Uzeo je on papire iz Celika vec, znaci dosadilo mu je. Pored sto nije imao primanja, morao je i da daje pare u nekim slucajevima..Coraco je napisao/la:Pored Tomića, nama treba još jedan lijevi bek pa tipujte![]()
Sumnjam u dolazak Džidića i mislim da će nebitno od situacije ostati u Čeliku, ljubav ima pare mu ne trebaju.
I volio bih više njega nego Karića kao pojačanje.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
@coraco pa Džidić je slobodan igrač, sam je tražio papire i dobio ih je.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
sada bez zajebancije, ako mogu ovi tamnoputi igraci, jedan polu-profesionalac, drugi nije igrao dvije godine i za 7 godina upisao 20 nastupa, onda moze i Borgi doci na probu :salut:Coraco je napisao/la:Pored Tomića, nama treba još jedan lijevi bek pa tipujte :mrgreen:
sutra ocekujem naj manje kaudia i zeca I MAKAR JEDNOG IZ CELIKA 

Hmm to mi je promaklo da je uzeo papire. Baš zbog toga što je platio pripreme, karantine i šta još uz to mislio sam da će svejedno i dalje ostati u Čeliku.tuzlak1987 je napisao/la:Uzeo je on papire iz Celika vec, znaci dosadilo mu je. Pored sto nije imao primanja, morao je i da daje pare u nekim slucajevima..Coraco je napisao/la:Pored Tomića, nama treba još jedan lijevi bek pa tipujte![]()
Sumnjam u dolazak Džidića i mislim da će nebitno od situacije ostati u Čeliku, ljubav ima pare mu ne trebaju.
I volio bih više njega nego Karića kao pojačanje.
@chini naravno da može

PA NORMALNO DA MOZE SVI MOGU DOCI NA PROBU KO GOD ZELIChinaglia je napisao/la:sada bez zajebancije, ako mogu ovi tamnoputi igraci, jedan polu-profesionalac, drugi nije igrao dvije godine i za 7 godina upisao 20 nastupa, onda moze i Borgi doci na probuCoraco je napisao/la:Pored Tomića, nama treba još jedan lijevi bek pa tipujte![]()
pa sta onda sere joksimovicadnan27 je napisao/la:PA NORMALNO DA MOZE SVI MOGU DOCI NA PROBU KO GOD ZELIChinaglia je napisao/la:sada bez zajebancije, ako mogu ovi tamnoputi igraci, jedan polu-profesionalac, drugi nije igrao dvije godine i za 7 godina upisao 20 nastupa, onda moze i Borgi doci na probu :salut:Coraco je napisao/la:Pored Tomića, nama treba još jedan lijevi bek pa tipujte :mrgreen:
Ko vodi onu stranicu azmir husic fun page. Eno pise da ce uskoro biti jedan od najvecih transfera premijer lige.
Da nam nece doci serif hasic iz mladosti
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

- tuzlak1987
- Kontakt:
Serif je vec kod nas bio pola godine ili godinu. Dobro je tada igrao, ali je to bilo vrijeme kada smo vec poceli da se raspadamodjulba je napisao/la:Ko vodi onu stranicu azmir husic fun page. Eno pise da ce uskoro biti jedan od najvecih transfera premijer lige.

Borogovac -> Chanda Chamke
Đe pinoglavi
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Nisam ulazio cijeli dan na forum pa poceo citati sve danasnje postove i odmah poletio da odgovorim na 1. post, a tek sad pred kraj vidim komentare i video o njemustaragarda je napisao/la:pa citaj malo beduin,majka mu staraBeduin je napisao/la:Pametan momak i iskren, sa 26 godina iz HNL-a preci u Slobodi koja igra Federalnu ligu bi bio i vise nego korak nazad za njega. Ako vrijedi onda je dobrodosao, a iskreno ne znam u kakvoj je formi i koje su mu odlike.SaltCityAttack je napisao/la:Sta je izjavljivao Tomic ? ...i kakav je sad omal sta od njega....

Kmice necu komentarisati dok ne odrade pripreme, barem. Ali ne mirisem ih nikako, pogotovo ovog Andersona, jer ako ovaj drugi bude kosijaner kojeg prizeljkujemo, onda ce tesko imati konkurenciju u Slobodi.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 01 jun 2016, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
joj koliko ste mi fora pokraliwobly92 je napisao/la:Đe pinoglavi
plagijatori obicni, smislite nesto svoje
Uskoro otkrivamo jedan od najvećih transfera Premijer Lige!
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Sjecam ga se. Dobar je bio.tuzlak1987 je napisao/la:Serif je vec kod nas bio pola godine ili godinu. Dobro je tada igrao, ali je to bilo vrijeme kada smo vec poceli da se raspadamodjulba je napisao/la:Ko vodi onu stranicu azmir husic fun page. Eno pise da ce uskoro biti jedan od najvecih transfera premijer lige.
Nek odgovore hoćel' večeras ili sutra, da ne refreshujem stranicu svakim 6 sekundidjulba je napisao/la:Ko vodi onu stranicu azmir husic fun page. Eno pise da ce uskoro biti jedan od najvecih transfera premijer lige.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ako bude bomba kao sa Jimmy Floyd Hasselbaink

Benko, F.K Sarajevo ---> F.K Slobodaadnan27 je napisao/la:Uskoro otkrivamo jedan od najvećih transfera Premijer Lige!

Džidić će vjerovatno doći, a za Karića čisto sumnjam. Mislim da će on u Split...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
je li mislis da je ponuda Splita toliko izdasnija od ponuda Slobode i Zrinjskog, pa da ode tamoTzXHc je napisao/la:Džidić će vjerovatno doći, a za Karića čisto sumnjam. Mislim da će on u Split...
licno ne vjerujem i vjerujem da ce ostat' ovdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.