bugojanac1234 je napisao/la:Russ nikad neće sazrijetm, ali je I razumljivo kad OKC ima rotaciju od 6 po igraca, I NJIH JE UMOR UBIO ovu seriju, a ne Gsw, sto se forsiralo kad su gubili 3-1. KD I Russ ispuhali totalno, kad ih se cuva maximalno ostatak ekipe ne moze nista I to je to, poandao sam se nakon odlicnog pocetka I +13, ali umor I pad, nemoralni ( da nemoralni) sutevi Karija I eto,..... Cestitke oklahomi na odlicnoj sezoni kada se sve sagleda, niko ih nije shvatao kao pretnju, tj.malo tko. Nadam se da ce Durant da ostane, mada ga Russ jako nervira, a I ako ostane da nece ispraznit salary cap da mogu dovest nekog normalnmog šutera I jednog dobrog role igraca a rijesit s e ovog smeca koje je igralo 3 minute play offa sve skupa.
Kakvu cemo kosarku da gledamo u finalu, pod navodnicima naravno, 90 trica ce biti ispaljeno po tekmi, kome se to gleda nek izvoli, mene iskreno ne zanima,
Predvidjam 4-2 opet za GSW I lechoke da place paulu I jos kome da mu dodju u ekipu je 2-7 je sramota za toliko naduvanog igraca, amda ni 3 od 7 nije ensto bolje![]()
![]()
2007 je realno imao slabu ekipu , ali imao i srece jer su kao 2 seed igrali protiv rapsadnutog Wash , a onda je Totonto ispao protiv 6-tih NJN pa su i tu imali lagan posao , e onda stvarno treba odati priznanj eizbacio 4-2 Det i to kljucnu tekmu sam , ali eto to se i moglo predpostaviti da takva zvjezde nekad moze dobru ekipu kojoj je to bila zadnja dobra sezona izbaciti , u finalu nisu imali sekunde sanse protiv SAS
2011-2014 sa MIA (Bosh+Wade) bi bila sramota da nisu bili finalisti sa slabog istoka tj. protiv Chi koji je vazda bio povrjedjen i IND za koju vidim da je George napuhao i Hiberta i Stephsona , u finalu protiv Dal je bila bruka, protiv OKC su odigrali extra (Harden zakazao) , protiv SAS (Allen ih spasio u 6-toj sa sretnom tricom ) 2014 su bili nadigradni
2015 opet dobra ekipa ali nisu bili uigrani do finala smjesna Atlanta i polovni Chi , dobro u finalu imaju opravdanje
2016 opet preslab istok , hajde nije bilokao raniji godina ali ima sada beton ekipu , ove godine nema opravdanja , čak šta više možda su čak i favoriti zbog isrpljenosti GSW