FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Thetraphak1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Thetraphak1921 » 01 jun 2016, 15:17

Konzerva je napisao/la:Koliko se moze kupiti stolica za 250 000 km?

zna li neko?
Pa ne ide sve na stolice, akcija je tako samo simbolicno nazvana.

theeagle
Kontakt:

Post Postao/la theeagle » 01 jun 2016, 15:18

šta si ti bolan govorio registrovan 12 februara ove godine

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 jun 2016, 15:22

samoplavi je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Da je dobar radio bi u nekom slovenskom klubu iz vrha. Jesi li ti ikad cuo za njega?
Olimpija ga je htijela prije par mjeseci ( inace novi sampion Slovenije ), ali lik ih je odbio jer nije htio da mu se iko petlja u rad.
I ti vjerujes u tu pricu? Mandariceva Olimpija se danas u Sloveniji ne odbija pogotovo ne od trenera koji su na pocetku svoje karijere.
vjerujem da ima ljudi sa karakterom, koji nece pod svaku cijenu pristati na nesto.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 01 jun 2016, 15:35

Kazu da samo budala ne mijenja misljenje.
Kako sam bio za Edisa, tako cu isto pruziti veliku podrsku Kosticu. Kada postane jasno da nije trener za Zelju ja cu prvi to napisati. Ne vidim u cemu je tu problem. Stvarno je neshvatljivo da i dalje guras tu istu pricu. Sta znaci to poligon za trenere? Mozda sto smo klub iz BiH gdje more ljudi nema sta da jede, gdje klubovi ispadaju u prvim pretkolima, mozda to sto nemamo nekih 5 miliona eura godisnje da platimo Kapelu, pa da neko kao ti bude zadovoljan izborom. Mada, siguran sam da bi ti tada prvi kritikovao i trazio manu tom covjeku, pisao bi kako je bolje dati sansu mladom treneru koji ne trazi toliko para.
Ta prica ti ne prolazi kod mene, ako imas argumente mozemo dugo raspravljati, mada ih realno nemas uopste, a ja se necu spustiti na neki nivo da vrijedjam samo zato sto ti je neko platio da tako pises. To je cinjenica i svaki tvoj post jasno oslikava stanje. Uvijek ides u neku kontru i provociras ljude. Ja se iskreno nadam da imas neki argument za svoje tvrdnje, jer neko spominjanje Edisa nije bas argument u raspravi o Kosticu, kao ni gledanje u buducnost.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 01 jun 2016, 15:57

samoplavi je napisao/la: Neiskusan trener nije za nas dobar izbor u ovakvoj situaciji.
srecom po Zelju, takvih indijanaca nije bilo na tribinama i internetskim forumima davnih 1967., 1978. i 2000 godine kada su na nasu klupu sjedali Ribar, Ivica i Amar bez ikakvog trenerskog iskustva.

puno zujis, malo meda dajes!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 jun 2016, 16:05

za_zivot_cijeli je napisao/la:
samoplavi je napisao/la: Neiskusan trener nije za nas dobar izbor u ovakvoj situaciji.
srecom po Zelju, takvih indijanaca nije bilo na tribinama i internetskim forumima davnih 1967., 1978. i 2000 godine kada su na nasu klupu sjedali Ribar, Ivica i Amar bez ikakvog trenerskog iskustva.

Nemas sta njemu objasnjavat, nije on osoba koja voli zelju on ovdje gleda iskljucivo licnu korist, to su svi normalni forumasi davno shvatili
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 jun 2016, 16:19

Vi ste gori sto se pravdate, koga boli briga sta manjina misli :wave:

Od rata niko nista nije radio oko stadiona, ovi rade I kupili su nas, to je to. Kraj price! Ne samo oko stadiona ali to je meni bitno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 01 jun 2016, 16:25

za_zivot_cijeli je napisao/la:

