MislimChinaglia je napisao/la:je li mislis da je ponuda Splita toliko izdasnija od ponuda Slobode i Zrinjskog, pa da ode tamoTzXHc je napisao/la:Džidić će vjerovatno doći, a za Karića čisto sumnjam. Mislim da će on u Split...
licno ne vjerujem i vjerujem da ce ostat' ovdje
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Dzidic 

Zadnja izmjena: Mago, dana/u 01 jun 2016, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najvece bi pojacanje od svih nabrojanih u zadnjih 15 dana bio onaj iz Srbije sto igra krilo u Bugarskoj ili gdje vec ...
Danas su s Azmir Husic Fan page objavili prije svih medija. Hajde da vidimo i to 

Niko, niko, samo Sloboda
on ili onaj drugi, neka dođe jedan od njih dvojice, supertuzlak1987 je napisao/la:Najvece bi pojacanje od svih nabrojanih u zadnjih 15 dana bio onaj iz Srbije sto igra krilo u Bugarskoj ili gdje vec ...
NIKO MI NE OD KOLIKO TRAJE OVA TENDERSKA PROCEDURA ZA ISTOK ZALBENI ROK I TO NAJ DUZE
pa ja objavio u petak nek potvrde ovi sto su dobili inboxkatarakta je napisao/la:Danas su s Azmir Husic Fan page objavili prije svih medija. Hajde da vidimo i to

Ajde onda obraduj nas i sa Dzidicemfukare987 je napisao/la:pa ja objavio u petak nek potvrde ovi sto su dobili inboxkatarakta je napisao/la:Danas su s Azmir Husic Fan page objavili prije svih medija. Hajde da vidimo i to

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Šta bi sa Zeca, zna l' neko?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
papa mrkvuAerials je napisao/la:Šta bi sa Zeca, zna l' neko?
Bravo, sviju mifukare987 je napisao/la:pa ja objavio u petak nek potvrde ovi sto su dobili inboxkatarakta je napisao/la:Danas su s Azmir Husic Fan page objavili prije svih medija. Hajde da vidimo i to

Niko, niko, samo Sloboda
Imal sta jos za inboxa? Ja ni prvu turu nisam dobio 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Jest vala, nek i nas neko ispostujeDoeTz je napisao/la:Imal sta jos za inboxa? Ja ni prvu turu nisam dobio

Jedan grad, jedna ljubav!
- Probisvjet
- Kontakt:
A danas bi mogao neko

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Samooo bahato Azmire neka crknu dusmani
Stizu zeljena pojacanja

Stizu zeljena pojacanja

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Pa daj ne budite škrti na informacijama ako znate štaAgamemnon je napisao/la:Samooo bahato Azmire neka crknu dusmani![]()
![]()
Stizu zeljena pojacanja

Barem za nas paćenike sa foruma da saznamo što prije
teški su momenti iščekivanja i hoćel i kad koji portal objaviti.
dajte makar u PP

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Poslije raspisivanja tendera ponuđači imaju 45 dana da dostave svoje ponude. Poslije izabira izvođača radova ostali imaju 15 dana žalbenog roka. Taman pred izbore ako ga raspišu u ovom mjesecu.adnan27 je napisao/la:NIKO MI NE OD KOLIKO TRAJE OVA TENDERSKA PROCEDURA ZA ISTOK ZALBENI ROK I TO NAJ DUZE
- Probisvjet
- Kontakt:
Nista PP. Zelimo da neki po prvi put osjete kolektivno-grupni orgazam.Mortus je napisao/la:Pa daj ne budite škrti na informacijama ako znate štaAgamemnon je napisao/la:Samooo bahato Azmire neka crknu dusmani![]()
![]()
Stizu zeljena pojacanja![]()
dajte makar u PP

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
jeb_aji ga tam'.Probisvjet je napisao/la:Nista PP. Zelimo da neki po prvi put osjete kolektivno-grupni orgazam.Mortus je napisao/la:Pa daj ne budite škrti na informacijama ako znate štaAgamemnon je napisao/la:Samooo bahato Azmire neka crknu dusmani![]()
![]()
Stizu zeljena pojacanja![]()
dajte makar u PP
doživljavam ga redovito i svakodnevno na ovom forumu

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.