poslat cemo Dzenu da se konsultuje sa njimHigh je napisao/la:Treba Ješića pitati, valjda ima neku preporuku.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
poslat cemo Dzenu da se konsultuje sa njimHigh je napisao/la:Treba Ješića pitati, valjda ima neku preporuku.
Ima li smo i proslu sezonu, pa nam je ekipa odron. Ne znam na cemu baziras optimizan. Hurtic jeste parmak, al nam je on najmanji problem, on je samo kolateralna steta.jurisicduska je napisao/la:Imamo najveći budžet u ligi i nemojte s tim smarati. Biće ekipa dobra, jedino me Hurtić brine.
To je to!pasica je napisao/la:Ima li smo i proslu sezonu, pa nam je ekipa odron. Ne znam na cemu baziras optimizan. Hurtic jeste parmak, al nam je on najmanji problem, on je samo kolateralna steta.jurisicduska je napisao/la:Imamo najveći budžet u ligi i nemojte s tim smarati. Biće ekipa dobra, jedino me Hurtić brine.
I koliko ce nam love iz budzeta otici na rijesavanje Kramara, Cezara, Emersona...?
Odlazi Dino, Edis & co???bordoakapitar je napisao/la:Navodno, slijede strasno dobre stvari u narednom periodu, pojacanja takoder, ali ja nista ne vjerujem dok se ne desi...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
ne brini nece oni nidjeSiouxLukavac je napisao/la:Odlazi Dino, Edis & co???bordoakapitar je napisao/la:Navodno, slijede strasno dobre stvari u narednom periodu, pojacanja takoder, ali ja nista ne vjerujem dok se ne desi...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ne može se onda reći da slijede strašno dobre stvari. Pogledaj trenutno situaciju, ali dobro, s obzirom koliko su ekipu srozali, i pojačanje tipa Hodžić i slični, su strašno dobra pojačanja, kad pogledaš šta imaš.THEC je napisao/la:ne brini nece oni nidjeSiouxLukavac je napisao/la:Odlazi Dino, Edis & co???bordoakapitar je napisao/la:Navodno, slijede strasno dobre stvari u narednom periodu, pojacanja takoder, ali ja nista ne vjerujem dok se ne desi...
Sent from my LG-D855 using Tapatalkali ko sto vec rekoh par dobrih pojacanja, nastavak gradnje akademije i 'kupovina' zemljista za stadion(ovo samo primjer dajem, nemam nikakvu informaciju oko ovog, da ne bude zabune
) i onda cemo ja, ti, peti deseti da budemo neprijatelji kluba jer tjeramo ove divne ljude koji rade odlicne stvari za Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, rimljanin90, zagorski i 22 gosta.