ma kakvi, to mi odrade ova 2 dečka iz tuzle za cenera. oću se ja s farbom zajebavatHigh je napisao/la:Svaku nam noć bježiš ispred giljotine, i to uvijek oko ponoći. Nije valjda da još, s krečom i valjkom, obilaziš mostarska brda?Rigoletto je napisao/la:Nadao sam se kakvoj grupici tuzlaka večeras da im pravim otoke po obrazima al izgleda da su svi treća smjena po rudnicima danas. Lahku noć
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
262 pa guraj daljeBesic je napisao/la:Jedno 17ti put pitam pleme li vam vaše , dajte bola' broj stranice kad se ovdje pinceta pojavio i ban popušio, kad se maršal pojavio na ovom topicu to je neko postavio ali ne mogu pronaći
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Inace brisu najsladje stvariBesic je napisao/la:Jedno 17ti put pitam pleme li vam vaše , dajte bola' broj stranice kad se ovdje pinceta pojavio i ban popušio, kad se maršal pojavio na ovom topicu to je neko postavio ali ne mogu pronaći
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MocMahale444
Ne znam sto napadas sve sto ima veze s Tuzlom, nikako mi to nije jasno.Rigoletto je napisao/la:ma kakvi, to mi odrade ova 2 dečka iz tuzle za cenera. oću se ja s farbom zajebavatHigh je napisao/la:Svaku nam noć bježiš ispred giljotine, i to uvijek oko ponoći. Nije valjda da još, s krečom i valjkom, obilaziš mostarska brda?Rigoletto je napisao/la:Nadao sam se kakvoj grupici tuzlaka večeras da im pravim otoke po obrazima al izgleda da su svi treća smjena po rudnicima danas. Lahku noć
Nego sto rece knjizevniku da se raznese, cekaju ga trebe
Isto tako sta sam ti ja uradio pa kazes da kopam rovove za rata?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Jel me stvarno pitas za neko razumno objasnjenje ovdje?MocMahale444 je napisao/la:Ne znam sto napadas sve sto ima veze s Tuzlom, nikako mi to nije jasno.Rigoletto je napisao/la:ma kakvi, to mi odrade ova 2 dečka iz tuzle za cenera. oću se ja s farbom zajebavatHigh je napisao/la: Svaku nam noć bježiš ispred giljotine, i to uvijek oko ponoći. Nije valjda da još, s krečom i valjkom, obilaziš mostarska brda?
Nego sto rece knjizevniku da se raznese, cekaju ga trebe![]()
Isto tako sta sam ti ja uradio pa kazes da kopam rovove za rata?
Meni ovdje nista nema veze s mozgom, zato je ova tema i napravljena. Protiv tuzlaka nemam apsolutno nista.
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
Što pišeš sa dva accounta? 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- MocMahale444
Ovako mogu sam sa sobom pricatAerials je napisao/la:Što pišeš sa dva accounta?
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
Znači pod šifrom si. Dobro je znati, da znamo kako dalje da se ponašamo prema tebi.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- MocMahale444
Vidi ovaj ili se boji tvojih carki ili nece zensko da napada.Aerials je napisao/la:Znači pod šifrom si. Dobro je znati, da znamo kako dalje da se ponašamo prema tebi.
Necemo po zenama.MocMahale444 je napisao/la:Vidi ovaj ili se boji tvojih carki ili nece zensko da napada.Aerials je napisao/la:Znači pod šifrom si. Dobro je znati, da znamo kako dalje da se ponašamo prema tebi.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MocMahale444
Imas dobrih fora, pogotovo si bisan maći kad vidis starukajlu.Rigoletto je napisao/la:Necemo po zenama.MocMahale444 je napisao/la:Vidi ovaj ili se boji tvojih carki ili nece zensko da napada.Aerials je napisao/la:Znači pod šifrom si. Dobro je znati, da znamo kako dalje da se ponašamo prema tebi.
ovo danas sam pokazivao raji
TobeYarabi ovaj covjek kojeg citiram je pionir u "pucavanjima" a kasnije i u "prepucavanjima".
Poznata izreka "koeee prvi" dolazi upravo od njega kada je prvi sjeo na pod nakon čega smo ga počeli pucati po obrazima.
Nadam se da si sada upoznat s principom rada, okušaj se na starojgardi. Uzmi svoj falus labavo i onda silovito zamahni ka njegovom obrazu.
Samo nemoj sve njih stavljati u isti kos, nije fazon.
Ono za rovove ti je progledano kroz prste
Nemoj da se ponovi, inace idem kod 7 treba cim te vidim!
Ne smijes sisoRigoletto je napisao/la:Necemo po zenama.MocMahale444 je napisao/la:Vidi ovaj ili se boji tvojih carki ili nece zensko da napada.Aerials je napisao/la:Znači pod šifrom si. Dobro je znati, da znamo kako dalje da se ponašamo prema tebi.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MocMahale444
High zvani magla, kad se jede sjedi- kad se bije bjezi!
Edit: Samke pozdrav znam da citas
Sad bi švrljali o nba game 7.
Edit: Samke pozdrav znam da citas
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sad bas procitagonzales je napisao/la:262 pa guraj daljeBesic je napisao/la:Jedno 17ti put pitam pleme li vam vaše , dajte bola' broj stranice kad se ovdje pinceta pojavio i ban popušio, kad se maršal pojavio na ovom topicu to je neko postavio ali ne mogu pronaći
Nije los pinceta, al solinas je meni i dalje najveci apostol ove teme
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jel vrijeme da i mi odemo na godisnji?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pa da nam stranci pišu po temi?DoeTz je napisao/la:Jel vrijeme da i mi odemo na godisnji?
Nemoj bi' budala.
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
- MocMahale444
Slazem se, treba pauza!Rikimaru je napisao/la:Pa da nam stranci pišu po temi?DoeTz je napisao/la:Jel vrijeme da i mi odemo na godisnji?
Nemoj bi' budala.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 31 maj 2016, 14:54, ukupno mijenjano 3 puta.
Odnese Miske i lokomotivu.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:ma kakvi, to mi odrade ova 2 dečka iz tuzle za cenera. oću se ja s farbom zajebavatHigh je napisao/la:Svaku nam noć bježiš ispred giljotine, i to uvijek oko ponoći. Nije valjda da još, s krečom i valjkom, obilaziš mostarska brda?Rigoletto je napisao/la:Nadao sam se kakvoj grupici tuzlaka večeras da im pravim otoke po obrazima al izgleda da su svi treća smjena po rudnicima danas. Lahku noć
Krmak na zasluzenoj pauzi.
https://www.facebook.com/****/v ... 937459843/
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 31 maj 2016, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.