PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Hocemo li se bar u jednom sloziti.
Cesija sa fizickim licem (Dautbasic) i isplata kamate fizickom licu je nezakonita?
Po meni je ovdje vise kriv NSBiH sto je ovo aminivao, nego Zeljeznicar.
Da smo pravna drzava, Bakovic bi u zatvoru zavrsio.
Cesija sa fizickim licem (Dautbasic) i isplata kamate fizickom licu je nezakonita?
Ispade da su Gaši i ostali mala maca za ovogTobeYarabi je napisao/la:On je njima "posudio" 150 000km, oni mu dosad vratili preko 200 000 a trenutni dug im preko 150 000. Zato sto im dostavlja samo racune za kamatu a glavnica uvjek ista. To je pljacka zeljkana. A takvih ugovora imaju 29.wobly92 je napisao/la:"Zakon kaže da se kamate, ako postoje, isplaćuju u sklopu glavnice, a nikako posebno."
Evo i ono gdje Miske traži uplatu kamate Megamixu...
Kad sam pisao zeljkanovcima da miske moli boga da ne odu u europu smijali su mi se, a evo sad je svima jasno zasto on to nije htio. Sad ce im zavaljati dodatnu kamatu i sledece godine ovaj dug ce biti 3 puta veci a cijelo vrijeme ce im uzimati ovu njegovu "kamatu"

SRETAN BROJ - 1725
http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 87_big.jpgMemara je napisao/la:@AzeKamikaze..
Eto ti iza Mulalica crvenim slovima, a ima i reklame uz teren..
- TobeYarabi
- Kontakt:
Ko je ono bio glavni za "normalizaciju" i ujedno poguro ovog kriminalca koji je na celu NSBiH?Evander je napisao/la:Hocemo li se bar u jednom sloziti.
Pa svi oni muzu zeljkana, to je ta filozofija
Ugljesine male?Thetraphak1921 je napisao/la: Zadao sam se oko Natase trenutno, ne znam da li ti moram objasnjavati koje..

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Nije ga pogurao, sta ga on ima gurati? Uglavnom, zbog tog glavnog za normalizaciju nasi klubovi mogu igrati Europu. Krenuo sam napisati i Zeljo i Sarajevo, ali sam se sjetio jedne zanimljive cinjenice.TobeYarabi je napisao/la:Ko je ono bio glavni za "normalizaciju" i ujedno poguro ovog kriminalca koji je na celu NSBiH?Evander je napisao/la:Hocemo li se bar u jednom sloziti.
Pa svi oni muzu zeljkana, to je ta filozofija
@Glava

Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 31 maj 2016, 22:39, ukupno mijenjano 3 puta.
Zamalo da počnem navijati za FKŽ, ali poslije ovog i ne bih!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
@Ajzea, je li regularno da fizicko lice naplacuje kamatu od Zelje i da to ide preko saveza?
Par naljepnica i sponzor kluba.cikazubo je napisao/la: http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 87_big.jpg
Eto ti iza Mulalica crvenim slovima, a ima i reklame uz teren..
Jel ima gdje potpisivanje sponzorskog ugovora?
Mustafa Duraković 23 000 duga prema istom.
Većinski vlasnik firme Unigradnja
Potpisao 2013 ugovor sa Kliničkim centrom od 7,1 milion km za obnovu klinike ORL.
Predložio ga na skupštini za ulazak u klub ko drugi nego Dautbašić
Ovoliki ugovri se potpisuju, a pare se daju na kamatu
Većinski vlasnik firme Unigradnja
Potpisao 2013 ugovor sa Kliničkim centrom od 7,1 milion km za obnovu klinike ORL.
Predložio ga na skupštini za ulazak u klub ko drugi nego Dautbašić

Ovoliki ugovri se potpisuju, a pare se daju na kamatu

SRETAN BROJ - 1725
kad se sve sabere, bit će 77 na kraju.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
to željkanu raste kamata? 
tema od sarajlijica dulja mašina

tema od sarajlijica dulja mašina

Cital ko i onaj drugi forum.
Ljudi svrsavaju na Misimovica i upravu a zaduzili ih na preko 20 ljudi i to kada sve saberes sa strasnom kamatom.
Jel moguce da su ljudi toliko slijepi....
Gdje prestaje logika pocinje Bosna.
Ljudi svrsavaju na Misimovica i upravu a zaduzili ih na preko 20 ljudi i to kada sve saberes sa strasnom kamatom.

