FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Svakako ćemo suditi na kraju prelaznog roka o istom, ali ne bismo trebali uprskati stvari dva puta zaredom. Loše odrađen zimski prelazni rok nas je koštao trofeja, izgubili smo svježinu kad je bilo najpotrebnije, sada moramo ući u sezonu jači nego ikada jer nam motiva i gladi za uspjehom sigurno neće nedostajati
Kada su u pitanju pojačanja, najbolje je prepisati recept Zrinjskog. Pokupiti najbolje igrače iz naše lige, naravno one koji odgovaraju našem sistemu, i tako ćemo ubiti dvije muhe jednim udarcem - osnažiti vlastite redove i istovremeno oslabiti protivnike. Oni su primjer dobrog poslovanja u našoj ligi, šute i rade, zato redovno osvajaju titule iz sjene.

Kada su u pitanju pojačanja, najbolje je prepisati recept Zrinjskog. Pokupiti najbolje igrače iz naše lige, naravno one koji odgovaraju našem sistemu, i tako ćemo ubiti dvije muhe jednim udarcem - osnažiti vlastite redove i istovremeno oslabiti protivnike. Oni su primjer dobrog poslovanja u našoj ligi, šute i rade, zato redovno osvajaju titule iz sjene.
DoeTz je napisao/la:Nadam se da je Karic

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Joj Husare
jesu li ova dvojica pod njegovom komandom?

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
@chinaglia jesu li se to kone obradovale, pa te strah spopao hehe...
Valjda će ovo Husref provjeriti i odlučiti na kraju.
Valjda će ovo Husref provjeriti i odlučiti na kraju.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Eto vam crnci jeste ih prizivali ko ozebo sunce
.Mozda se momci pokazu kao pojacanja mozda ima mjesta za napredak jbg nemojte ni vi prerano osudjivati ali da su pojacanja koja sam ocekivao nisu, realno malo smo se i zaletili ali sa razlogom nadam se da je ovo tek pocetak i da nas u sl danima ocekuju prava pojacanja 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Nije isto, ovi "stranci" i to što spominjete Ivetića,Veselinovića pa i Sarića i ostale. Razlike su drastične.
Pod jedan: mi smo tad sklapali ekipu za opstanak a sad je sklapamo za titulu.
Pod dva: Ivetić nije nepoznat igrač u BiH okvirima, (igrao je za Velež,Borac,Olimpik, mlađe selekcije BiH i Koper), Veselinović je došao iz Češke lige iz njihovog najjačeg klupa Viktoria Plzen, mada je bio po pozajmicama i stigao je sa 22g.
Ostali par igrača jesu uletjeli kao padobranci (Mehmedagić,Sarić)
Od ova dva tamnoputa igrača, jedan ima 26g. i već jako dugo(2g.) nije igrao profesionalni fudbal, drugog igrača ne pozna ni transfermarket (taj pozna i juniore FK Sloboda pa se orijentišite kakav je to igrač). Dobra stvar je što su prvo došli na probu ali klub koji ima ambicije da prođe "kolo,dva" u kvalifikacijama za EL i klup koji napada trofej u BHTPL takve igrače ne treba ni na probu dovoditi.
Mi kao klub nemamo platežnu moć da dovodimo igrače iz "EU" zemalja kao i ovih istočnih bogatih. Nemamo para da damo igračima plate. Niko nije ni očekivao neke extra igrače u tim okvirima ali nismo očekivali ni amatere. Stvarno ne znam ko je preporučio ove igrače jer ono bukvalno ako ga ne poznaješ lično i ne znaš za njega.
Što se tiče stranaca, mi bi trebali ganjati ove iz J.Amerike i Afrike ali iz tih liga direktno. Ti igrači su jeftini (jeftiniji bolje rečeno) a imaju želju da dođu u europu i standard im nije bog zna šta (Afričke lige pogotovo). S ulaganjem novca u te igrače imali bi šanse i da zaradimo kasnije.
Pod jedan: mi smo tad sklapali ekipu za opstanak a sad je sklapamo za titulu.
Pod dva: Ivetić nije nepoznat igrač u BiH okvirima, (igrao je za Velež,Borac,Olimpik, mlađe selekcije BiH i Koper), Veselinović je došao iz Češke lige iz njihovog najjačeg klupa Viktoria Plzen, mada je bio po pozajmicama i stigao je sa 22g.
Ostali par igrača jesu uletjeli kao padobranci (Mehmedagić,Sarić)
Od ova dva tamnoputa igrača, jedan ima 26g. i već jako dugo(2g.) nije igrao profesionalni fudbal, drugog igrača ne pozna ni transfermarket (taj pozna i juniore FK Sloboda pa se orijentišite kakav je to igrač). Dobra stvar je što su prvo došli na probu ali klub koji ima ambicije da prođe "kolo,dva" u kvalifikacijama za EL i klup koji napada trofej u BHTPL takve igrače ne treba ni na probu dovoditi.
Mi kao klub nemamo platežnu moć da dovodimo igrače iz "EU" zemalja kao i ovih istočnih bogatih. Nemamo para da damo igračima plate. Niko nije ni očekivao neke extra igrače u tim okvirima ali nismo očekivali ni amatere. Stvarno ne znam ko je preporučio ove igrače jer ono bukvalno ako ga ne poznaješ lično i ne znaš za njega.
Što se tiče stranaca, mi bi trebali ganjati ove iz J.Amerike i Afrike ali iz tih liga direktno. Ti igrači su jeftini (jeftiniji bolje rečeno) a imaju želju da dođu u europu i standard im nije bog zna šta (Afričke lige pogotovo). S ulaganjem novca u te igrače imali bi šanse i da zaradimo kasnije.
uh kad bi dzidic iz celika dosao, lijevo tomic, kostic dzidic, desno neko bolji od efendica
i bobic na golu, odbrana beton 

