dema je napisao/la:prvo cestitke navijacima lakersa koji su cijele godine bili tu drago mi je zbog njih da su lakersi dobili
drugo jordan je najbolji brojke nisu toliko bitne koliko to da je on uvijek bio najbolji igrac na terenu nije nikad izgubio finale nikad mu nije trebao jak centar tipa shaq ili gasol koji bi bio mvp dok je on na terenu onima koji ga ne pamte ne mogu opisat tu dominaciju toliko muda nije imao nijedan sportista uopste
kobe je u ovom finalu imao los postotak suta ali borio se titula mvp zasluzeno ali i da je gasol to dobio ne bi bilo nezasluzeno
ovaj clanak gore svaka cast
Ja nemogu pricati o Jordanu..ono sto sam gledao,je MAESTRALNO. Al to je 20 ak utakmica. Al nemogu ja o njemu pricati na osnovu toga da je dobar ili ne. Ja NBA,LA Lakerse ,Kobe Bryanta pratim vise od 10 godina... Ja o Kobeju mogu pricati danima i danima,na osnovu svega sto sam vidio i dozivio ovih godina.
Ja Jordana postujem,Stocktona,Malonea,Jabbara,Jamesa i mnoge druge...al Kobe je za mene najbolji. Uzivao sam njega gledajuci,i vjerujete biti ce mi tesko kad on jednog dana ode u penziju.