Jel moguce da su ljudi toliko slijepi....

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ne znam što se muče štrumfovi da dokažu da je sve u najboljem redu. Ako već mislite da jeste, onda se nemate šta prepirati, već uživajte u vašoj divnoj upravi. Sami sebe tješite da nema nikakvih problema u klubu. Mitomani.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Jel se i Duljević mašina trebao uzeti na "kredit" ? 

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Da nije bilo pozajmica, ne bi izasli u Europu jer nam je taj novac bio neophodan za licencu. Kasnije je zaradjeno tri puta vise od posudjenog novca. Ako te bas zanima, pregledaj press konferenciju na kojoj su jasno obznanili sva dugovanja i bice ti jasno. Gdje prestaje logika, pocinju Bosnje iz Austrije.Agamemnon je napisao/la:Cital ko i onaj drugi forum.
Ljudi svrsavaju na Misimovica i upravu a zaduzili ih na preko 20 ljudi i to kada sve saberes sa strasnom kamatom.![]()
Jel moguce da su ljudi toliko slijepi....![]()
Ne, nego cu vjerovati liku koji kaze da je sa Zeljom "osvojio sedamnaest trofeja". Ovim je i vas uvrijedio, ispade da ima sedamnaest pehara vise od Slobode.
Sto je Davud vama, nama je Violina. Sto je Baljak pitarima, nama je Violina. Samo sto se ovaj uvalio u SD Zeljeznicar sada..
Realno, ko god zeli nesta da napravi u ovoj drzavi bude sasjecen u korijenu..
To se moglo vidjeti i iz ove emisije..
Nekad je to bilo Sarajevo, danas je to Zeljo.. sutra ko zna ko drugi..
A ako cemo dublje ulaziti u sve ovo, mnoge bi zabolila glava ja vjerujem..
To se moglo vidjeti i iz ove emisije..
Nekad je to bilo Sarajevo, danas je to Zeljo.. sutra ko zna ko drugi..
A ako cemo dublje ulaziti u sve ovo, mnoge bi zabolila glava ja vjerujem..
Dulju im je trebalo dati, ali sa kamatomamazing je napisao/la:Jel se i Duljević mašina trebao uzeti na "kredit" ?

SRETAN BROJ - 1725
A realno ko bi im dosao kao nova uprava? Violina i Zujo? daj ba...hapuc je napisao/la:Ne znam što se muče štrumfovi da dokažu da je sve u najboljem redu. Ako već mislite da jeste, onda se nemate šta prepirati, već uživajte u vašoj divnoj upravi. Sami sebe tješite da nema nikakvih problema u klubu. Mitomani.

Druze sto si odvratan....Thetraphak1921 je napisao/la:Da nije bilo pozajmica, ne bi izasli u Europu jer nam je taj novac bio neophodan za licencu. Kasnije je zaradjeno tri puta vise od posudjenog novca. Ako te bas zanima, pregledaj press konferenciju na kojoj su jasno obznanili sva dugovanja i bice ti jasno. Gdje prestaje logika, pocinju Bosnje iz Austrije.Agamemnon je napisao/la:Cital ko i onaj drugi forum.
Ljudi svrsavaju na Misimovica i upravu a zaduzili ih na preko 20 ljudi i to kada sve saberes sa strasnom kamatom.![]()
Jel moguce da su ljudi toliko slijepi....![]()
Ne, nego cu vjerovati liku koji kaze da je sa Zeljom "osvojio sedamnaest trofeja".
Sto je Davud vama, nama je Violina. Sto je Baljak pitarima, nama je Violina. Samo sto se ovaj uvalio u SD Zeljeznicar sada..

Pa i Sloboda funkcionise od pozajmica koje daje Azmir.
Pomoci klubu pozajmiti novac iz neke ljubavi,solidarnosti da klub kasnije zaradi,uzeti taj novac nazad naravno to je uredu...
Nemamo sta dalje pisati kada vi ne zelite da vidite problem. ..

Dok vam se upali lampica "bice kasno".
I upravo se desava sto sam pisao i neki dan.
Uzmu kamatu i tu istu kamatu vracaju u klub.
A Zeljo sve zaduzeniji.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.