Trebali smo Nestorovica dovesti..nije gori od ovog.samoplavi je napisao/la:Prosle godine smo najavili titulu. Zavrsili smo na peto mjestu. Nije mi jasna odluka da se angazuje ovaj trener. On nije radio u seniorskom fudbalu, ne poznaje nista i bojim se najgoreg, smijene nakon petog kola.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Samo me zanima kako ti znas da je Kostic los trener ?
Da je dobar radio bi u nekom slovenskom klubu iz vrha. Jesi li ti ikad cuo za njega?
- MocMahale444
Nisam ni ja cuo za njega, nego necu ga odma pod nož, sacekaj 5 tekmi pa navrni I pisi (dobar ili los).
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Vec dugo se spominje u kombinacijama za trenera Zeljeznicara, tako da jesam. Cuo sam za njega.
Nisam nikad cuo da se neko rodio na klupi nekog tima. Svaki trener mora negdje poceti svoj put. Covjek nije dobio priliku da vodi Maribor, ali taj klub je igrao Ligu Prvaka, Ligu Evrope i mi jos nismo na tom nivou. Ako neko nije dobio sansu u takvom klubu ne znaci uopste da je los da vodi nas klub. Moglo se za mnogo trenera koji su poslije postali neko i nesto isto tako reci da je dobar vodio bi ovaj ili onaj klub. Zidan iz Kastilje preuze klupu i osvoji Ligu Prvaka, Murinjo bio prevodioc, Gvardiola takodjer iz mladjih kategorija dobio sansu na klupi itd. Zamisli sad da su svi rekli ma kakvi oni, koga su to oni ranije vodili da bi dobili sansu na klupi. Trener bez iskustva je dobar takvim klubovima, a eto nama ne valja jer mi zasluzujemo Ancelotija, Lipija, Fergusona, Kapela, ljude s mnogo iskustva.
Nisam nikad cuo da se neko rodio na klupi nekog tima. Svaki trener mora negdje poceti svoj put. Covjek nije dobio priliku da vodi Maribor, ali taj klub je igrao Ligu Prvaka, Ligu Evrope i mi jos nismo na tom nivou. Ako neko nije dobio sansu u takvom klubu ne znaci uopste da je los da vodi nas klub. Moglo se za mnogo trenera koji su poslije postali neko i nesto isto tako reci da je dobar vodio bi ovaj ili onaj klub. Zidan iz Kastilje preuze klupu i osvoji Ligu Prvaka, Murinjo bio prevodioc, Gvardiola takodjer iz mladjih kategorija dobio sansu na klupi itd. Zamisli sad da su svi rekli ma kakvi oni, koga su to oni ranije vodili da bi dobili sansu na klupi. Trener bez iskustva je dobar takvim klubovima, a eto nama ne valja jer mi zasluzujemo Ancelotija, Lipija, Fergusona, Kapela, ljude s mnogo iskustva.
Na osnovu cega da budem optimista. Tri godine smo bez pehara i dovodimo anonimusa iz Slovenije na klupu. I ako puknemo sve cemo na njega svaliti. Isto kao i na Edisa iako nas je manjina ovdje govorila da on nije trener za nas, a vecina mu je slijepo vjerovala. Ne njemu nego ovim sto su ga postavili.
On sansu nije dobio ni u Celju, Kopru, Domzalama. Meni je cudno kako niko njegov veliki potecijal u blizem okruzenju nije uocio.sergejevic je napisao/la:Vec dugo se spominje u kombinacijama za trenera Zeljeznicara, tako da jesam. Cuo sam za njega.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Gdje je onaj sto je pitao gdje je bager? Evo ga.

Sem toga, evo i ovoga..
http://fkzeljeznicar.ba/tadion-grbavica ... ona/20595/
Rukovodstvo FK Željezničar će nakon završetka prve faze projekta izgradnje istočne tribine u septembru mjesecu 2016. godine, nastaviti s ulaganjem u infrastrukturu i unapređenje uslova za gledaoce na stadionu kako bi se u najkraćem mogućem roku stekli i uslovi za uvrštavanje Stadiona Grbavica u kategoriju 3, te kako bi u konačnici Grbavica postala dom A reprezentacije BiH. Projekti koji će se između ostalog realizovati su izgradnja južne tribine, postavka zatvorenog elektronskog sistema kontrole ulaznica na svim ulazima te ugradnja sistema video nadzora na stadionu.
Sta je jos nejasno? Zivjeli streberi iz Uprave !

Sem toga, evo i ovoga..
http://fkzeljeznicar.ba/tadion-grbavica ... ona/20595/
Rukovodstvo FK Željezničar će nakon završetka prve faze projekta izgradnje istočne tribine u septembru mjesecu 2016. godine, nastaviti s ulaganjem u infrastrukturu i unapređenje uslova za gledaoce na stadionu kako bi se u najkraćem mogućem roku stekli i uslovi za uvrštavanje Stadiona Grbavica u kategoriju 3, te kako bi u konačnici Grbavica postala dom A reprezentacije BiH. Projekti koji će se između ostalog realizovati su izgradnja južne tribine, postavka zatvorenog elektronskog sistema kontrole ulaznica na svim ulazima te ugradnja sistema video nadzora na stadionu.
