Pa pričam naravno o Durantu. Šta je R.W uradio za to vrijeme što ovaj nije ? Obojica su se sasrali, gube lopte, ekipa im se raspada, svađaju se međusobno a ti se svezao jednog igrača. Trolanje!RusselBeastbrook je napisao/la:Druze pricam o Curryu,nakon tri uzastopne trojke,ne kontam te.LeSa je napisao/la:RusselBeastbrook je napisao/la:MvP pokazuje sto je MvP,Durant pokazuje sto nikad nece biti sampion.
Sad već opasno trolaš s obzirom na ono što se dešavalo na utakmici u zadnje 3, 4 min.
NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Nezaustavljovost Curryja bez udvajanja sad dolazi do izrazaja, koliko samo covjek prostora na picku kreira, nevjerovatno

Za OKC sve je izgubljeno u prosloj tekmi a sad je pitanje u koliko tekmi GS ce uzeti finale maksimalno 6.Najbolja ekipa sa dva najbolja sutera ovo uzimaju.Nekad nisi mogo zamisliti bez dominantnog centra uzeti tiitulu osim ako nisi bio MJ a sad netrebas centra ni imati.Trica je sve u kosarcu trenutno .
Najjače kad se zaleti ko levat i onda traži neka divlja rješenjaValencia je napisao/la:Ja glupana majko mila

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Jbt koja razlika u psihi između ove dvije ekipe, to je nerealno. Golden u ovoj seriji ni 1% nije bio bolja ekipa, čak šta više, OKC ih je rasformirala u 2 utakmice, ali taj mentalitet je čudo.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- PaskalHens
- Kontakt:
Trola on kako se prijavio. Ne znam šta čeka moderacija..LeSa je napisao/la:Pa pričam naravno o Durantu. Šta je R.W uradio za to vrijeme što ovaj nije ? Obojica su se sasrali, gube lopte, ekipa im se raspada, svađaju se međusobno a ti se svezao jednog igrača. Trolanje!RusselBeastbrook je napisao/la:
Druze pricam o Curryu,nakon tri uzastopne trojke,ne kontam te.
A em je uz to klon sigurno.
Viva la France, as they say in Rome.
-
- Kontakt:
RW je los u ovoj utakmici,ali treba reci da mu je ovo prva takva utakmica dok je Durantu treca.
I bar pokusava,trudi se,KD se pomirio sa porazom,kao da jedva ceka da ode iz OKC.
I bar pokusava,trudi se,KD se pomirio sa porazom,kao da jedva ceka da ode iz OKC.
aha isto ko prosle godine metlom finaleBosnaSTL je napisao/la:Za OKC sve je izgubljeno u prosloj tekmi a sad je pitanje u koliko tekmi GS ce uzeti finale maksimalno 6.Najbolja ekipa sa dva najbolja sutera ovo uzimaju.Nekad nisi mogo zamisliti bez dominantnog centra uzeti tiitulu osim ako nisi bio MJ a sad netrebas centra ni imati.Trica je sve u kosarcu trenutno .

Sta radi Russ 

- PaskalHens
- Kontakt:
Haveru ba, nisi zanimljiv sekunde. Ne znam koji ti je ku.rac, prestani trolat, pusti me ba da uživam u tekmi.RusselBeastbrook je napisao/la:RW je los u ovoj utakmici,ali treba reci da mu je ovo prva takva utakmica dok je Durantu treca.
PaskalHens je napisao/la:
Trola on kako se prijavio. Ne znam šta čeka moderacija..
A em je uz to klon sigurno.
Užas majke mi.

- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
ma daj mo da si ovo fulio,vracaj stepha dok se nije zakuhalo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zaleti se, skoci i onda krene razmisljati sta sa loptom!messilla je napisao/la:Najjače kad se zaleti ko levat i onda traži neka divlja rješenjaValencia je napisao/la:Ja glupana majko mila
Prebrz momak, brzi od pameti!

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- PaskalHens
- Kontakt:
Boli me ba ku.rac i za duranta i za russa. Uđem da napišem viđenje utakmice ili da pročitam, a jedino što vidim je tvojih 10 postova kako je russ bolji igrač i 2 posta gdje navijaš za gsw. Gadno si naporan, al' baš.
Green 4 foul...
Festival promasivanja zicera se nastavlja
Ibaka daje malo vjestackog disanja Oklahomi

Ibaka daje malo vjestackog disanja Oklahomi
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Vrati ih Speights u igru 

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
Hajd prestanite se prepucavat s njim, nastavi li ovako svaki post ce mu biti obrisan, a vjerovatno ce dobiti i ban.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Moj Speights cccccccc, 3 napada upropastio 

Na ovoj temi trollovi se trebaju oznaciti slikom Adolfa Hitlera na avataru da bi dobili ban.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.