FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Neutral
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 18:46

miky_hz je napisao/la:Celik ima igraca manje,omladincima prekipilo pa je pocela tuca na terenu,stvari su se smirile i sad ce jos malo poluvrijeme,ako vec i nije...

Je li ono prošle godine Sarajevo dobilo crveni u Zenici . :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2010, 18:49

Neutral je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Celik ima igraca manje,omladincima prekipilo pa je pocela tuca na terenu,stvari su se smirile i sad ce jos malo poluvrijeme,ako vec i nije...

Je li ono prošle godine Sarajevo dobilo crveni u Zenici . :lol:
Jeste ali je prvo vas dobio,a onda kod nas Comor dva zuta :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 21 jun 2010, 18:50

Dirk je napisao/la:
munja.ba je napisao/la:slika

sta je ovo :roll:
O tome se radi , dok smo mi derali Svedjane neko je u Hrasnici dobio po guzovima od Famosa :D
zato sada neko sa colom igra na kosevu heheee

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 18:50

Okej, no dobro, zna se koje su dvije najbolje omladinske škole u BiH :lol:

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 21 jun 2010, 18:53

samo da vas pitam jel ovo istina sto sam cuo na radiju da su horde ponovo izgubile uprava ostala ista heheee

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 21 jun 2010, 18:54

ZELJO MOJA je napisao/la:samo da vas pitam jel ovo istina sto sam cuo na radiju da su horde ponovo izgubile uprava ostala ista heheee
da znamo nesto vec bi napisali i bjezi ba nemoj baksuzirati
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 21 jun 2010, 18:59

ZELJO MOJA je napisao/la:samo da vas pitam jel ovo istina sto sam cuo na radiju da su horde ponovo izgubile uprava ostala ista heheee
momce ne serendaj puno ista je situacija i kod nas bila do nedavno tako da...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2010, 19:00

Stipu kospu,jos nista nije izabrano,do 8 cemo znati ko je izabran jos se polazu racuni :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 21 jun 2010, 19:09

sta ce iskomplekisrani djecacic, ovo su njegovi snovi, jer ipak zna da se Zlo vraca :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 jun 2010, 19:19

Brate imate Hapoel, lagano brodom do Gaze..., samo se nadam da ćete ostati živi i zdravi... ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 21 jun 2010, 19:27

Zagor je napisao/la:
Brate imate Hapoel, lagano brodom do Gaze..., samo se nadam da ćete ostati živi i zdravi... ;)
drug nisam provocirao samo sam cuo na radiju i pitao sam samo jel istina javio se neki darko i prestavio kao vodja sa sjevera

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jun 2010, 19:34

nije tacno da je nova sve je rijeseno sad se usvaja izvjestaj....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jun 2010, 19:37

mladi vode 1:0 u zenici jos 15tak minuta do kraja imamo igraca vise:))) dupla krunaa
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 jun 2010, 19:40

Rule_hz je napisao/la:mladi vode 1:0 u zenici jos 15tak minuta do kraja imamo igraca vise:))) dupla krunaa
NAPOKON ! :geek:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 21 jun 2010, 19:40

Želim vam sretno ispadanje iz LP,ispali ste prije i nego ste odigrali protiv Hapoela.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 21 jun 2010, 19:45

Rule_hz je napisao/la:mladi vode 1:0 u zenici jos 15tak minuta do kraja imamo igraca vise:))) dupla krunaa
Sreca pa ima drugih stranica sportskih koje bar malo prate FKS...navedu da je bila prozivka,zatim uzivo imaju prenos utkmice mladih,maximalno prate danasnja desavanja oko izbora uprave...da samo ovisimo od ss.ba kontali bi da se danas nista za Sarajevo vazno ne desava...
Od silne euforije njihovih novinara (zbog zrijeba LP) zaboravljaju i o SP izvjestavati :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2010, 19:47

Blekic,Muco,Becirevic i jos neka imena izabrana u upravnom odboru sad ce izmedju sebe odluciti ko se biti predsjednik kluba,a to je vodeci se ranijim pricama Zijad Blekic
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 21 jun 2010, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 jun 2010, 19:47

Necromacer je napisao/la:
Sreca pa ima drugih stranica sportskih koje bar malo prate FKS...navedu da je bila prozivka,zatim uzivo imaju prenos utkmice mladih,maximalno prate danasnja desavanja oko izbora uprave...da samo ovisimo od ss.ba kontali bi da se danas nista za Sarajevo vazno ne desava...
Od silne euforije njihovih novinara (zbog zrijeba LP) zaboravljaju i o SP izvjestavati :mrgreen:
a sta bi ti da izvjestavaju o nekoj djecurliji prije lige prvaka,divim vam se,ali niste u centru paznje ;)

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 21 jun 2010, 19:48

miky_hz je napisao/la:Blekic,Muco,Becirevic i jos neka imena izabrana u upravnom odboru sad ce izmedju sebe odluciti ko se biti predsjednik kluba,a to je vodeci se ranijim pricama Zijad Blekic
Merdanovic izgubio stolicu :D ,dali je neko cuo dali baljak,merdanovic i alilhodjic imaju kakvu funkciju u UO

Adnan Hadjimuratovic predsjednik sjupstine
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jun 2010, 19:49

Necromacer je napisao/la:
upravni odbor cine:Zijad Blekic, Mustafa Ducic, Mensud Basic, Amir Hujic, Dzevad Becirevic ... sad za sad
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], N3R3D i 26 gostiju.