miky_hz je napisao/la:Celik ima igraca manje,omladincima prekipilo pa je pocela tuca na terenu,stvari su se smirile i sad ce jos malo poluvrijeme,ako vec i nije...
Je li ono prošle godine Sarajevo dobilo crveni u Zenici .

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
miky_hz je napisao/la:Celik ima igraca manje,omladincima prekipilo pa je pocela tuca na terenu,stvari su se smirile i sad ce jos malo poluvrijeme,ako vec i nije...
Jeste ali je prvo vas dobio,a onda kod nas Comor dva zutaNeutral je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Celik ima igraca manje,omladincima prekipilo pa je pocela tuca na terenu,stvari su se smirile i sad ce jos malo poluvrijeme,ako vec i nije...
Je li ono prošle godine Sarajevo dobilo crveni u Zenici .
zato sada neko sa colom igra na kosevu heheeeDirk je napisao/la:O tome se radi , dok smo mi derali Svedjane neko je u Hrasnici dobio po guzovima od Famosamunja.ba je napisao/la:
sta je ovo
da znamo nesto vec bi napisali i bjezi ba nemoj baksuziratiZELJO MOJA je napisao/la:samo da vas pitam jel ovo istina sto sam cuo na radiju da su horde ponovo izgubile uprava ostala ista heheee
momce ne serendaj puno ista je situacija i kod nas bila do nedavno tako da...ZELJO MOJA je napisao/la:samo da vas pitam jel ovo istina sto sam cuo na radiju da su horde ponovo izgubile uprava ostala ista heheee
Brate imate Hapoel, lagano brodom do Gaze..., samo se nadam da ćete ostati živi i zdravi...ZELJO MOJA je napisao/la:samo da vas pitam jel ovo istina sto sam cuo na radiju da su horde ponovo izgubile uprava ostala ista heheee
drug nisam provocirao samo sam cuo na radiju i pitao sam samo jel istina javio se neki darko i prestavio kao vodja sa sjeveraZagor je napisao/la:Brate imate Hapoel, lagano brodom do Gaze..., samo se nadam da ćete ostati živi i zdravi...ZELJO MOJA je napisao/la:samo da vas pitam jel ovo istina sto sam cuo na radiju da su horde ponovo izgubile uprava ostala ista heheee
NAPOKON !Rule_hz je napisao/la:mladi vode 1:0 u zenici jos 15tak minuta do kraja imamo igraca vise:))) dupla krunaa
Sreca pa ima drugih stranica sportskih koje bar malo prate FKS...navedu da je bila prozivka,zatim uzivo imaju prenos utkmice mladih,maximalno prate danasnja desavanja oko izbora uprave...da samo ovisimo od ss.ba kontali bi da se danas nista za Sarajevo vazno ne desava...Rule_hz je napisao/la:mladi vode 1:0 u zenici jos 15tak minuta do kraja imamo igraca vise:))) dupla krunaa
a sta bi ti da izvjestavaju o nekoj djecurliji prije lige prvaka,divim vam se,ali niste u centru paznjeNecromacer je napisao/la:Sreca pa ima drugih stranica sportskih koje bar malo prate FKS...navedu da je bila prozivka,zatim uzivo imaju prenos utkmice mladih,maximalno prate danasnja desavanja oko izbora uprave...da samo ovisimo od ss.ba kontali bi da se danas nista za Sarajevo vazno ne desava...Rule_hz je napisao/la:mladi vode 1:0 u zenici jos 15tak minuta do kraja imamo igraca vise:))) dupla krunaa
Od silne euforije njihovih novinara (zbog zrijeba LP) zaboravljaju i o SP izvjestavati
Merdanovic izgubio stolicumiky_hz je napisao/la:Blekic,Muco,Becirevic i jos neka imena izabrana u upravnom odboru sad ce izmedju sebe odluciti ko se biti predsjednik kluba,a to je vodeci se ranijim pricama Zijad Blekic
upravni odbor cine:Zijad Blekic, Mustafa Ducic, Mensud Basic, Amir Hujic, Dzevad Becirevic ... sad za sadNecromacer je napisao/la:Sreca pa ima drugih stranica sportskih koje bar malo prate FKS...navedu da je bila prozivka,zatim uzivo imaju prenos utkmice mladih,maximalno prate danasnja desavanja oko izbora uprave...da samo ovisimo od ss.ba kontali bi da se danas nista za Sarajevo vazno ne desava...Rule_hz je napisao/la:mladi vode 1:0 u zenici jos 15tak minuta do kraja imamo igraca vise:))) dupla krunaa
Od silne euforije njihovih novinara (zbog zrijeba LP) zaboravljaju i o SP izvjestavati
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 29 gostiju.