FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
DO PETKA SE MORA UPLATITI RATA DUGA POREZNOJ UPRAVI.VAJNI DONATORI NISU UPLATILI NI POLA OD ONOGA STO SU OBECALI.MIRISE NA PROBLEM.
Sad kad nam dođe pojačanje tipa Haurdić 

Mirise ti gofno pod nosom.tuzla075 je napisao/la:DO PETKA SE MORA UPLATITI RATA DUGA POREZNOJ UPRAVI.VAJNI DONATORI NISU UPLATILI NI POLA OD ONOGA STO SU OBECALI.MIRISE NA PROBLEM.
Reprogram ne zavisi od donacija koja budala (u ovom slucaju porezna)bi dala nekom reprogram uz garanciju "imacemo mi donacija pa cemo platiti".
Svaka pomoc je dobro dosla ali donacija nema veze sa reprogramom

I nije do petka nego svakog 15 u mjesecu

Bila je rata i prosli mjesec pa nije ti mirisalo.
Ove nove nicove treba banovat ako se ne pretstave (da su imali nick prije).
Mada ovo mirise na Sloboda72.
I on je srao oko reprograma pa kada je sve sto sam napisao ponovio i predsjednik oko mjesecne rate nema ga na bijeli dan.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
KO JE REKAO DA REPROGRAM IMA VEZE SA DONACIJAMA .PROCITAJ PONOVO PA VIDI GDJE SE NALAZI TACKA.A STO SE TICE DONACIJA HTIO SAM SAMO RECI KAKO VAJNI PRIVREDNICI NISU ISPOSTOVALI ONO STO SU OBECALI.TACKA AGAMEMNON.
izdade ga caps lock :lol:
Kinalja što ti ne rade smajlici?
Sutra pojačanja. Jedan dan ćemo sigurno pogodit

Sutra pojačanja. Jedan dan ćemo sigurno pogodit

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
rade, ti imas neki virus na racunaru, mobitelu, đe vecMago je napisao/la:Kinalja što ti ne rade smajlici? :?
formatiraj to jarane
:lol:Mago je napisao/la:Sutra pojačanja. Jedan dan ćemo sigurno pogodit :lol:
nisi prvi koji mu je to rek'oMago je napisao/la:Kinalja što ti ne rade smajlici?![]()

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kod svih drugih imaju, al kod tebe nema
Aerials@ opasan Kinalja. Samo da ne bude saketanja

Aerials@ opasan Kinalja. Samo da ne bude saketanja

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
-
- Kontakt:
Mi mu to govorimo danima i danima a on nas ne slusaAerials je napisao/la:nisi prvi koji mu je to rek'oMago je napisao/la:Kinalja što ti ne rade smajlici?![]()

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
I dje tu problem.tuzla075 je napisao/la:KO JE REKAO DA REPROGRAM IMA VEZE SA DONACIJAMA .PROCITAJ PONOVO PA VIDI GDJE SE NALAZI TACKA.A STO SE TICE DONACIJA HTIO SAM SAMO RECI KAKO VAJNI PRIVREDNICI NISU ISPOSTOVALI ONO STO SU OBECALI.TACKA AGAMEMNON.
Do prije dvije godine nismo mogli skupiti 150 maraka a danas skupimo preko 150 000.
I sta je tu lose.
Napredujemo u svakom smislu.Mic po mic.
Prestanite siriti negativu za svaku sitnicu.

Cuj mirisem problem.
Ako te bas zanima Azmir je znao da ce biti tako,jer nemamo mi taj mentalitet zelje su jedno a realnost drugo.
Ali kao sto je i rekao jako je zadovoljan jer svaka pomoc je dobro dosla.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Reprogram je potpisan, grad je iza toga, što je to više naša briga?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Grad nije dao garancije za reprogram to je i Azmir i Vugdalic javno izjavio,prati druze.wobly92 je napisao/la:Reprogram je potpisan, grad je iza toga, što je to više naša briga?
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
U pravu si, sad se sjetih, moja greška. Al nešto ne vjerujem ni da je Azmir puk'o pa da je on iza toga. Kakogod uplaćuje se na vrijeme i to je najbitnije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
predsjednik nema nista sa donatorskim vecerama..ovo je inicijativa Faraona i njegova ideja....on nije ni racunao na te pare ali je rekao da je svaka pomoc klubu dobrodosla.....tih 160 000 maraka je sramotan iznos s obzirom na kapacitet i velicinu grada te s obzirom da su se mnogi busali u prsa da su veliki Slobodasi....neka se uplati 90 000 hiljada od obecane cifre to je opet 90 000 puta vise nego sve ostale donacije...ikad uplacene
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sada je kasno mrsko mi ali sutra cu ti poslati detaljan pp.wobly92 je napisao/la:U pravu si, sad se sjetih, moja greška. Al nešto ne vjerujem ni da je Azmir puk'o pa da je on iza toga. Kakogod uplaćuje se na vrijeme i to je najbitnije.

Uglavnom dobro je sve (zasada barem).
Vidjecemo hoce li se izboriti uprava sa tim i izdrzati zasada im ide odlicno na svim poljima

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ne stidim se ja nikoga nego branim Semira da ga ne prozivaju bespotrebno, a sve zbog tebe. Ovdje je momak postao predmet ismijavanja zbog tebe. Ideš ljudima na živce koliko ga forsiraš i bezveze srozavaš reputaciju momku, popusti malo nisi njegov zastupnik ni menadžer jbg.joksimovic je napisao/la:U cemu je problem zivinicaninu mooj.Coraco je napisao/la:Nemojte se sprdati na račun Borogovca nije vam to uredu, bezze prozivate momka po internetu. Opletite po joksimovicu, a ne po ovom momku![]()
Od tebe sam ovo ocekivao,jer se to desilo prije deser dana,ali ti nemas prijatelju svooj stav.a znas najbolje od svih
Ovdje ko je i kako igra Borgi
.Jos treba oplest po meni.Prihateljumoj. ja kao tuzlak cijenim sve i gledam svakoga isto,ma odakle je,a tiiiiiii. nisi nkakav covjek.,jer se stidis svojih komsija.,a te iste tvoje komsije njih trojica iz Skavena nam ocitese ,kako se igra fudbaljos jedan ode i u repku.
Aferim
Momak je dobar igrač, pravi insan od čovjeka al to ne znači da nema boljeg fudbalera od njega.
Imal Prses menadzera? Nije mi nikako jasno otkud on u ovoj olimpijskoj reprezentaciji?
A sad adio...
Otkud ti to da je Pršeš bio u olimpijskoj reprezentaciji? Nije bio najavljen.
Nego i Benko se spominje. Ne znači mi on toliko koliko se pokazuje time na šta se ide i kakvi će igrači dolaziti, akobogda...
Nego i Benko se spominje. Ne znači mi on toliko koliko se pokazuje time na šta se ide i kakvi će igrači dolaziti, akobogda...
danas ce na zvanicnoj osvanut' ime drugog igraca koji je dosao u Slobodu