Gojko Cimirot

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: Gojko Cimirot

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 maj 2016, 18:35

Virtu4l je napisao/la:
UltraSA je napisao/la:Neki su za Cimirota govorili prije 2 godine kako će iz Sarajeva otići u drugu ligu Turske, da je precijenjen, da ne bi igrao u bh premijer ligi da ima kvalitet, pa onda poređenja sa nekim igračima koji sami sebi zapinju kad hodaju (a jedan od njih je sad tamo) i kako će oni prije njega ostvariti veliku karijeru. Stručnjaci, gdje ste :shhh:
Samo nastavi tako Cimi :thumbup: :salut:
Navika momčino, na desetine vaših prije njega je završilo na taj način pa ih ljudi po navici etiketiraju kao luzere.
Vas svaki ode u Bayern! :tokralju: :tokralju:

Dva najbolja igraca ste dali u yebenu Konju! :pinokio:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 31 maj 2016, 18:36

Šta ćeš Virto, znam da ti nije godra
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2016, 18:47

UltraSA je napisao/la:Šta ćeš Virto, znam da ti nije godra
Pa ne znam sad, dajem glavu na panj da ga pratim više nego 95% vas. Onoga momenta kad je skinuo ružni SDA dres za mene je isto što su i ostali reprezentativci. Isto važi za Duljevića i za svakog narednog. Evo recimo da je Virto pregledao svaki PAOKov meč playoffa, a koliko si ih ti pregledao? i da, nisam ih gledao zato što sam oduševljen grčkim fudbalom.

Ljudi smo brate dragi, nismo pitari, nećemo sad mrziti Džumhure, Višće, Džeke, Bajiće, Cimirote ili Duljeviće zbog klupske pripadnosti :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 31 maj 2016, 18:48

Sretno Cimirotu....i ne mogu da vjerujem u kojoj drzavi zivim da neki npr ne zele uspjeh npr Cimirotu ili Rijadu iz razloga sto je nosio dres kluba za kojeg ne navijas....
slika
Volim Zeljeznicar

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 maj 2016, 18:49

Koliko si ti jadan virticu ... :puke:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2016, 18:52

LAPAZ je napisao/la:Sretno Cimirotu....i ne mogu da vjerujem u kojoj drzavi zivim da neki npr ne zele uspjeh npr Cimirotu ili Rijadu iz razloga sto je nosio dres kluba za kojeg ne navijas....
Normalno da mu želim uspjeh. Taj dečko ima sve predispozicije da sa Bešićem i Pjanićem bude stub naše igre za narednih 7-8 godina.
Voli te tvoje Sarajevo.

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 31 maj 2016, 18:53

Virtu4l je napisao/la:
LAPAZ je napisao/la:Sretno Cimirotu....i ne mogu da vjerujem u kojoj drzavi zivim da neki npr ne zele uspjeh npr Cimirotu ili Rijadu iz razloga sto je nosio dres kluba za kojeg ne navijas....
Normalno da mu želim uspjeh. Taj dečko ima sve predispozicije da sa Bešićem i Pjanićem bude stub naše igre za narednih 7-8 godina.
:thumbup:
Volim Zeljeznicar

High

Post Postao/la High » 31 maj 2016, 18:53

Stranka zelene boje bliža je pseudoradničkom klubu, nego nama. Dat će Nedžy Koldžo... Stranačko gurkanje u klub radničke klase i filozofije - koji paradoks i hipokrizija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 31 maj 2016, 19:33

Al ga zabi ovaj, Cimi odlican zasad.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 31 maj 2016, 20:34

Virtu4l je napisao/la:
Ljudi smo brate dragi, nismo pitari, nećemo sad mrziti Džumhure, Višće, Džeke, Bajiće, Cimirote ili Duljeviće zbog klupske pripadnosti :salut:
:hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

Ironija nakon poziva
Virtu4l je napisao/la:Odličan u Mostaru, definitivno je zaslužio poziv.
2. Dio
Virtu4l je napisao/la:Još jedna odlična partija ovog momčine, prerastao ligu definitivno.

Moj odgovor tebi Virtu
Tracy3McGrady je napisao/la:Čućemo se kritičari, napred Gojko samo nastavi vrijedno raditi, i ova mala kriza će proći. Meni je bitno da je on 100% naš a klasu će pokazati
Virtu4l je napisao/la:
Niko za njega neće toliko para koliko ovi traže.
Na Cimijev poziv koji je po tebi bio naprvedan, a nas par ga branilo:
Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: :lol:
Jes' vidio kako je zajebano braniti neodbranjivo :beba:

PS: Virtu4l brate nemoj se ljutiti, ja volim ljude koji promjene misljenje i priznaju da su pogrijesili, ovo sam slucajno malo precackao jer se sjecam da smo imali raspravu oko Cimija kad si mislio d sam pitar, i sad vidjeh gore ovo boldirano pa mi bilo malo smijesno hehe. Pozz ne zamjeri ;) ;) ;)
Anfernee "Penny" Hardaway #1

