FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kakva sudbina čeka mlađanog Gaudina, vidim nigdje ga nema u kmbinacijama
...Hoće li dobiti pedali ili opet na posudbu ili će ga zemljak uzeti pod svoje.

Evo Rode u Dortmundu, stvarno nema smisla, i ovi Domuzari samo slabe konkurenciju, nima ne doprinose Bundesligi

Mia San Mia
On je svakako na posudbi tamo do ljeta 2017. Hojbjerg je puno veći potencijal pa opet neće imati mjesta, tako da i njega možeš slobodno otpisati.Astren je napisao/la:Kakva sudbina čeka mlađanog Gaudina, vidim nigdje ga nema u kmbinacijama...
U zadnje vrijeme nismo imali sreće sa talentima, Wieser, Kurt, Green, pa evo i ova dvojica su skroz zakazali. Najviše je obećavao Hojbo, ali nešto mu se ne dade.

Ni u manjim sredinama nisu uspjeli, jedino Wieser može igrati u osrednjoj Herthi, isto kao što će i Hojbo moći.
Za iduću sezonu su zakazani Benko i Dorsch, pojma nemam. i ova dvojica mi nešto ne ulijevaju nadu.
- L'Avvocato
- Kontakt:
BREAKING: Spanish paper As are reporting that Robert #Lewandowski has signed a pre-contract agreement with #RealMadrid
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Koliko je pouzdan ovaj As?L'Avvocato je napisao/la:BREAKING: Spanish paper As are reporting that Robert #Lewandowski has signed a pre-contract agreement with #RealMadrid
- L'Avvocato
- Kontakt:
Realno, slabo. Ako sam dobro upratio. Mada su znali imati neke jake informacije.
★★★
Bio bi vakat da se skloni ova anketa sa Guardiolom, ko god da je od moderatora aktivan, neka postavi nešto aktuelnije tipa Gotze, Lewa, Karlo, uspjesi u sljedećoj sezoni itd.
Zar nije tu vijest oko Lewe prenio Balague? Nije se bas pokazao kao najpouzdaniji izvor u zadnje vrijeme.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
nadam se da je pouzdan. levatina je dosla za dz., ispunila sto se od nj. ocekivao i vrijeme je da podje.Klare je napisao/la:Koliko je pouzdan ovaj As?L'Avvocato je napisao/la:BREAKING: Spanish paper As are reporting that Robert #Lewandowski has signed a pre-contract agreement with #RealMadrid
ako ima neka budala koja bi dala 80 - 100 mil., trebalo bi ga pustiti.
ko ga y.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Bayern@heart
- Kontakt:
ako mu je gušt da ide nek ide ko ga ****.

- luca toni 9
- Kontakt:
Valjda treba pokriti ovih 70 mil sto se potrosilo. Eto Lewa za 60, Rode za 12 - i pokrilo se 
Dobio si beton defa, i buducu zvijezdu, pustio se osrednjeg veznjaka i prvog strijelca. Mozda sad Götze i ostane. Naravno, sve je ovo pod pretpostavkom da Lewa ide.
A ako ode, ubijedjen sam da cemo jos trositi
I to na sidrasa 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Dobio si beton defa, i buducu zvijezdu, pustio se osrednjeg veznjaka i prvog strijelca. Mozda sad Götze i ostane. Naravno, sve je ovo pod pretpostavkom da Lewa ide.
A ako ode, ubijedjen sam da cemo jos trositi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
On nece nigdje dok ga klub ne pusti. On ima jos tri godine ugovora. A posto je po pricama vrlo vjerovatna opcija da ce nas nazitigu ja sam za njegovu prodaju ukoliko dodje 70-80mil ponude. Ako ne ove godine onda ga prodati, pod moranje, iduce za 50m. I nimalo mi nije krivo ako forsira transfer u Real ili Barsu, to je valjda normalno. Jedino bi mi bilo krivo kad bi otisao za parama u trenutno slabiji klub od Bayerna.
- Centre forward
- Kontakt:
Zašto je to normalno ? Šta mu to oni mogu ponudit' a Bayern ne, neku egzotiku možda ?muamerc je napisao/la:I nimalo mi nije krivo ako forsira transfer u Real ili Barsu, to je valjda normalno.
Bukvalno se svaki dan piskara o tom njegovom transferu u Real, što implicira da nisu samo šuplje. Kako mi je samo ohladio, to je strašno.
Prodat' ga i put Torina po Dybalu. Ne treba pitat' kolko košta. Neka Kale povede i Martina Winterkorna (još uvijek je on br. 1) i nek' kupe i Fiat i finu porodicu Agnelli u paketu sa Paulom ako bude potrebe.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Bayern@heart
- Kontakt:
dovesti Lukakua ili Dybalu i Embola kao zamjenu jednom od njih problem riješen
Kad ne bi bio rodjeni bavarac i kad bi igrao i Bayernu ili bilo gdje isto tako ja bih tezio da igram za Real ili Barsu (naravno ukoliko bi to bilo i finansijski isplativo). To je san svih fudbalera (onih koji se mogu kulturoloski pronaci u tim sredinama, onih koji nisu od rodjena vezani za odredjeni klub). Poenta je da se ne trebaju ljudi pljuvati i odmah hejtati ako zele da idu u ta dva kluba. Bolje je da sad kaze hocu tamo nego da je ostala godina ugovora pa da nas zavali i finasijski.Centre forward je napisao/la:Zašto je to normalno ? Šta mu to oni mogu ponudit' a Bayern ne, neku egzotiku možda ?muamerc je napisao/la:I nimalo mi nije krivo ako forsira transfer u Real ili Barsu, to je valjda normalno.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ih ih ih, da je to tako jednostavnoCentre forward je napisao/la: Prodat' ga i put Torina po Dybalu. Ne treba pitat' kolko košta. Neka Kale povede i Martina Winterkorna (još uvijek je on br. 1) i nek' kupe i Fiat i finu porodicu Agnelli u paketu sa Paulom ako bude potrebe.

★★★
Izradi nas lewat, šteta. Hajd' ako ništa biće dobra para.
Po meni nemamo se sta brinuti oko Lewata. Ima jos dovoljno ugovora. Nek odigra slijedeću sezonu na visokom nivou, cijena ce mu biti jos veca. On ako bude napustao Bayern to ce sigurno biti 70+miliona € tako da sam ja apsolutno opusten.
Da je dobar napadac, jeste. No nije sigurno najbolji. Aguero i Suarez su doktori za njega, a nista nije bolji ni od Dybale, Lukaku moze premasiti njegov nivo...
Kako god 70miliona nama i mozemo sebi dovesti koga hocemo.
Da je dobar napadac, jeste. No nije sigurno najbolji. Aguero i Suarez su doktori za njega, a nista nije bolji ni od Dybale, Lukaku moze premasiti njegov nivo...
Kako god 70miliona nama i mozemo sebi dovesti koga hocemo.
Stern des Südens
Cijena mu moze biti samo manja sa manje godinom u ugovoru, bez obzira kako igrao.
- anelbavarac
- Kontakt:
E moj sverceru sta si dopustio
Najboljeg igraca ti uzimaju ispred nosa..
Uli vracaj se i rastjeraj bagru neposobnu.

Najboljeg igraca ti uzimaju ispred nosa..
Uli vracaj se i rastjeraj bagru neposobnu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.