Sta je jos nejasno? Zivjeli streberi iz Uprave !
-
- Kontakt:
http://ekipa24.si/clanek/nogomet/prva-l ... l-kosaricosamoplavi je napisao/la:
On sansu nije dobio ni u Celju, Kopru, Domzalama. Meni je cudno kako niko njegov veliki potecijal u blizem okruzenju nije uocio.
psi laju, karavane prolaze!!!
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u 01 jun 2016, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
On ce sansu dobiti ovdje, onda cemo da vidimo njegov potencijal. Ne znas dok ne probas. Nadam se da mozes pronaci posao u velikim evropskim klubovima koji muku muce da pronadju pravog trenera. Probaj u Interu ili Milanu, sigurno ce im dobro doci vidoviti strucnjak za procjenu trenera. Dosta je da fulaju ljudi vise, nisu oni krivi sto nisu culi za tebe.samoplavi je napisao/la:On sansu nije dobio ni u Celju, Kopru, Domzalama. Meni je cudno kako niko njegov veliki potecijal u blizem okruzenju nije uocio.sergejevic je napisao/la:Vec dugo se spominje u kombinacijama za trenera Zeljeznicara, tako da jesam. Cuo sam za njega.
Kako ide momcino, mogul se podnijeti ove dobre vijesti, lijep si mi sinoc bioo na mrezi ,fino si isposamoplavi je napisao/la:Na osnovu cega da budem optimista. Tri godine smo bez pehara i dovodimo anonimusa iz Slovenije na klupu. I ako puknemo sve cemo na njega svaliti. Isto kao i na Edisa iako nas je manjina ovdje govorila da on nije trener za nas, a vecina mu je slijepo vjerovala. Ne njemu nego ovim sto su ga postavili.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Olimpija ga je htijela prije par mjeseci ( inace novi sampion Slovenije ), ali lik ih je odbio jer nije htio da mu se iko petlja u rad.samoplavi je napisao/la:Da je dobar radio bi u nekom slovenskom klubu iz vrha. Jesi li ti ikad cuo za njega?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Koliko se moze kupiti stolica za 250 000 km?
zna li neko?
zna li neko?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
I ti vjerujes u tu pricu? Mandariceva Olimpija se danas u Sloveniji ne odbija pogotovo ne od trenera koji su na pocetku svoje karijere.TMovac je napisao/la:Olimpija ga je htijela prije par mjeseci ( inace novi sampion Slovenije ), ali lik ih je odbio jer nije htio da mu se iko petlja u rad.samoplavi je napisao/la:Da je dobar radio bi u nekom slovenskom klubu iz vrha. Jesi li ti ikad cuo za njega?
punoKonzerva je napisao/la:Koliko se moze kupiti stolica za 250 000 km?
zna li neko?
Na nasu zalost postali smo poligon za trenere pocetnike. Juce Mulalic danas Kostic. Svi znamo kako je zavrsilo s Mulalicem. Vi koji ste ga dizali u nebesa danas ste njegovi najveci protivnici. Mi koji smo govorili da nije trener za Zelju i danas cijenimo sve sto je u svom zivotu uradio za nas klub. Razlika je ocita.sergejevic je napisao/la:On ce sansu dobiti ovdje, onda cemo da vidimo njegov potencijal. Ne znas dok ne probas. Nadam se da mozes pronaci posao u velikim evropskim klubovima koji muku muce da pronadju pravog trenera. Probaj u Interu ili Milanu, sigurno ce im dobro doci vidoviti strucnjak za procjenu trenera. Dosta je da fulaju ljudi vise, nisu oni krivi sto nisu culi za tebe.samoplavi je napisao/la:On sansu nije dobio ni u Celju, Kopru, Domzalama. Meni je cudno kako niko njegov veliki potecijal u blizem okruzenju nije uocio.sergejevic je napisao/la:Vec dugo se spominje u kombinacijama za trenera Zeljeznicara, tako da jesam. Cuo sam za njega.
moze 16+ hiljada. Ovih koje mi nabavljamo...Konzerva je napisao/la:Koliko se moze kupiti stolica za 250 000 km?
zna li neko?
-
- Kontakt:
sinoc je bio slobodan,danas je prva smjena,ja mislim do 16,00hirfo je napisao/la:Kako ide momcino, mogul se podnijeti ove dobre vijesti, lijep si mi sinoc bioo na mrezi ,fino si isposamoplavi je napisao/la:Na osnovu cega da budem optimista. Tri godine smo bez pehara i dovodimo anonimusa iz Slovenije na klupu. I ako puknemo sve cemo na njega svaliti. Isto kao i na Edisa iako nas je manjina ovdje govorila da on nije trener za nas, a vecina mu je slijepo vjerovala. Ne njemu nego ovim sto su ga postavili.
jarane koga briga za to.Ako im je ostalo sta para halal im bilo. Da je ostalo predhodno stanje, za 2-3 godine nebi mogli igrati ni ovaj cemer od lige na Grbavici,a sad mozes igrati prva 2 pretkola europe i sve omladinske repke, a radit ce se na tome da se stadion digne i na kategoriju 3 da moze i A repka igrat kvalifikacije.Konzerva je napisao/la:Koliko se moze kupiti stolica za 250 000 km?
zna li neko?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.