Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Šteta što neće igrati na Euru, katastrofalna UEFA.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Liverpool reportedly close to £11.6m signing of Udinese midfielder Piotr Zielinski. (Telegraph).
Nista od Dahouda.
Nista od Dahouda.
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.
Ja koliko sam pročitao da će selektor razmislit da ga vrati nakon što se dokazalo da nije ništa nedozvoljeno uzimao ?Carlo je napisao/la:Šteta što neće igrati na Euru, katastrofalna UEFA.
Nisam video nigde tu vest od Telegrapha, ili je old news, ili fake. Ne bi Telegraph toliko omasio, jer je Di Marzio javio da je Napoli veoma blizu da angazuje Poljaka.jabuka je napisao/la:Liverpool reportedly close to £11.6m signing of Udinese midfielder Piotr Zielinski. (Telegraph).
Nista od Dahouda.
A švabe ?Hendo je napisao/la:A ljudi moji kada su Sirijci znali igrati fudbala?

You are someone else I am still right here
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- donCorleone1892
- Kontakt:
Mirror navodi da je Higuain zainteresovan za dolazak u Liverpool te da bi ko volio raditi sa Kloppom. 

Nista bez Njemaca. Evo me sada zaradjujem kruh u Minhenu, prekomanda zbog dugog jezika. Jesi li ti ziv i zdrav? Kako zivot?fera je napisao/la:A švabe ?Hendo je napisao/la:A ljudi moji kada su Sirijci znali igrati fudbala?
Kocka je bačena
- IlFantasista
- Kontakt:
Sretan rođedan najvećem i meni jedinom dragom engleskom fudbaleru.

Brzo ste zaboravili legendu, izgleda. Ja se moram prisjećati.

Brzo ste zaboravili legendu, izgleda. Ja se moram prisjećati.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja sam pročitao da je predsjednik napolia izjavio kako mu je sad klauzula 93 miliona.donCorleone1892 je napisao/la:Mirror navodi da je Higuain zainteresovan za dolazak u Liverpool te da bi ko volio raditi sa Kloppom.
Čuj to, za kaznu prekomanda u München.Hendo je napisao/la:Nista bez Njemaca. Evo me sada zaradjujem kruh u Minhenu, prekomanda zbog dugog jezika. Jesi li ti ziv i zdrav? Kako zivot?fera je napisao/la:A švabe ?Hendo je napisao/la:A ljudi moji kada su Sirijci znali igrati fudbala?
Bas te zalim

Mnogo bi se i ja sutra sefici naljepiti...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ma taj clanak Mirrora je tesko smece, kao navodno zeli saradnju sa Kloppom, nigde izjave, nicega. Da ne pricamo da ga Laurentis vrednuje na 100m valjda. Potpuno nerealno ocekivati da ce on igde odatle, kamoli kod nas.
Dobro je dok sam živ hahah sve okHendo je napisao/la:Nista bez Njemaca. Evo me sada zaradjujem kruh u Minhenu, prekomanda zbog dugog jezika. Jesi li ti ziv i zdrav? Kako zivot?fera je napisao/la:A švabe ?Hendo je napisao/la:A ljudi moji kada su Sirijci znali igrati fudbala?

Fina ti kazna nema sta.
Vidjecea za desetak godina pola igraca u reprezentaciji njemacke i okolnih zemalja ce biti sirijci i slicni... kao sto i sad imamo slucaj u Švicarskoj sa albancima pa i u njemackoj posebno puno ovih turaka ima, ako nisu znali do sad sad ce naučiti i fudbal igrati

Sto se tice pojacanja ja stvarno ne vjerujem da ce se dovoditi neke zvijezde kak higuain.
Dahoud is now Liverpool's main target. [Echo]
Nek' bude i 30m, plati to Jurgene da se veselimo.If #Dahoud is sold this summer, he is likely to cost upwards of £20m-£25m
LFC have agreed a deal to sign Samuel Bastien according to Italian reports. #LFC
Cijena navodno 4 mil €. Zna li neko nesto o ovome anonimusu. Samo sto znam jeste da je igrao za Anderlecht.
Cijena navodno 4 mil €. Zna li neko nesto o ovome anonimusu. Samo sto znam jeste da je igrao za Anderlecht.
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
Uspavanka za sad, nema ni traceva nekih realnih pa da se covjek navuce hahah
Mozda se trebao obaviti dobar posao do eura jer mnogima ce skociti cijene u julu. Doduse u engleskoj u julu i krece prelazni rok.
Posljednjih godina sam poceo mrziti prelazne rokove jer je iz svakog ekipa izlazila sve slabija i slabija. Sad me bas interesuje kako ce se to odraditi s Kloppom, za sad je teško bilo sta prognozirati.
Mozda se trebao obaviti dobar posao do eura jer mnogima ce skociti cijene u julu. Doduse u engleskoj u julu i krece prelazni rok.
Posljednjih godina sam poceo mrziti prelazne rokove jer je iz svakog ekipa izlazila sve slabija i slabija. Sad me bas interesuje kako ce se to odraditi s Kloppom, za sad je teško bilo sta prognozirati.
Liverpool pored Juventusa ima najviše igrača na Euro 19
12
bojim se ozljeda a naročito zamorenosti

arfi je napisao/la:Liverpool pored Juventusa ima najviše igrača na Euro 1912
Ma neće samo Staridž i Benteke će a kraju bit slomljeni ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.