FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Azmire, vrijeme je...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Srijeda, u zivinicama pijaca, mislim da nam je vrijeme da i mi danas malo pazarimo 

Ljudi niko nije pisao a sta mislite itvucemo siroki u prvom pretkolu 

- Probisvjet
- Kontakt:
Prvo pojacanje iz Engleske!
http://****/zanimljivosti/neobi ... vicarskoj/
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- muhamed121
- Kontakt:
Dobrodosao u grad solii nadamo se da ces se lijepo snaci cujjjj postao kozaProbisvjet je napisao/la:Prvo pojacanje iz Engleske!

-
- Kontakt:
@ coraco
Ja znam da si ti ozbiljan forumas,ali jedno moras shvatiti da ovdje moooras imati svoj iskren stav.
Ja sam ozbiljan covjek,krecem se u vrlo ozbiljnom svijetu,volim svoju Slobodu kao i veci broj ovdje
Zelim joj sve naajbolje,niiikkad nisam spominjao samo tog momka,nego vrlo cesto sve reprezentativce svetinje,kojima sam na sve moguce nacine pomagao,jer nisu imali prevoza,hrane,kopacki,smjestaha .....
Neko je debelo ocrnio ovu djecu,momke koji nisu imali niikakve uslove ...nasem uvazenom predsjedniku.
Ako napises nesto o Bekicu koji je bio menadzerska zrtvaa pjeske dolazio na treninge,placao.i na kraju baaaarr
Nesto donio Slobodi,Husejnovicu,koji je isto bolji sa 100 kila od svih ovih,i tako dalje to boli prijatelju mooj.ako ova napacena gamad ih na sve nacine omalovazavaju.
Ja jesam za tvoju informaciju menadzer,ali svoje firme,koja uredno izdvaja svotu za nas klub i ovo je moj zadnji post.
Svima zelim svako dobro,pa i ovim pacenicima,jer na nesem forumu ne zelim da dijelim sa njima bilo sta.
Ja znam da si ti ozbiljan forumas,ali jedno moras shvatiti da ovdje moooras imati svoj iskren stav.
Ja sam ozbiljan covjek,krecem se u vrlo ozbiljnom svijetu,volim svoju Slobodu kao i veci broj ovdje
Zelim joj sve naajbolje,niiikkad nisam spominjao samo tog momka,nego vrlo cesto sve reprezentativce svetinje,kojima sam na sve moguce nacine pomagao,jer nisu imali prevoza,hrane,kopacki,smjestaha .....
Neko je debelo ocrnio ovu djecu,momke koji nisu imali niikakve uslove ...nasem uvazenom predsjedniku.
Ako napises nesto o Bekicu koji je bio menadzerska zrtvaa pjeske dolazio na treninge,placao.i na kraju baaaarr
Nesto donio Slobodi,Husejnovicu,koji je isto bolji sa 100 kila od svih ovih,i tako dalje to boli prijatelju mooj.ako ova napacena gamad ih na sve nacine omalovazavaju.
Ja jesam za tvoju informaciju menadzer,ali svoje firme,koja uredno izdvaja svotu za nas klub i ovo je moj zadnji post.
Svima zelim svako dobro,pa i ovim pacenicima,jer na nesem forumu ne zelim da dijelim sa njima bilo sta.

http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11829wobly92 je napisao/la:Otkud ti to da je Pršeš bio u olimpijskoj reprezentaciji? Nije bio najavljen.
Nego i Benko se spominje. Ne znači mi on toliko koliko se pokazuje time na šta se ide i kakvi će igrači dolaziti, akobogda...
A sad adio...
- tuzlak1987
- Kontakt:
1. Bekici trazili sami da odu. Odbili Slobodu. Almir u junu imao ponudjen ugovor da ostane, on odbio i otisao u Sarajevo.joksimovic je napisao/la:@ coraco
2. Said sam otisao, kada je se vratio vratio se u Sarajevo i rekao da je Sarajevo jedini klub u BIH za koji bi igrao.
3. Sva tri igraca su u Slobodi maksimalno forsirani u prvoj postavi kako bi se prodali ili otisli negdje na bolje, a Sloboda je od njih dobila nevjerovatnih 0 KM kada su otisli.
Hvala Bogu pa neces vise pisati, picis po zivcima svima .
Husara 100%
PS: ko vodi tu olimpijsku selekciju?
Pardon nisam vidio da pise i ime selektora, stvarno moras bit taraba da s onakvim igracima izgubis od u21 reprezentacije.
PS: ko vodi tu olimpijsku selekciju?
Pardon nisam vidio da pise i ime selektora, stvarno moras bit taraba da s onakvim igracima izgubis od u21 reprezentacije.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
imal sta novo ljudi nesto nam tema zamrla 

Jašta.Agamemnon je napisao/la:Prokljucace uskoro.

Pa dje si ti **** misa,NKMramor je napisao/la:Jašta.Agamemnon je napisao/la:Prokljucace uskoro.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- muhamed121
- Kontakt:
Evo citam za Mahira Karica ima ponude Sloboda,Zrinjski i Split kosto ocima gledam otice u Split
Koliko traje tender za izgradju koliki je rok ima i zalbeni zna li neko koliko to traje interesuje me koliko treba za istocnu tribinu posto su rekli da ce raspisati ovaj mjesec a sledeci poceti gradit
ma ostat' ce Karic ovdje, samo je pitanje za koga ce potpisat'
cisto sumnjam da je ponuda Splita toliko izdasna da bi promijenio ligu i drzavu
tim vise sto ce Sloboda i Zrinjski nastupit' u evropskim takmicenjima
cisto sumnjam da je ponuda Splita toliko izdasna da bi promijenio ligu i drzavu
tim vise sto ce Sloboda i Zrinjski nastupit' u evropskim takmicenjima
Izgleda dario tomić nam se vraća od ponedeljka u Tuzli
http://www.transfermarkt.de/dario-tomic ... eler/46257
http://www.transfermarkt.de/dario-tomic ... eler/46257
sto se mene tice, taj smecar nije dobrodosao u Slobodu :salut:
Ima li sta ili se opet lupa kako ko stigne..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.