Ribar, Ivica, Amar. Sta im je zajednicko? Oda, Capljic, Mulalic? Sta je njima zajednicko? Samo argumenti djecaci.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 01 jun 2016, 16:50

Dosta vise o treneru, trenerima. Od danas imamo trenera, i nakon 5-6kola cemo vidjeti o kakvom kvalitetu je rijec. Nego hajmo se baciti na igracku krizaljku, dolasci i odlasci, do kad igraci imaju ugovore, gdje nam skripi itd

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 01 jun 2016, 17:08

Ja bih volio dobrog krilnog napadaca. Stevke je dobar, samo nije okomit. Na drugoj strani bi nam takav valjao. Nesto poput Kouadia iz Travnika.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 01 jun 2016, 19:27

JoseeMourinho je napisao/la:Koga, konkretno ime neko?
kao sto sam pitao i odgovor dobio nisam, kritikuje se izbor trenera, a konkretnog argumenta nema, nastavlja se pridca da je kritikovat pa kako god :thumbup:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 jun 2016, 20:42

Wagner i Krstanovic produžili ugovore. Tako to rade ozbiljni klubovi. Kod nas bi Wagner bio pola godine s tendencijom smanjivanja ugovora ako ne odemo u evropu. Jesmo amateri u PM.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 01 jun 2016, 20:45

I Buskets produži u Barsi. Stvarno smo u klincu.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 01 jun 2016, 20:51

amazon je napisao/la:Wagner i Krstanovic produžili ugovore. Tako to rade ozbiljni klubovi. Kod nas bi Wagner bio pola godine s tendencijom smanjivanja ugovora ako ne odemo u evropu. Jesmo amateri u PM.
Nemoj zezat uspjeli sacuvati Wagnera i Krstanovica a pola se Evrope otimalo za njih mladi i perspektivni zaista ozbiljno od njih.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 jun 2016, 21:05

TikTak je napisao/la:
amazon je napisao/la:Wagner i Krstanovic produžili ugovore. Tako to rade ozbiljni klubovi. Kod nas bi Wagner bio pola godine s tendencijom smanjivanja ugovora ako ne odemo u evropu. Jesmo amateri u PM.
Ocekivano od Sirokog. Stariji igraci bez ponuda a mogu jos ruke dati.
Odavno je Wagner u Širokom,ipak nije tu druga sezona. Mogli su ga prodati prvu sezonu kad je došao, bio jedan od najboljih u ligi. Kako god i sad kad je ostario, klub ga poštuje i dobije novi ugovor.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 01 jun 2016, 21:06

ja i kakve veze to sa nama ima?

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 01 jun 2016, 21:09

I šta je poenta toga što ti pišeš majke ti? Ne znaš ni ti šta hoćeš da kažeš.
ako te ne prozivam, onda te gotivim

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 01 jun 2016, 21:12

a sta bi drugo covjek piso? pa mora kritikovat nesto, joj i vas jeste cudni :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 jun 2016, 21:17

samoplavi je napisao/la:Ja bih volio dobrog krilnog napadaca. Stevke je dobar, samo nije okomit. Na drugoj strani bi nam takav valjao. Nesto poput Kouadia iz Travnika.
Nesto poput Kouadia ali nikako njega. Isto ko muha bez glave. A da bi nam trebao neki crnac, lijevak, to da.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 01 jun 2016, 21:51

Tek sad vidjeh ovo s Kosticem. Dobro, dosao covjek po titulu a nikad nije vodio ozbiljan klub. A pogotovo ne zna koliko je veliki Zeljo, a jos manje zna o nasoj ligi. Iskreno ja mu dajem pet kola da ce ostati, u vrh glave. Neko je napisao da je podrzao Mulalica, ali isto tako da ce podrzati Kostica. Slazem se s tim i to cemo svi uraditi, samo njegove reference ukazuju vise na neuspjeh nego na uspjeh, i to su dvije razlicite stvari. Uglavnom vrijeme je pred nama pa cemo vidjeti..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.