao i Dinamo.
Polako procitaj sve pa odgovori.
Najbolji BiH trener-Halilhodzic(Jablanica)
Ponajbolji BiH nogometas od nezavisnosti-Salihamidzic(Jablanica)
Najbolji BiH kosarkas-Teletovic(Jablanica)
Jedan od najboljih nogometnih reprezentativaca trenutno-Lulic(Jablanica)
Ne vjerujem da je proporcionalno broju stanovnika ijedno mjesto u BiH ukljucujuci I one najvece gradove sa dobrom infrastrukturom dalo ovoliko sportskih velicina kao ovaj maleni gradic na Neretvi. Jablanica radja velikane I na tome im cestitam kao I cijeloj krsnoj Hercegovini.

To otvara vrata onda direktno ligama petice i europi, nesto slicno Dinamo sto je uradio sa Eduardom, Modricem i Mandzukicem.FrancescoTotti je napisao/la:De procitaj jos par puta! Gdje sam ja ovdje napisao da ce Sarajevo prodavat igrave kao dinamojasmin10 je napisao/la:A šta si ovdje pisao ?FrancescoTotti je napisao/la: Jasta treba navijat za Paok da prodje, jer ako Gojko u LP pokaze kvalitet nece samo Paok ponovo kupovat![]()
Vidiš da poredis Sarajevo sa Dinamom i nadas se da će biti blizu Dinama koji je miljama ispred Sarajeva.
Dubrovnik ne shvata to momak iz kantona Sarajevo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la: To otvara vrata onda direktno ligama petice i europi, nesto slicno Dinamo sto je uradio sa Eduardom, Modricem i Mandzukicem.
Vidiš da poredis Sarajevo sa Dinamom i nadas se da će biti blizu Dinama koji je miljama ispred Sarajeva.

Jel ja to ne smijem poredit ta dva kluba? Ja se to ne smijem nadat da ce Sarajevo biti kao dinamo.pa i jace?
Ja tebe i dalje pitam gdje sam ja to napisao da ce Sarajevo prodavat igrace kao dinamo?
Dok se pozivaju, a bogme i guraju često na teren, Hadžić i slični njemu. koji očajno igraju, Duljević je najmanji problem. Uostalom, momak te je nedavno natjerao da poližeš brabonjačke postove.jasmin10 je napisao/la:Duljević je neopravdano pozvan i ne znam šta je tu pogrešno.High je napisao/la:Riječ je o transferima iz naših klubova u strane. Da li je dijete nekog kluba ili ne - to je irelevantno. Zapeo si za Duljevića kad ga je Meša pozvao, sad ližeš vlastite brabonjke. Ne poredi pučki klub s jednim od najvećih u državi. To je travestija, momče iz Jablanice.jasmin10 je napisao/la:Jadan pokusaj provokacije.
![]()
Ne brukaj se više.
Momče i dalje čekamo da neko iz Sarajeva odigra bitnu ulogu u reprezentaciji kao što to sada radi Lulic ili prije njega Salihamidzic .

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ti stvarno ne shvatas. Pa napisao da će se desiti nešto slično kao i s Dinamom.FrancescoTotti je napisao/la:jasmin10 je napisao/la: To otvara vrata onda direktno ligama petice i europi, nesto slicno Dinamo sto je uradio sa Eduardom, Modricem i Mandzukicem.
Vidiš da poredis Sarajevo sa Dinamom i nadas se da će biti blizu Dinama koji je miljama ispred Sarajeva.![]()
![]()
Jel ja to ne smijem poredit ta dva kluba? Ja se to ne smijem nadat da ce Sarajevo biti kao dinamo.pa i jace?
Ja tebe i dalje pitam gdje sam ja to napisao da ce Sarajevo prodavat igrace kao dinamo?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gdje sam napisao da ce se to desit!?? De prosvijetli me levatu???jasmin10 je napisao/la:Ti stvarno ne shvatas. Pa napisao da će se desiti nešto slično kao i s Dinamom.FrancescoTotti je napisao/la:jasmin10 je napisao/la: To otvara vrata onda direktno ligama petice i europi, nesto slicno Dinamo sto je uradio sa Eduardom, Modricem i Mandzukicem.
Vidiš da poredis Sarajevo sa Dinamom i nadas se da će biti blizu Dinama koji je miljama ispred Sarajeva.![]()
![]()
@dubrovnik,
niko to ne spori i hvala Bogu pa je tako. Riječ je o transferima, ništa više.
niko to ne spori i hvala Bogu pa je tako. Riječ je o transferima, ništa više.
Srao si po Jablanici, obukao si se, tako da prvo to moraš polizati
Salihamidzic i Berberovic u istoj rečenici
Braco glumio uvrijedjenu mladu

Salihamidzic i Berberovic u istoj rečenici

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kad ti imas muda stavit turbinu i Sarajevo u istu recenicu onda on smije poredit i Rustemovica sa Salihamidzicem 
I dalje ti ne rece gdje sam ja rekao da ce sarajevo prodavat igrace kao dinamo???????

