FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 02 jun 2016, 00:06

franklampard8 je napisao/la:Hebib i Hodzic, desna strana zavrsena.
Jadni smo mi ako sa Hebibovicem rjesavamo stranu! Jednom se uvjerili da ne moze igrati u FCS i sad bi ga trebali ponovo dovesti? On je u rangu Okica otprilike... Otkad sam vidio Bekica u reprezentaciji, vise nista me ne moze iznenaditi... Place mi se kad vidim ko sve igra u nasem Sarajevu!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 jun 2016, 00:11

bordoakapitar je napisao/la:
Jadni smo mi ako sa Hebibovicem rjesavamo stranu! Jednom se uvjerili da ne moze igrati u FCS i sad bi ga trebali ponovo dovesti? On je u rangu Okica otprilike... Otkad sam vidio Bekica u reprezentaciji, vise nista me ne moze iznenaditi... Place mi se kad vidim ko sve igra u nasem Sarajevu!

Hebibovic nije dobio ni priliku da igra kako bog zapovjeda.
Ne znam da je uspio uvezati tri utakmice kao starter.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 02 jun 2016, 00:13

bordoakapitar je napisao/la:

Cuj Hebibovic jad od igraca u duel igri ko zena,Kadusic je za ovu dvojicu gigant,brzinom,snagom itd joj Hurtica strucnjaka bice definitvno jad sezona al nije da nismo navikli

xbox
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la xbox » 02 jun 2016, 00:24

Definitivno ovdje ima placenika da nemir i laz unose. Gdje su oni sto su govorili da za kifle nemamo da nikakva pojacanja ne ocekujemo? Kad buuum najaceg igraca dovedemo. Gori su interni dusmani od bilo kojeg protivnickog navijaca.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 02 jun 2016, 00:29

xbox je napisao/la:Definitivno ovdje ima placenika da nemir i laz unose. Gdje su oni sto su govorili da za kifle nemamo da nikakva pojacanja ne ocekujemo? Kad buuum najaceg igraca dovedemo. Gori su interni dusmani od bilo kojeg protivnickog navijaca.
Slazem se sa tobom,al o kakvim pojacanjima pricas i najboljim igracima mislis na Hebibovica curicu?

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 02 jun 2016, 00:30

Dusan Hodzic .

Hebibovic ce dokazati aBd da je ion pojacanje.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 02 jun 2016, 00:31

Evo udarnika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 02 jun 2016, 00:33

joj nemojte opet hebiba eto sviju vam

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 02 jun 2016, 00:36

kakav Hodzic, Said ce biti najvece pojacanje, dje ce ko s babukom :D
Pyro is not a crime !

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 02 jun 2016, 00:37

Ne znam o kakvim placenicima pricas, ali ja stvari gledam realno i mogu ti reci da me sa ovim igrackim kadrom vec pomalo hvata panika za sljedecu sezonu. Ako se ne dovedu bar 3 (po jedan u svakoj liniji) pojacanja, ne gine nam opet apstinencija od evrope.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 jun 2016, 00:38

A Hebibovic je svakako nas,ne radi ni o kakvom ponovnom dovodenju. Ako se misli na Hodzica,po cemu je to on 'najjaci igrac'. Kad bi doveli recimo Memisevica,Ordagica,Redzica i sl.,ponajbolje igrace lige,a usto i igrace za koje valja malo vise odrijesiti kesu pa platiti obestecenje maticnim klubovima,to bi bilo nesto. A ovako Hodzic (ako uopste dode) dobar igrac,ali ne i odlican,jos usto slobodan,tu ce biti samo da pojaca konkurenciju na desnoj strani nista vise. Uostalom vezni red nam je bio najkriticniji i tu su najpotrebnija vrhunska pojacanja.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 02 jun 2016, 00:39

Dok majkl ne potvrdi nema ništa od Saida.
Keve mi žao mi nekad majkla koliko smo ga puta kolektivno i čoporativno nagazili nije humano.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 jun 2016, 00:39

zagorski je napisao/la:A Hebibovic je svakako nas,ne radi ni o kakvom ponovnom dovodenju. Ako se misli na Hodzica,po cemu je to on 'najjaci igrac'. Kad bi doveli recimo Memisevica,Ordagica,Redzica i sl.,ponajbolje igrace lige,a usto i igrace za koje valja malo vise odrijesiti kesu pa platiti obestecenje maticnim klubovima,to bi bilo nesto. A ovako Hodzic (ako uopste dode) dobar igrac,ali ne i odlican,jos usto slobodan,tu ce biti samo da pojaca konkurenciju na desnoj strani nista vise. Uostalom vezni red nam je bio najkriticniji i tu su najpotrebnija vrhunska pojacanja.
Svaka cast.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 jun 2016, 00:42

Imamo najveći budžet u ligi i nemojte s tim smarati. Biće ekipa dobra, jedino me Hurtić brine.

Hodžić, Husejinović... Idemo dalje.

Dva Portugalca u petak hahahaha.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 02 jun 2016, 00:42

zagorski je napisao/la:A Hebibovic je svakako nas,ne radi ni o kakvom ponovnom dovodenju. Ako se misli na Hodzica,po cemu je to on 'najjaci igrac'. Kad bi doveli recimo Memisevica,Ordagica,Redzica i sl.,ponajbolje igrace lige,a usto i igrace za koje valja malo vise odrijesiti kesu pa platiti obestecenje maticnim klubovima,to bi bilo nesto. A ovako Hodzic (ako uopste dode) dobar igrac,ali ne i odlican,jos usto slobodan,tu ce biti samo da pojaca konkurenciju na desnoj strani nista vise. Uostalom vezni red nam je bio najkriticniji i tu su najpotrebnija vrhunska pojacanja.
Hodzic je u rangu ovih sto si nabrojao,Redzica spominjes po cemu je on ispred Hodzica? Svi oni su prinove dok ne pokazu suprotno kod nas

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 jun 2016, 00:44

jurisicduska je napisao/la:Imamo najveći budžet u ligi i nemojte s tim smarati. Biće ekipa dobra, jedino me Hurtić brine.

Hodžić, Husejinović... Idemo dalje.

Dva Portugalca u petak hahahaha.

garant onaj alan iz brage :urnebes:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 02 jun 2016, 00:46

ma reko sam vec Samir Radovac iz Porta - Ruben Neves :D al pokusali papci da nam uvale Varelu i Evandra, no Dino je to izricito odbio, misle oni njega zajebati :lol: :lol:
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 02 jun 2016, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 02 jun 2016, 00:47

Citava poenta je u tome sto se raspadamo i sto nece niko doci. Sad jel neko dobar igrac 100 ljudi ce reci da 100ljudi ce reci ne. Po meni je medju najboljim.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 jun 2016, 00:48

zagor1987 je napisao/la:
Hodzic je u rangu ovih sto si nabrojao,Redzica spominjes po cemu je on ispred Hodzica? Svi oni su prinove dok ne pokazu suprotno kod nas
Po tome sto je dobar i mlad igrac,a igra na pozicijama na kojima nam je neophodan totalni remont i na kojima je bolji od ovih igraca koje trenutno imamo u vezi.
A slazem se s tim da su svi prinove dok ne dokazu suprotno. Bar mi smo to do sada naucili.

High

Post Postao/la High » 02 jun 2016, 00:49

Treba Ješića pitati, valjda ima neku preporuku.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 32 gosta.