FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
JEDAN JE MATO JAJALO!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Na krilo ideLakoste je napisao/la:

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
ima jos neki jajalo hmmRule_hz je napisao/la:JEDAN JE MATO JAJALO!!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ne pisem cesto al kad nesto saznam onda podijelim sa bracom. U naredna 2-3 dana tj do kraja sedmice cemo definitivno znati sta ove godine mozemo da ocekujemo....borba za titulu ili borba za evropu jer se nesto treba desiti sutra ili do kraja sedmice...toliko od mene pozzz svima
E jesi nam puno i rekao. Svaka castado-hz je napisao/la:Ne pisem cesto al kad nesto saznam onda podijelim sa bracom. U naredna 2-3 dana tj do kraja sedmice cemo definitivno znati sta ove godine mozemo da ocekujemo....borba za titulu ili borba za evropu jer se nesto treba desiti sutra ili do kraja sedmice...toliko od mene pozzz svima

zlo87 je napisao/la:ima jos neki jajalo hmmRule_hz je napisao/la:JEDAN JE MATO JAJALO!!!
moj brate samo nam je jedan donio tooliko radosti na onoj mrtvoj sugvici kad je okreno petoricu u sesnestercu smradova u kupu

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
money buraz19FKS46 je napisao/la:E jesi nam puno i rekao. Svaka castado-hz je napisao/la:Ne pisem cesto al kad nesto saznam onda podijelim sa bracom. U naredna 2-3 dana tj do kraja sedmice cemo definitivno znati sta ove godine mozemo da ocekujemo....borba za titulu ili borba za evropu jer se nesto treba desiti sutra ili do kraja sedmice...toliko od mene pozzz svima

Re: Odg: FK Sarajevo
Imat ćemo, imat ćemo...
Dosta za cetvrto mjesto 

-
- Kontakt:
Rule_hz je napisao/la:JEDAN JE MATO JAJALO!!!

Nikad' bolji nije igrao poslije agresije u FKS! PROFESIONALAC, MAŠINA, MENTOR (Cimijev)!

pa Gojko mu je zivotno zahvalan i sam je jedne prilike rekao medju rajom dolje na parkingu Haseta Mato je moj mentor!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- franklampard8
- Kontakt:
"a pamtit ce se njegov gol u kupu, kad je svojom ljevicom utisao rupu"Rule_hz je napisao/la:zlo87 je napisao/la:ima jos neki jajalo hmmRule_hz je napisao/la:JEDAN JE MATO JAJALO!!!
moj brate samo nam je jedan donio tooliko radosti na onoj mrtvoj sugvici kad je okreno petoricu u sesnestercu smradova u kupu
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Tako i ja mislim.....franklampard8 je napisao/la:Hebib i Hodzic, desna strana zavrsena.

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Slaze se ona @duskina utopijska ekipaDBR1987 je napisao/la:Tako i ja mislim.....franklampard8 je napisao/la:Hebib i Hodzic, desna strana zavrsena.idemo dalje...

U petak se nasi vracaju iz portugala

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- franklampard8
- Kontakt:
Prije da ce dovest Portovog Vusljanina.THEC je napisao/la:kad Dino dovede na posudbu Portovog Radovca
1946
ma da se ne lazemo, svaki igrac Porta bi nam pojacanje bio, koje smo mi srece ovaj ako bude dovodio kakve igrace doci ce iz trece portugalske ligefranklampard8 je napisao/la:Prije da ce dovest Portovog Vusljanina.THEC je napisao/la:kad Dino dovede na posudbu Portovog Radovca

Pyro is not a crime !