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 maj 2016, 20:48

Cuj ne zamjeri... Zavidnost je yebena bolest, neizljeciva.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2016, 20:48

Jasno ti je sve kad kaze da neko nekoga mrzi radi klupske pripadnosti ili kad spomene ruzni zeleni dres. Niko nikad nije mrzio Dzumhura radi toga, to i ptice na grani znaju. Ljudi su ga prestali pratiti jer je poceo pisati bljuvotine po fb o Sarajevu i tim istim navijacima se obracao pogrdno svaki put bez ikakvog razloga (mnogi ce reci kompleks) dok ga par momaka nije nalijepilo pa se onda izvinuo. Mitomanija je jednostavno u krvi navijacima Zeljeznicara, vjerovatno i sam znas koliko se toga u tom klubu zasniva na neistinama i izmisljotinama da bi sebe prikazali u boljem svjetlu, tako isto i navijaci, to je nesto sto te prati kroz historiju. Eto vidis kad je on napisao neki ruzni SDA dres a Manijaci, navijaci Zeljeznicara su pjevali godinama pjesme o Aliji naprimjer dok Horde Zla pjevaju o gradu Sarajevu, nesto sto oni ne bi mogli razumjeti s obzirom na to gdje su nastali i ko ih je napravio ;)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 31 maj 2016, 21:29

Virtu4l je napisao/la:
UltraSA je napisao/la:Šta ćeš Virto, znam da ti nije godra
Pa ne znam sad, dajem glavu na panj da ga pratim više nego 95% vas. Onoga momenta kad je skinuo ružni SDA dres za mene je isto što su i ostali reprezentativci. Isto važi za Duljevića i za svakog narednog. Evo recimo da je Virto pregledao svaki PAOKov meč playoffa, a koliko si ih ti pregledao? i da, nisam ih gledao zato što sam oduševljen grčkim fudbalom.

Nisam pogledao samo protiv AEK-a kad su igrali. I naravno da se neće mrziti te koje si nabrojao zbog bordo ili plavog dresa..i da, pitar sam. A te "zlatne kašike" i FKS ne stavljaj u istu rečenicu. ;)
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 31 maj 2016, 21:35

Opet ce igrati kvalifikacije za CL. Moguci protivnici PAOK-a su:
Shakhtar Donetsk Coeff. 81.976
Ajax Coeff. 58.112
Anderlecht Coeff. 54.000
Fenerbahçe Coeff. 40.920
Sparta Prague Coeff. 40.585
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 31 maj 2016, 21:51

Mokes je napisao/la:Opet ce igrati kvalifikacije za CL. Moguci protivnici PAOK-a su:
Shakhtar Donetsk Coeff. 81.976
Ajax Coeff. 58.112
Anderlecht Coeff. 54.000
Fenerbahçe Coeff. 40.920
Sparta Prague Coeff. 40.585
I ako prodju neku od tih ekipa opet ih ceka play off, a tu su ekipe iz liga petice, tako da su im sanse minimalne.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2016, 21:54

Tracy3McGrady je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
:hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

Ironija nakon poziva
Virtu4l je napisao/la:Odličan u Mostaru, definitivno je zaslužio poziv.
2. Dio
Virtu4l je napisao/la:Još jedna odlična partija ovog momčine, prerastao ligu definitivno.

Moj odgovor tebi Virtu
Tracy3McGrady je napisao/la:Čućemo se kritičari, napred Gojko samo nastavi vrijedno raditi, i ova mala kriza će proći. Meni je bitno da je on 100% naš a klasu će pokazati
Virtu4l je napisao/la:
Niko za njega neće toliko para koliko ovi traže.
Na Cimijev poziv koji je po tebi bio naprvedan, a nas par ga branilo:
Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: :lol:
Jes' vidio kako je zajebano braniti neodbranjivo :beba:

PS: Virtu4l brate nemoj se ljutiti, ja volim ljude koji promjene misljenje i priznaju da su pogrijesili, ovo sam slucajno malo precackao jer se sjecam da smo imali raspravu oko Cimija kad si mislio d sam pitar, i sad vidjeh gore ovo boldirano pa mi bilo malo smijesno hehe. Pozz ne zamjeri ;) ;) ;)
Lijepo sam napisao nakon sto prestane igrati za FKS.
Voli te tvoje Sarajevo.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 31 maj 2016, 22:22

Cestitke za Cimija i izborene kvale LP. Evo, u ovom doigravanju je imao 2 ass, znaci direktno je ucestvovao u kreiranju rezultata :thumbup:
Za nadati se da ce dobro odigrati u kvalama, i mozda se i proda na ljeto - ko zna :D Mozda bude neka ponuda od 4, 5 mil eura i ode on dalje :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

High

Post Postao/la High » 31 maj 2016, 23:29

Ordem e Progresso! :thumbup:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 jun 2016, 00:13

Bravo Gojko institucijo, ovaj momak je zasluzio da uspije!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: budzak, Cwirek, greenwood, No99, Zglavkar i 49 gostiju.