I dalje ti ne rece gdje sam ja rekao da ce sarajevo prodavat igrace kao dinamo???????
Prvo si glupetao o tome da FKS igrače neće prodati za neke veće pare, pa si se onda, kad si se iskandžijao, okrenuo priči ko je čije dijete.jasmin10 je napisao/la:Srao si po Jablanici, obukao si se, tako da prvo to moraš polizati![]()
Salihamidzic i Berberovic u istoj rečenici![]()

S tobom ne vrijedi raspravljati.
High je ničim izazvan spomenuo Jablanicu kojoj može samo biti zahvalan s obzirom na broj sportista koje je dao ovaj mali gradić na Neretvi. I jedini se ti ponašao kao dijete jer u nedostatku argumenata si spomenuo Jablanicu. Ti stvarno misliš da neko očekuje da Turbina prodaje igrače ?
Kada Sarajevo podje prodavati igrače za velike pare onda se javi, nadam se samo da će izbaciti nekog igrača od kojeg će i reprezentacija imati koristi.

High je ničim izazvan spomenuo Jablanicu kojoj može samo biti zahvalan s obzirom na broj sportista koje je dao ovaj mali gradić na Neretvi. I jedini se ti ponašao kao dijete jer u nedostatku argumenata si spomenuo Jablanicu. Ti stvarno misliš da neko očekuje da Turbina prodaje igrače ?
Kada Sarajevo podje prodavati igrače za velike pare onda se javi, nadam se samo da će izbaciti nekog igrača od kojeg će i reprezentacija imati koristi.

Nek neko dječku napiše koliko je PAOK platio za Cimirota. Vjerovatno je to mala para za bh. navike. Ali to je nedostatak argumenata i dječije ponašanje. 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Cuj ne vrijedi raspravljat.. Naravno kad nemas argumenta. Prozvao si me iz cista mira!
FK Sarajevo je najveci klub u drzavi, klub koji prodaje igrace za najvece novce u ovoj drzavi pa koliko god to malo bilo u svjetskim okvirima! Ti si taj koji degradira to! Ti si taj koji ne dopusta navijacima najveceg kluba u drzavi ni da se nadaju da ce biti jos bolje! Ti si taj koji je omalovazavao i Cimirota i Duljevica..
Ko si ti??? Koji je tvoj argument!? Taj sto si iz Jablanice? Teletovic i Lulic su tvoji argumenti?
Idi uci drkat djecace .
FK Sarajevo je najveci klub u drzavi, klub koji prodaje igrace za najvece novce u ovoj drzavi pa koliko god to malo bilo u svjetskim okvirima! Ti si taj koji degradira to! Ti si taj koji ne dopusta navijacima najveceg kluba u drzavi ni da se nadaju da ce biti jos bolje! Ti si taj koji je omalovazavao i Cimirota i Duljevica..
Ko si ti??? Koji je tvoj argument!? Taj sto si iz Jablanice? Teletovic i Lulic su tvoji argumenti?
Idi uci drkat djecace .
Za koliko mi prodasmo Cimirota? Zaboravio sam.FrancescoTotti je napisao/la:Cuj ne vrijedi raspravljat.. Naravno kad nemas argumenta. Prozvao si me iz cista mira!
Idi uci drkat djecace .

Dječače 1 300 000 je veliki iznos ? Pa lik je izdominirao Borussiu, prekucao našu ligu, dobio neke minute protiv Izraela o tebi je to velik iznos ?
Liga nam je u ****, ali najbolji igrači lige moraju ići za veće pare.
Tebi ću još jednom ponoviti da s tobom nemam namjeru raspravljati
ali Sarajevo ispred Želje 
Liga nam je u ****, ali najbolji igrači lige moraju ići za veće pare.
Tebi ću još jednom ponoviti da s tobom nemam namjeru raspravljati

Trenutno korisnika/ca: Homelander, Zglavkar i 37 gostiju.