-
- Kontakt:
fukare987 je napisao/la:uh kad bi dzidic iz celika dosao, lijevo tomic, kostic dzidic, desno neko bolji od efendicai bobic na golu, odbrana beton

Auuu ako je Dzidic
To bi bilo ubjedljivo najbolje pojacanje iz nase lige. Kakvu bi onda tek odbranu imali

To bi bilo ubjedljivo najbolje pojacanje iz nase lige. Kakvu bi onda tek odbranu imali

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
gledaj, to je zajebancija, a sada to sto vi to ne kontate, sta vam mogustaragarda je napisao/la:daj brate,koji ti je racku...moras imat neke granice,jbt
toliko ne kontate zajebanciju da mi prijetite batinama :lol:
al' ajde, ko konta, konta, ko ne konta, ne mora ni kontat'
-
- Interni moderator
- Kontakt:
hajde eto ja ne kontam al de molim te nemoj ovo ni u sali pisat...eto ako te mogu zamolitChinaglia je napisao/la:gledaj, to je zajebancija, a sada to sto vi to ne kontate, sta vam mogustaragarda je napisao/la:daj brate,koji ti je racku...moras imat neke granice,jbt
toliko ne kontate zajebanciju da mi prijetite batinama![]()
al' ajde, ko konta, konta, ko ne konta, ne mora ni kontat'
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ljudi ne sudite ljudima dok ne prodju probu ima klub u jednoj opstini u parizu igraju 4 ligu francuske a imaju fudbalere koji bi sigurno igrali u bilo kojem klubu u bih ne sudite dok ne vidimo pa dolaze na probu a znamo da kod husrefa se ne prolazi lahko na probi
hajmo iskreno ko je cuo prije za kaudia a vidi dobar fudbaler
Haha, hajde ne furaj naskinder_jaje je napisao/la:
![]()

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Ma nista jos nije sigurno ne zelim biti neko ko baca supljewobly92 je napisao/la:Haha, hajde ne furaj naskinder_jaje je napisao/la:
![]()
Više bih volio njega nego Karića iskreno.

-
- Kontakt:
joj kad ga Učača i Anderson izvade
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Blackmore2 je napisao/la:joj kad ga Učača i Anderson izvade

Moras.. ja ocekujem prava pojacanja pred Kupres.DoeTz je napisao/la:Jesmo bas te smo ocekivali. Ne zelim da smirim dozivljaj.harry_90 je napisao/la:Azmir fino objasni,dolaze na probu ako ne zadovolje noga,a vidim pojedinci se sokirali i prave pametni..ocekivali nekog tipa Yaya Toure ili Drogbe..
Smirite malo dozivljaje..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Joj kolko ste dosadni s neosnovanim kritikama. Pa Ordagic (2 BiH liga), Saric (2 Hrv liga) i Veselinovic (2 Cze liga) su stigli iz poluprofesionalnih liga, a kod nas haraju! Zivim za dan kad ce se kod nas novim stvarima prvo dat malo vremena, a tek onda kritikovat 

A sad adio...
Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 3 gosta.